Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Peter Van de Veire presenteert voor de tweede keer ‘Het Rad’: “Als je boven het maaiveld uitsteekt, staan er altijd zure zeisen klaar”

10/08/2021 - 12:31
"Peter Van de Veire (49) amuseert zich te pletter met zijn tv-werk. Momenteel presenteert hij zijn tweede seizoen van ‘Het Rad’. Maar we kennen hem natuurlijk ook als stem van de Ochtendshow op MNM. “Ik maak al dertig jaar geen deel meer uit van de doelgroep van de zender waarvoor ik werk”, realiseert hij zich. Gelukkig heeft hij zijn kinderen nog om hem bij de pinken te houden: “Ik vind het heel moedig hoe mijn dochter alle taboes in de wereld omver wil werpen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Peter Van de Veire presenteert voor de tweede keer ‘Het Rad’: “Als je boven het maaiveld uitsteekt, staan er altijd zure zeisen klaar” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Peter Van de Veire (49) amuseert zich te pletter met zijn tv-werk. Momenteel presenteert hij zijn tweede seizoen van ‘Het Rad’. Maar we kennen hem natuurlijk ook als stem van de Ochtendshow op MNM. “Ik maak al dertig jaar geen deel meer uit van de doelgroep van de zender waarvoor ik werk”, realiseert hij zich. Gelukkig heeft hij zijn kinderen nog om hem bij de pinken te houden: “Ik vind het heel moedig hoe mijn dochter alle taboes in de wereld omver wil werpen.” [naar artikel]


2. De levenslessen van ondernemer Jürgen Ingels (51): “Wanneer je boven het maaiveld uitsteekt, volgt het aantal extra nullen op je bankrekening quasi vanzelf” (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jürgen Ingels is één van ’s lands bekendste ondernemers, een durfkapitalist met een grote passie voor technologie en ondernemerschap . En dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet. We vroegen hem welk advies hij zou geven aan zijn 20-jarige zelf en wat zijn financiële toppers en missers zijn. “De wereld is natuurlijk veranderd, maar als ik vandaag twintig zou zijn, dan zou ik een cursus databeheer volgen.” [naar artikel]


3. ‘Spijtig genoeg word je hier nogal makkelijk een schietschijf als je je kop boven het maaiveld uitsteekt’: 9 verhalen om na dit weekend te lezen (19/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘In Vlaanderen word je nogal makkelijk een schietschijf als je je kop boven het maaiveld uitsteekt ’ (19/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. De muzikale oogst van 2012 Welke groepen plegen dit voorjaar een putch op uw oren? Welke debutanten zullen met kop en schouders boven het maaiveld uit steken? En kunnen de coryfeeën zich nog handhaven tussen al dat jonge geweld? Het antwoord op die prangen (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Waar eet cabaretier Geert Hoste? “Zelfs het kleinste Italiaanse restaurant is wereldklasse, maar dit adresje steekt écht boven het maaiveld uit” (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Ik ben een echte huismus, maar gemiddeld vlieg ik één keer per week uit om op restaurant te gaan”, vertelt cabaretier Geert Hoste (62). “Als ik even aan mijn schrijftafel wil ontsnappen, doe ik dat het liefst in deze culinaire hotspots.” Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen doorheen ons land. [naar artikel]


7. Onze tenniswatcher ziet hoe Goffin weer op het juiste pad zit: “Er is één aspect dat er altijd uitsteekt als hij in vorm geraakt” (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met een knappe 7-6, 7-6-zege op Hubert Hurkacz (ATP 12) – zijn beste overwinning in 2022 – in de eerste ronde van het ATP 1000-tornooi van Rome toonde David Goffin (ATP 48) dat hij op de weg terug is. Sinds de start van het gravelseizoen vijf weken geleden won de Luikenaar al drie keer zoveel matchen dan in de drie maanden daarvoor. [naar artikel]


8. Wat deze supporter uitsteekt met drinkbus van rivaliserende keeper is werkelijk te gek voor woorden (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Consternatie op Loftus Road. Niet op het veld, maar wel ernaast. Een supporter van Middlesbrough vond er niet beter op om de drinkbus van de... [naar artikel]


9. Wat jij uitsteekt op Facebook? Je toekomstige werkgever heeft er geen zaken mee (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Elke recruiter wil natuurlijk zo veel mogelijk te weten komen over de sollicitant die voor hem zit. Maar dat wil niet zeggen dat hij je zomaar de... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!