Sensatie Achter de Kazerne: KV Mechelen buigt 0-2-achterstand om tegen Antwerp, Druijf scoort twee keer in evenveel minuten

25/07/2021 - 15:41
"Antwerp heeft zijn competitiestart gemist. De Great Old gaf een 0-2-voorsprong uit handen op het veld van KV Mechelen, dat uiteindelijk verdiend won met 3-2. Ferdy Druijf was de grote man bij Malinwa met twee doelpunten."

1. KV Mechelen stunt meteen tegen Antwerp en buigt 0-2-achterstand om in een zege (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft het seizoen uitstekend ingezet. Malinwa zette tegen Antwerp een 0-2-achterstand in een kwartier tijd om in een 3-2-zege. Ferdy Druijf was de grote man met twee doelpunten in evenveel minuten. [naar artikel]

2. LIVE. Wat een ommekeer! Druijf scoort twee keer in evenveel minuten en zet KV Mechelen verdiend op voorsprong (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne [naar artikel]

3. LIVE. Mak Antwerp krijgt een draai om de oren: Mechelen scoort drie keer in acht minuten (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne • Debuut voor Vercauteren bij Antwerp [naar artikel]

4. KV Mechelen buigt achterstand tegen Cercle om en komt mee aan de leiding (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe zege voor KV Mechelen. Achter de Kazerne werd Cercle Brugge met 3-1 huiswaarts gestuurd. De bezoekers klommen wel op voorsprong via... [naar artikel]

5. Mechelen buigt in extremis achterstand om na omstreden doelpunt Druijf (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen nadat KV Mechelen Beerschot uit de beker knikkerde, verkochten de Kakkers de Ratten ook een geweldige opdoffer in competitieverband. De thuisploeg leek lang af te steven op een krappe 1-0 zege, maar in de absolute slotfase keerden de bezoekers die situatie nog helemaal om. Walsh en Druijf bezorgden KV een delirium. Bij Beerschot waren ze ontstemd over mogelijk buitenspel bij de winning goal. [naar artikel]

6. Officieel: nieuwe spits Ferdy Druijf voorgesteld bij KV Mechelen (14/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Ferdy Druijf is voorgesteld Achter de Kazerne. De nieuwe spits leek afgelopen dagen al op weg naar KV Mechelen en donderdagochtend tekende hij dan ook zijn contract. De 22-jarige Nederlander wordt tot eind dit seizoen gehuurd van AZ Alkmaar. [naar artikel]

7. LIVE. Druijf zet KV Mechelen met een penalty op gelijke hoogte tegen OH Leuven (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • AFAS-stadion Achter de Kazerne • OH Leuven is 7de, KV Mechelen 10de • Belangrijk duel voor play-off 2-tickets [naar artikel]

8. Wat een ommekeer! KV Mechelen buigt in extremis achterstand om en wint bij Beerschot (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot leek lang op weg naar revanche voor de bekeruitschakeling KV Mechelen, maar uiteindelijk moest de thuisploeg toch nog de duimen leggen na een knotsgekke slotfase. Walsh en Druijf zor [naar artikel]

9. Football Talk. KV Mechelen huurt Druijf opnieuw - Patrick Vieira nieuwe coach Benteke (04/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het hing al even in de lucht en lijkt nu ook helemaal rond: KV Mechelen huurt spits Ferdy Druijf (23) van AZ. Het is nu enkel nog wachten op het papierwerk. Ook het voorbije halfjaar was Druijf al op uitleenbasis aan de slag bij Malinwa, waarvoor hij zeven keer scoorde in 23 wedstrijden. (ABD) [naar artikel]

10. KV Mechelen klopt Antwerp en nestelt zich stevig in top-zes (20/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Met twee doelpunten in vijf minuten heeft KV Mechelen zondagmiddag de punten Achter de Kazerne gehouden. Antwerp startte fors én scoorde ook via zijn topschutter Mbokani. Nadien nam de Mechelse luchtmacht over met kopbalgoals van Peyre en De Camargo. De clash der provinciegenoten bleef ook na rust razend spannend. Pas in de slotseconden stelde Vanlerberghe met een penseelstreek de zege veilig: 3-1. KV Mechelen wipt over Antwerp naar een met AA Gent gedeelde derde plaats in het klassement. Antwerp blijft vierde, maar 17 op 30 is niet waar de ambitieuze club vooraf van gedroomd had. [naar artikel]

11. Antwerp klopt vertimmerd KV Mechelen in oefenpot (07/02/2017 - Sporza)

Achter de Kazerne is Antwerp vanmorgen wat vertrouwen gaan tanken. Het won met 1-2 tegen KV Mechelen, dat wel niet op zijn sterkst was. [naar artikel]

12. <I>She’s on fire</I>: Tessa Wullaert scoort twee keer in evenveel minuten in Champions League (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Red Flame Tessa Wullaert heeft woensdag in het Champions League-duel tegen Fiorentina twee keer gescoord in evenveel minuten. Het werd uiteindelijk 3-3. Doordat Wolfsburg de heenwedstrijd al met 0-4 won, gaat de Duitse club door naar de kwartfinales. [naar artikel]

13. Feest Achter de Kazerne: Malinwa zet Antwerp met voetjes op de grond (26/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Twee keer verliezen in vijf dagen. Antwerp staat weer met de voetjes op de grond. Met een weliswaar experimenteel elftal ging de Great Old met 3-1 onderuit op het veld van KV Mechelen. Een verdiende overwinning voor een zeer gretig en goed spelend KV Mechelen. [naar artikel]

14. Ferdy Druijf scoort strafschop tegen OHL: “Nog niets beslist over volgend seizoen” (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ferdy Druijf (23) bezorgde KV Mechelen een punt tegen OH Leuven. De Nederlandse spits, gehuurd van AZ, scoorde de 2-2 vanop de stip. “Ik had vertrouwen.” De komende weken wordt beslist of Malinwa zijn aankoopoptie licht. [naar artikel]

15. Feest Achter de Kazerne: Union krijgt pak slaag tegen zwart beest KV Mechelen (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste nederlaag van het seizoen is een feit voor Union, en het is er meteen eentje die kan tellen. Tegen een fel KV Mechelen gingen de Brusselaars met maar liefst 4-0 onderuit dankzij goals van Mrabti, Hairemans, Belghali en Bates. Het is al de vierde keer op rij dat Union verliest Achter de Kazerne. Union is zo zijn maximum van de punten kwijt, Mechelen gunt zichzelf wat ademruimte. [naar artikel]

16. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Scoort blauw-zwart nog wat extra doelpunten in tweede helft Achter de Kazerne? (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Blauw-zwart leidt Achter de Kazerne met 0-2 na twee doelpunten van Noa Lang. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. Nikola Storm scoort twee keer tegen Zulte Waregem: “Altijd in mezelf blijven geloven" (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Storm Nikola raasde zaterdagavond Achter de Kazerne. De flankaanvaller leidde KV Mechelen met twee doelpunten naar een 4-2-overwinning tegen Zulte Waregem. “We hebben weer getoond dat we hoger verdienen te staan.” [naar artikel]

18. LIVE. Aftrap Achter de Kazerne! Neemt Antwerp goede competitiestart bij KV Mechelen? (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. KV Mechelen huurt Druijf opnieuw bij AZ (04/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Witte rook voor Ferdy Druijf bij KV Mechelen. De 23-jarige spits zal ook komend seizoen worden uitgeleend door AZ aan KV. In de afgelopen dagen is het tot een akkoord gekomen tussen de clubs. Morgen hopen ze bij KV het papierwerk af te ronden. Het is de bedoeling dat Druijf zo snel mogelijk aansluit op training. [naar artikel]

20. ONZE PUNTEN. “Goeie wil van Samatta volstaat niet, Arteaga simpel uitgeteld” (17/02/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kwam tegen KV Mechelen twee keer op achterstand, maar pakte in het absolute slot van de wedstrijd toch nog een punt dankzij Bryan Heynen. Onze punten na het 2-2-gelijkspel Achter de Kazerne. [naar artikel]

21. LIVE. KV Mechelen leeft weer: Druijf zet strafschop om, op naar prangende slotfase Achter de Kazerne! (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Europe Play-off • Aftrap: 20u • AFAS Stadion • De winnaar van dit duel pakt Europees ticket [naar artikel]

22. LIVE. Daar is het antwoord van KV Mechelen: drie minuten na Theate scoort ook Storm (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende [naar artikel]

23. LIVE MECHELEN-EUPEN. Krijgen we na rust wel goals Achter de Kazerne? (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen boog tegen Westerlo een dubbele achterstand om. Kunnen Storm en co ook tegen Eupen aan het langste eind trekken? Volg alle actie op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

24. LIVE. Antwerp op bezoek bij KV Mechelen: wie wint dé affiche in de Croky Cup? (26/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en Antwerp trappen om 20u45 de meest in het oog springende match van de Croky Cup op gang. KV Mechelen wil aan België tonen dat het nog niet dood is, en dat zal ongetwijfeld blijken vanavond: er worden 10.000 fans verwacht Achter De Kazerne. Ongezien voor een tweedeklasser. Antwerp wil tegen KV de zure nederlaag tegen STVV doorspoelen, KVM tankte vorig weekend vertrouwen met een zege tegen leider Westerlo. Volg de match LIVE vanaf 20u45! [naar artikel]

25. Gretig Antwerp vloert RB Salzburg met zijn typeploeg, Frey scoort tweemaal in draw tegen Qatar (09/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zaterdagmiddag met zijn voorlopige type-elf RB Salzburg opzijgezet. In een duel van twee keer 35 minuten kwam de Great Old op achterstand, maar wingers Miyoshi en Benson zorgden na de pauze voor een 1-2-overwinning. Los van de goede uitslag is vooral de prestatie tegen deze vaste Champions League-klant bemoedigend voor het vervolg van de voorbereiding. [naar artikel]