LIVE. AA Gent na tien minuten al op achterstand in Noorwegen

29/07/2021 - 19:37
"AA Gent won vorige week met 4-0 van het Noorse Valerenga in de tweede voorronde van de Conference League. Vandaag staat de terugwedstrijd op het programma. De Buffalo’s verloren afgelopen weekend met 2-1 van STVV en willen zich dus herpakken. Kunnen ze zich vandaag plaatsen voor de volgende voorronde van de Conference League? Volg alle actie hier LIVE!"

1. CONFERENCE LEAGUE. Lugano gaat in laatste tien minuten van 2-0 naar 2-3 op het veld van Besiktas, Oekraïnse Zorja komt naast Gent aan de leiding (05/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In de groep van Club Brugge heeft Lugano voor een onwaarschijnlijke comeback gezorgd. In de laatste tien minuten haalde het een 2-0 achterstand op om uiteindelijk met 2-3 te gaan winnen. In de groep van Gent won Zorja met het kleinste verschil van Breidablik. Een overzicht van de uitslagen in de Conference League. [naar artikel]

2. LIVE. Gent heeft nog twintig minuten om iets aan achterstand te doen in Belgrado (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Trainer De Decker, keeperstrainer Vandendriessche, Roef en Ngadeu testten positief • Coosemans in doel • Gent nog geen punten [naar artikel]

3. LIVE. Gent heeft nog kwartier minuten om iets aan achterstand te doen in Belgrado (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. Invaller Kamada bezorgt STVV drie punten tegen AA Gent (16/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Gent begon stevig aan de wedstrijd, maar kwam ondanks de druk naar voren op achterstand, toen Alexis De Sart de bal ijskoud in de netten trapte. De rust deed de Kanaries geen goed, want al na vijf minuten in de tweede helft kon Gent gelijkmaken. De match kabbelde vrij rustig voort tot invaller Daichi Kamada STVV op een dikke tien minuten van het einde terug op voorsprong bracht. [naar artikel]

5. LIVE. Horrorstart voor Gent: Buffalo’s na nog geen twee minuten op achterstand tegen Standard! (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 18u15 • Ghelamco Arena • Vanhaezebrouck won nog niet bij zijn terugkeer naar AA Gent [naar artikel]

6. LIVE: Gent buigt vroege achterstand in twee dolle minuten helemaal om (28/04/2024 - Sporza)

Het ziet er goed uit voor KAA Gent in de Europe Play-offs. De Buffalo's hebben afgelopen week een uitstekende zaak gedaan met zeges tegen dichtste achtervolgers Mechelen en STVV en zo een veilige marge opgebouwd. Maken ze er tegen hekkensluiter Westerlo 9 op 9 van? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

7. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. 1-1 bij de rust, maar Gent liet grote kansen op 2-1 en zelfs 3-1 liggen (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVE. Yaremchuk brengt AA Gent al na tien minuten op voorsprong (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • AFAS Stadion • Bij winst komt Gent op gelijke hoogte met KV Mechelen [naar artikel]

9. Strafschop of niet? Rodrigues pegelt bal van dichtbij tegen elleboog Owusu (21/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na de snelle 0-1-achterstand draaide Antwerp in een kleine tien minuten de scheve situatie tegen AA Gent helemaal om. Eerst scoorde Mbokani de... [naar artikel]

10. AA Gent zet scheve situatie recht met drie treffers in dertien minuten en blijft aan kop in Europe play-offs (30/04/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft zich herpakt in de Europe play-offs. Na de nederlaag tegen Genk vorige week ging het zaterdag met 1-3 winnen op het veld van Charleroi. De Buffalo’s keken halverwege tegen een achterstand aan, maar met drie treffers op tien minuten draaide het de scheve situatie na rust helemaal om. Darko Lemajic was met twee treffers de grote man. Gent blijft zo aan de leiding, voor de Zebra’s wachten er nog vier duels met amper of geen inzet. [naar artikel]

11. Antwerp krijgt strafschop na hands van Owusu, Mbokani geeft de bal aan Refaelov (21/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE GENT-BREIDABLIK. Gandelman kopt Buffalo’s na tien minuten op voorsprong (26/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt in de Conference League de IJslanders van Breidablik. De Buffalo’s zijn met 4 op 6 co-leider in hun groep met Zorya Luhansk. Breidablik is hekkensluiter met 0 punten. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

13. LIVE: Daar is Jeremy 'Perbut' weer, Mechelen in eerste tien minuten al op achterstand (1-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20 uur Stadion: Guldensporenstadion Ref: Alexandre Boucaut Mechelen op zoek naar een knappe 10 op 12, ook Kortrijk vol vertrouwen na... [naar artikel]

14. LIVE. Gent al na 20 minuten met tien! Yaremchuk krijgt rood nadat hij Golubovic weg van de bal tegen de grond werkt (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • Hein Vanhaezebrouck keert terug naar ex-club KV Kortrijk • Gent won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

15. LIVE. AA Gent meteen op achterstand: Gaffney met de 1-0 na amper drie minuten (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Tallaght Stadium • Vijfde speeldag Conference League • Heenmatch eindigde op 3-0 [naar artikel]

16. LIVE: Matig Gent moet met tien man achterstand ophalen tegen Cercle (22/10/2023 - Sporza)

Afgaande op de posities in de stand spelen Cercle Brugge en AA Gent de topper van deze zondag. Nummer drie Gent heeft kunnen herbronnen en hoopt weer eens een zege te pakken, terwijl de interlandbreak voor Cercle minder gelegen kwam. Daar was het net weer beginnen draaien. Volg de wedstrijd hier vanaf 16u op de voet. [naar artikel]

17. LIVE: OHL buigt achterstand nog voor de rust om in Gent (30/03/2024 - Sporza)

Na de doelpuntenkermis tegen Genk, moet ook Gent voor de bijl. OHL wil weer naar de leidersplaats springen in de Women Super League, want Anderlecht - en vanavond ook Standard? - hijgen in de nek. Toont Leuven zijn klasse of is Gent verrassend weerbarstig? Volg het vanaf 13.30 uur live. [naar artikel]

18. LIVE CYPRUS-NOORWEGEN. Sorloth, ex-Gent, brengt bezoekers op voorsprong (12/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is van moeten voor Erling Haaland en co in Cyprus. Noorwegen wint maar beter om uitzicht op kwalificatie voor het EK van volgend jaar in Duitsland te houden. De Noren zijn derde in groep A met 7 punten, Spanje heeft er 9. Schotland is de verrassende leider met 15 punten. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

19. LIVE: RWDM en Eupen voetballen nog enkele minuten (24/01/2024 - Sporza)

Vanmiddag pikken RWDM en Eupen de draad weer op. Ze werken hun wedstrijd van zondag af. Die werd stopgezet in de 85e minuut nadat fans van de thuisploeg bij een 0-1-achterstand bommetjes op het veld hadden gegooid. Volg de resterende minuten hier live. [naar artikel]

20. LIVE ANTWERP-CHARLEROI. De Laet gaat in spits spelen, Great Old nog steeds op achterstand tegen tien Carolo’s (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe kans voor Antwerp om nog wat dichter bij leider Racing Genk te sluipen. Als het wint van Charleroi, komt het op amper vijf punten. Ze hebben echter werk voor de boeg, want Badji zette de bezoekers na een kwartier op voorsprong. Antwerp, na 60 minuten tegen tien man na rood voor Marcq, miste op jacht naar de gelijkmaker al enkele kansen. Volg de match hieronder LIVE! [naar artikel]

21. AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde er in minuut 94 nog voor dat AA Gent 2-2 gelijkmaakte. [naar artikel]

22. LIVE QARABAG-GENT. Buffalo’s kijken tegen achterstand aan, komt er nog een gelijkmaker? (16/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Conference League neemt AA Gent het op dit moment op tegen Qarabag uit Azerbeidzjan. De Buffalo’s hoopten coach Hein Vanhaezebrouck op zijn verjaardag een mooi resultaat te schenken, maar kwam een kwartier voor tijd op achterstand. Volg de slotfase in deze liveblog! [naar artikel]

23. Standard knokt zich met tien voorbij KV Kortrijk en neemt de leiding over van Club Brugge (25/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft in de laatste tien minuten van zijn thuismatch tegen KV Kortrijk een 0-1-achterstand nog omgebogen in een 2-1-zege. Straf, want de Rouches stonden 70 minuten met tien op het veld na een vroege rode kaart voor Maxime Lestienne. Door de zege neemt Standard de leiding over van Club Brugge, dat zijn match van dit weekend uitgesteld zag. [naar artikel]

24. LIVE ZULTE WAREGEM-CERCLE. Meteen genadeklap voor Essevee? Dubbele achterstand na tien minuten (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 18u30 • Elindus Arena • Ontsnapt Essevee alsnog aan degradatie? [naar artikel]

25. LIVE: Kan KV Mechelen iets doen aan achterstand in Gent (20/04/2024 - Sporza)

KAA Gent staat vanavond voor een belangrijke opdracht in de jacht op het laatste Europese ticket. Eerste achtervolger KV Mechelen komt op bezoek en neemt bij winst de koppositie over. Veren de Buffalo's recht na de pijnlijke nederlaag tegen OHL? Volg de partij hier live vanaf 20.00 uur. [naar artikel]