Gazet van Antwerpen

14/07/2021 - 21:37
"Dario Van den Buijs verloor woensdagavond met Beerschot in de Memorial Marc Steenackers met 1-2 van het Nederlandse FC Utrecht. De 25-jarige verdediger speelde - op een glijpartij in de eerste helft na – een verdienstelijke wedstrijd en wil ondanks de nederlaag positief blijven. “We wisten dat Utrecht heel sterk is aan de bal.”"

1. Van den Buijs (Beerschot) blijft positief na nederlaag tegen Utrecht: “Dit was een goede test voor ons” (14/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dario Van den Buijs verloor woensdagavond met Beerschot in de Memorial Marc Steenackers met 1-2 van het Nederlandse FC Utrecht. De 25-jarige verdediger speelde - op een glijpartij in de eerste helft na – een verdienstelijke wedstrijd en wil ondanks de nederlaag positief blijven. “We wisten dat Utrecht heel sterk is aan de bal.” [naar artikel]

2. VOORBESCHOUWING VUELTA 2022. Rit 1 (Utrecht-Utrecht): Voor het eerst sinds 2019 nog eens een ploegentijdrit als opener (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)

In het Nederlandse Utrecht gaat vrijdagavond de 77ste editie van de Ronde van Spanje van start. Met een ploegentijdrit, wat toch alweer geleden is van 2019. Het parcours in de Nederlandse stad is uiteraard biljartvlak en op enkele gevaarlijke bochten na vooral spek naar de bek van de grote motoren. Het zou zomaar kunnen dat Remco Evenepoel aan het eind van de dag in de rode leiderstrui staat te pronken. [naar artikel]

3. Vreven zaterdag tegen ex-club Beerschot: “Hoezo, Vreven tegen Beerschot? Het is Lókeren dat tegen Beerschot speelt” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Daar is Stijn Vreven weer. Een goede maand na zijn ontslag bij Beerschot werd de 46-jarige coach gisteren officieel voorgesteld bij concurrent Lokeren. De Limburger debuteert zaterdag uitgerekend op het veld van zijn voormalige club. “Ik heb mijn ontslag bij Beerschot inmiddels wel een plaats kunnen geven.” [naar artikel]

4. Van kwaad naar erger: Ajax verliest nu ook knotsgekke degradatietopper van Utrecht en is voorlaatste na vierde (!) nederlaag op rij (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Ai ai, Ajax. De Amsterdammers hebben zondagmiddag opnieuw verloren in de Eredivisie. In de degradatietopper tegen Utrecht ging Ajax met 4-3 pijnlijk onderuit. Naar het einde toe werd de wedstrijd twee keer stilgelegd omdat er voorwerpen op het veld werden gegooid. Met de vierde nederlaag op rij lijkt het einde van trainer Maurice Steijn nu toch echt nabij. [naar artikel]

5. KIJK. Ajax voorlaatste na knotsgekke nederlaag bij Utrecht, wedstrijd tot twee keer toe stilgelegd door bekers op het veld (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Amper vijf punten uit zeven wedstrijden. Dat is de trieste balans van Ajax dit seizoen. De Amsterdammers verloren vanmiddag de kelderkraker tegen Utrecht. De wedstrijd werd tot twee keer toe stilgelegd nadat supporters bekers op het veld gooiden. [naar artikel]

6. FT. Lambrecht investeert niet meer bij Lokeren - Tweede Saoedische prins bij Beerschot-Wilrijk - 7,25 miljoen voor Henry - Van den Brom wordt trainer van Utrecht (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

John van den Brom is rond met FC Utrecht. De ex-Anderlechtenaar wordt na dit seizoen trainer van de Eredivisieclub uit de Domstad en volgt... [naar artikel]

7. OEFENMATCHEN. KV Mechelen krijgt pandoering van Utrecht - Beerschot klopt Duitse derdeklasser (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht met 7-2 verloren. Het kwam al vroeg op achterstand nadat Bijker een voorzet in eigen doel devieerde. Nog een tegenvaller: Peyre viel uit met last aan de dij. Afwachten hoe zwaar de blessure is. Malinwa, dat zich defensief bijzonder kwetsbaar toonde, lag onder in de eerste helft. Na een splijtende pass door het midden kon Ramselaar afwerken: 2-0. Op het halfuur werd een slechte pass van Van den Eynden onderschept en Utrecht schakelde vlijmscherp om. Dalmau was uiteindelijk de afwerker van dienst (3-0). Hairemans scoorde tegen, maar op slag van rust werd het nog 4-1. Opnieuw werd de Mechelse defensie weggespeeld, en opnieuw was het Dalmau die afwerkte. [naar artikel]

8. OEFENMATCHEN. KV Mechelen krijgt pandoering van Utrecht - Kortrijk trefzeker - Beerschot klopt Duitse derdeklasser (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft ook zijn derde oefenmatch winnend afgesloten. Het versloeg Sparta Petegem met 0-4. De Kerels hadden het knap lastig in het begin, maar na een halfuur brak Chevalier de ban. De Franse aanvaller van KVK scoorde na een knappe actie en dito voorzet van Vandendriessche. Een minuutje later was het opnieuw raak. Badamosi scoorde net als Chevalier zijn derde doelpunt in evenveel oefenmatchen. [naar artikel]

9. OEFENMATCHEN JPL. Genk speelt gelijk tegen AZ in Luminus Arena - Beerschot moet het het onderspit delven tegen Utrecht (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft woensdag in een vriendschappelijke wedstrijd 1-1 gelijkgespeeld tegen het Nederlandse AZ Alkmaar. De wedstrijd vond achter gesloten deuren plaats in de Luminus Arena. Voor Genk opende Cyriel Dessers de score na 78 minuten. Thijs Oosting kon in de slotminuut gelijkmaken voor AZ. [naar artikel]