25/07/2021 - 18:30
"Club Brugge kende bijzonder veel moeilijkheden tegen KAS Eupen. Lange tijd leek het erop dat Eupen met 1-2 zou winnen, maar in de allerlaatste minuut maakte De Ketelaere nog de gelijkmaker. Blauw-zwart kwam in de tweede helft op voorsprong na een penaltydoelpunt van Bas Dost, maar Kayembe en Ngoy wisten die Brugse voorsprong uit."

1. Club Brugge ontsnapt aan nederlaag tegen Eupen na een doelpunt in de 103e (!) minuut (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge kende bijzonder veel moeilijkheden tegen KAS Eupen. Lange tijd leek het erop dat Eupen met 1-2 zou winnen, maar in de allerlaatste minuut maakte De Ketelaere nog de gelijkmaker. Blauw-zwart kwam in de tweede helft op voorsprong na een penaltydoelpunt van Bas Dost, maar Kayembe en Ngoy wisten die Brugse voorsprong uit. [naar artikel]

2. Met minuut applaus, doelpunt in "Weber-minuut" en ruime zege herdenkt Cercle op gepaste wijze ex-topschutter (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge nam vandaag op een mooie wijze afscheid van Josip Weber. Voor de wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk klonk er één minuut lang... [naar artikel]

3. Landskampioen Lille kan nederlaag maar nipt vermijden na doelpunt in allerlaatste minuut (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Lille is het nieuwe voetbalseizoen in Frankrijk niet goed begonnen. Het kon thuis tegen Metz een nederlaag maar nipt vermijden. In de laatste minuut van de blessuretijd scoorde Burak Yilmaz de gelijkmaker. Jonathan David (ex-Gent) werd op het uur naar de kant gehaald bij Lille. [naar artikel]

4. Bayern ontsnapt in zesde (!) minuut van blessuretijd aan nederlaag (18/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München heeft vanmiddag ternauwernood zijn tweede nederlaag van dit seizoen voorkomen. In de uitwedstrijd bij Hertha Berlijn maakte Robert [naar artikel]

5. Bayern ontsnapt in 96ste (!) minuut aan nederlaag, bespuwde Ancelotti steekt middelvinger op (18/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Goddeloos. Hoe zou Antwerp het zonder Dieumerci Mbokani doen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Bekijk de eindstand en u weet genoeg. De Great... [naar artikel]

7. ‘Goddeloos’ Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. Dat was nipt: Kompany ontsnapt met Burnley aan nederlaag tegen Watford dankzij goal in minuut 95 (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley heeft in extremis een nederlaag kunnen voorkomen in de Championship. Het team van coach Vincent Kompany scoorde tegen Watford pas diep in de toegevoegde tijd de 1-1. [naar artikel]

9. Abakar Sylla schrijft geschiedenis voor Club Brugge: doelpunt tegen Leverkusen is 500ste Europese doelpunt voor blauw-zwart (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge klopte het Duitse Bayer Leverkusen met 1-0. Youngster Abakar Sylla maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De Ivoriaan was daarmee verantwoordelijk voor het 500ste (!) Europese doelpunt van blauw-zwart. Een straffe prestatie, enkel Anderlecht scoorde meer in Europa. [naar artikel]

10. Doelpunt in eerste minuut volstaat voor Club Brugge in matige topper tegen Charleroi (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Tegen Waasland-Beveren besliste Club vorige week de match in de 94ste minuut, vandaag al in de eerste. Balanta kogelde Club meteen op voorsprong en bijna twee uur en een storm en veel te veel regen later, bleef die 1-0 op het bord staan. Nee, leuk en hartverwarmend was het niet vanmiddag in het Jan Breydelstadion. Charleroi deed wat het kan maar om dit Club Brugge uit verband te spelen is er toch wel meer nodig. Minstens tot vanavond staat Club alvast weer 12 punten los. [naar artikel]