09/03/2023 - 22:05
"Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog!"

1. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. 1-1 bij de rust, maar Gent liet grote kansen op 2-1 en zelfs 3-1 liggen (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

2. Antonio Conte hemelt Romelu Lukaku op, maar ziet kansen voor Italië tegen Rode Duivels: “Op de flanken liggen kansen” (29/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Antonio Conte geeft Italië een goede kans om vrijdag in München te winnen van België in de kwartfinale van het EK. “We kunnen het hen heel moeilijk maken”, schrijft hij dinsdag in een bijdrage in Gazzetta dello Sport. [naar artikel]

3. LIVE. Grote kansen in het Astridpark: Amuzu krijgt het leer niet voorbij Penneteau, nadien laat Dessoleil aan de overkant de 0-1 liggen (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Constant Vanden Stockstadion • Scheidsrechter: Jonathan Lardot • Charleroi kan tot op een punt van Anderlecht naderen [naar artikel]

4. LIVE. Grote kansen troef in het Lotto Park: zowel Anderlecht als Genk laten voorsprong meermaals liggen (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Racing Genk heeft 21 op 21 • Laatste zege RSCA dateert van 1 november • John van den Brom tegen ex-club [naar artikel]

5. LIVE. Diaby en Nmecha missen grote kansen en laten zo vroege voorsprong liggen! (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 18u15 • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

6. LIVE. Bijna 3-0 voor wervelend Italië, Immobile laat twee grote kansen liggen! (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep A • Aftrap: 21u • Ref: Sergei Karasev (Rus) • Rome [naar artikel]

7. LIVE. Bijna 4-4! Bezus treft de lat, Depoitre en Tissoudali laten grote kansen liggen (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 18u45 • AFAS Stadion • AA Gent won z'n laatste vijf matchen (over alle competities heen) [naar artikel]

8. Wat een tranendal: Rode Duivels kunnen ondanks grote kansen Lukaku niet scoren en liggen uit WK (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

De last dance werd een slow. En niet eens een mooie. Pas diep in de tweede helft tegen Kroatië raakten de Rode Duivels in Qatar uit de tweede versnelling. Te laat - wat een zonde. Exit Belgium, na een 0-0 tegen Kroatië waarin Lukaku, bij de pauze ingevallen, drie dotten van kansen verkwanselde. Met 4 op 9 niet eens de groepsfase van het WK overleefd. Het einde van onze Gouden Generatie. Slik. [naar artikel]

9. Wat een tranendal: Rode Duivels kunnen ondanks grote kansen van Lukaku niet scoren en liggen uit WK (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Ook Lukaku laat het liggen! Inter dwingt dankzij sterke ‘Big Rom’ grote kansen af tegen Napoli, maar krijgt de bal niet voorbij Meret (04/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Giuseppe Meazza (20u45) • Ref: Simone Sozza • Napoli is nog ongeslagen leider met 41 punten, Inter (vijfde) heeft er 11 minder • Lukaku start naast Dzeko voorin [naar artikel]