Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Recept: chef Vanaken maakt carpaccio van gegrilde diamanthaas voor Bart Appeltans

30/07/2021 - 06:26
"Chef Kevin Vanaken maakt carpaccio van gegrilde diamanthaas voor interieurarchitect Bart Appeltans. “Een heerlijk stuk vlees dat vaak vergeten wordt, tijd om daar verandering in te brengen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Recept: chef Vanaken maakt carpaccio van gegrilde diamanthaas voor Bart Appeltans (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Kevin Vanaken maakt carpaccio van gegrilde diamanthaas voor interieurarchitect Bart Appeltans. “Een heerlijk stuk vlees dat vaak vergeten wordt, tijd om daar verandering in te brengen.” [naar artikel]


2. Jeroen Meus maakt carpaccio van komkommer met geitenkaas (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Heel fijn gesneden komkommer met staafjes appel, plakjes radijs en blokjes avocado: zulke frisse, lichte ingrediënten zijn precies wat je nodig [naar artikel]


3. Jeroen Meus maakt carpaccio van gerookte eendenborst en sinaasappel (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Deze carpaccio bevat zowat alle ingrediënten voor een klassieke canard à l'orange, maar is toch helemaal anders dan de traditionele, warme [naar artikel]


4. Jeroen Meus maakt carpaccio van ananas en witte chocolademousse (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het wat scherpe zuur van een verse ananas past geweldig bij de milde zoetheid van luchtige, witte chocolademousse. Ik snij de ananas flinterdun, [naar artikel]


5. Super gezond: carpaccio van rode biet en ricotta (18/05/2017 - De Morgen)

"Zwaar feestje achter de rug? Rode biet op je bord! Dit hemelse gerecht is niet enkel fijn voor de lijn, rode bieten zitten ook boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten. Die werken zuiverend voor je lichaam en verhelpen in no time dat katertje." [naar artikel]


6. Stoofpotje van slang of carpaccio van krokodil? Dat kan in dit restaurant (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wilde gok: tenzij u op safari bent, komt u liever geen slangen, krokodillen of bizons tegen. Maar wat als... ze op het menu zouden staan? Stap [naar artikel]


7. Hier eet je de beste carpaccio in Antwerpen (20/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

Carpaccio is geen oud traditioneel gerecht met een rijke flamboyante geschiedenis, maar ontstond pas in 1950 en werd bedacht door Giuseppe Cipriani, de eigenaar van de legendarische Harry’s Bar in Venetië. Een habitué, gravin Amalia Nani Mocenigo, moest rood vlees eten om haar bloedarmoede te bestrijden. Toen ze vroeg hoe dit gerecht heette, merkte Cipriani een affiche op van een tentoonstelling met veel rood van de schilder Vittore Carpaccio... en de rest is geschiedenis. [naar artikel]


8. Carpaccio van spruitjes (4p.) (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Chef-kok lanceert opvallende oproep na succesvolle take-away: “Breng alstublieft onze borden terug of we zullen onze carpaccio in aluminium schalen moeten serveren” (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef-kok Filip Meul en Nathalie de Schrijver van Brasserie ‘t Poldershuis in Moerbeke-Waas lanceren een opvallende oproep naar hun klanten: “Breng alstublieft onze borden terug of we zullen onze carpaccio in aluminium schalen moeten serveren.” Naar eigen zeggen zijn ze bij ‘t Polderhuis sinds het begin van de take-away al minstens 500 porseleinen borden kwijt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!