Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ik hoop dat ze beseffen dat velen helemaal niet in aanmerking komen voor een regularisatie’

27/07/2021 - 18:42
"Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) lanceert enkele dagen na het einde van de hongerstaking van zo’n 400 sans-papiers een informatiecampagne op de Facebook-pagina van de FOD Binnenlandse Zaken tegen fake news over de zaak. ‘Aanvragen worden nog steeds op dezelfde manier als voorheen beoordeeld.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ik hoop dat ze beseffen dat velen helemaal niet in aanmerking komen voor een regularisatie’ (27/07/2021 - De Morgen)

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) lanceert enkele dagen na het einde van de hongerstaking van zo’n 400 sans-papiers een informatiecampagne op de Facebook-pagina van de FOD Binnenlandse Zaken tegen fake news over de zaak. ‘Aanvragen worden nog steeds op dezelfde manier als voorheen beoordeeld.’ [naar artikel]


2. Vierhonderd betogers voor regularisatie sans-papiers l Tijdens de 1 meiviering op het Brusselse Rouppeplein hebben ongeveer vierhonderd manifestanten een oproep gelanceerd voor de regularisatie van en het recht op waardig werk voor mensen zonder papieren. (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Wij sekswerkers komen niet in aanmerking voor technische werkloosheid. Velen doen gewoon voort’ (24/03/2020 - De Morgen)

Hoe beleven onze lezers de coronapandemie vanuit hun huis, studentenkot of hotel, of op hun werk? Ze schrijven hoe de maatregelen om het virus tot staan te brengen hun leven verandert - positief of negatief of een beetje allebei. Een selectie uit de inzendingen. [naar artikel]


4. ‘Velen beseffen niet meer wat vrijheid betekent’ (06/06/2021 - De Morgen)

Ayan Mohamud Yusuf werd heel even het mikpunt van misplaatste spot op De ideale wereld. Zelfa Madhloum wordt continu belaagd door trollen op sociale media. ‘Ondanks alles blijven we geloven in de goedheid van de mens.’ [naar artikel]


5. ‘‘Dat is nu eenmaal je job’, krijgen onze verpleegkundigen te horen. Velen lijken niet te beseffen dat dit níét hun reguliere werk is’ (17/12/2021 - De Morgen)

Een reportage in het AZ West Veurne, vorige week in deze krant, deed psychiater Peter Adriaenssens (67) danig schrikken. ‘Mensen in de zorg moeten continu tussen de pest en de cholera kiezen. Het geloof in hun beroep wordt aangetast.’ [naar artikel]


6. ‘Plots beseffen velen dat ze onderbetaald worden’: Sarah Dimani vroeg mensen naar hun loon, en kreeg honderden reacties (07/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Plots beseffen velen dat ze onderbetaald worden’: 10 verhalen die u na dit weekend kunt lezen (09/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Het geheim achter de toonvastheid van de Masked Singers: ‘Velen beseffen niet hoe goed ze kunnen zingen’ (07/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Duizenden Vlamingen betalen 5 jaar lang de helft of zelfs helemaal géén vastgoedbelasting: komt ook uw (ver)bouw in aanmerking? (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bijna 65.000 eigenaars van energiezuinige woningen in Vlaanderen kregen vorig jaar een fikse korting op hun jaarlijkse onroerende voorheffing, en dat vijf jaar lang. Ruim 28.000 onder hen betalen zelfs helemaal géén vastgoedbelasting en besparen zo duizenden euro’s. Hoe werkt het? Welke woningen komen in aanmerking? En hoe verbeter je de energieprestatie van jouw (ver)bouwplan? 7 vragen beantwoord. [naar artikel]


10. Clement pakt uit met stevige kleedkamerspeech na tweede verlies op rij: “Het is helemaal anders dan vorig seizoen, dat moeten we nu beseffen” (12/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Neen, landskampioen Club Brugge zit niet in een geweldig flow. Begin deze maand verloor blauw-zwart de bekerfinale van Antwerp. Op de koop toe... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!