25/07/2021 - 15:10
"• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne"

1. LIVE. Wat een ommekeer! Druijf scoort twee keer in evenveel minuten en zet KV Mechelen verdiend op voorsprong (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne [naar artikel]

2. Malinwa gooit dubbele voorsprong te grabbel, STVV pakt drie punten in Mechelen na waanzinnige ommekeer (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen kan AA Gent zondagavond zien uitlopen tot vier punten. Malinwa gooide in eigen huis een dubbele voorsprong helemaal grabbel tegen STVV, dat met 2-3 won. [naar artikel]

3. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG FENERBAHCE-UNION. Daar is de voorsprong! Rasmussen kopt Union verdiend op voorsprong (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union trekt naar Turkije voor de terugronde van achtste finales van de Conference League. De Brusselaars moeten een 3-0-achterstand proberen recht te zetten tegen het Fenerbahçe van Rode Duivel Michy Batshuayi. Wat kan Union in deze ‘mission impossible’? [naar artikel]

5. LIVE. Mechelen verdiend op voorsprong na doelpunt Togui (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • AFAS Stadion • Boekt KV Mechelen zijn tweede zege van het seizoen? [naar artikel]

6. LIVE. Storm zet KV Mechelen op slag van rust verdiend op voorsprong! (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 13de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Malinwa en Essevee kunnen winst goed gebruiken [naar artikel]

7. LIVE. Storm zet KV Mechelen op slag van rust verdiend op voorsprong na héérlijke assist Hairemans! (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Vranckx zet KV Mechelen verdiend op voorsprong tegen OH Leuven (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • AFAS-stadion Achter de Kazerne • OH Leuven is 7de, KV Mechelen 10de • Belangrijk duel voor play-off 2-tickets [naar artikel]

9. LIVE. KV Mechelen verdiend op voorsprong na treffer van Storm (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • AFAS Stadion • Zulte Waregem staat zevende, KV Mechelen twaalfde [naar artikel]

10. LIVE. Ngadeu zet AA Gent verdiend op voorsprong tegen KV Mechelen (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 16u • AA Gent wil op elan van tegen Riga verdergaan • KV Mechelen pakte 0/6 tegen Seraing en Eupen [naar artikel]