Genkse invallers slepen in blessuretijd verdiend punt uit de brand

23/07/2021 - 23:12
"Vice-kampioen KRC Genk pakte op Sclessin in een aantrekkelijke openingsmatch met twee gezichten in extremis een verdiend punt. Bongonda rondde diep in blessuretijd een heerlijke combinatie tussen de invallers Dessers en Eiting af: 1-1."

1. Genkse invallers slepen in blessuretijd verdiend punt uit de brand (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Vice-kampioen KRC Genk pakte op Sclessin in een aantrekkelijke openingsmatch met twee gezichten in extremis een verdiend punt. Bongonda rondde diep in blessuretijd een heerlijke combinatie tussen de invallers Dessers en Eiting af: 1-1. [naar artikel]

2. Invallers slepen zege uit de brand voor paars-wit (26/10/2017 - De Morgen)

Net toen het schip water maakte, loonden Hein Vanhaezebroucks keuzes. Sels met de penaltysave, invallers Gerkens en Harbaoui met de goals. [naar artikel]

3. Inefficiënt Genk dankt Bongonda in competitieopener: Limburgers slepen pas in blessuretijd punt uit de brand op Sclessin (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brrr, Racing Genk. De Limburgers ontsnapten in blessuretijd aan een nederlaag tegen Standard - Bongonda wiste de 1-0 van Laifis uit. [naar artikel]

4. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

5. Invallers Paintsil en Onuachu maken Genkse hemel van Truiense hel (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Een kopbaldoelpunt van Suzuki leek STVV lang op weg naar een derbyzege te zetten. Maar de Genkse invallers Paintsil en Onuachu zorgden nog voor een late ommekeer en maakten van de Truiense hel en Genkse hemel: 1-2. [naar artikel]

6. Genkse invallers stuwen leider naar belangrijke uitzege in Gent (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een vroege openingsgoal van Hong pakte leider KRC Genk een belangrijke uitzege in Gent: 2-3. Met dank aan zijn invallers. Goals van Sor en debutant Arokodare én voorbereidend werk van Preciado en Castro maakten na rust het verschil. [naar artikel]

7. Ruben (12) en zijn broers slepen met bagage op Pukkelpop: “Op het einde hebben we niet slecht verdiend” (17/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Bagagevervoer nodig? Spreek op Pukkelpop Ruben (12) of zijn broers aan. Zij wonen in de buurt en hebben er vandaag al heel wat kilometers opzitten. [naar artikel]

8. Genkse youngsters pakken dankzij doelpunt in blessuretijd oververdiende zege tegen Liverpool (05/11/2019 - Het Belang van Limburg)

De Genkse U19 heeft dinsdagnamiddag zijn vierde wedstrijd in de groepsfase van de Youth League met 0-1 gewonnen op het veld van Liverpool. Invaller Sam Krawczyk scoorde in de blessuretijd de winning-goal. Door de zege staat Genk samen met Liverpool en Salzburg aan de leiding in groep E. [naar artikel]

9. Genkse beloften blijven op kop dankzij doelpunt diep in blessuretijd (31/01/2022 - Het Belang van Limburg)

De beloften van KRC Genk leken voor de tweede keer dit seizoen puntenverlies te verlies te lijden. Tot invaller Lucas Beerten diep in blessuretijd op aangeven van Tuur Rommens de verlossende 2-3 tegen de netten kopte tegen een stug Cercle Brugge. Op een slecht veld in een winderig Ruddervoorde bewees het team van Hans Somers dat het ook op karakter een wedstrijd kan beslissen. Na deze elfde zege in twaalf wedstrijden blijft KRC Genk U21 samen met Anderlecht met 34 op 36 de rangschikking aanvoeren. [naar artikel]