15/08/2021 - 19:43
"Regerend landskampioen Manchester City is het seizoen gestart in mineur. Op het veld van Tottenham ging City met 1-0 ten onder. Kevin De Bruyne viel pas elf minuten voor tijd in en kon het tij niet meer keren. Heung-Min Son zorgde met een heerlijke treffer voor het enige doelpunt van de wedstrijd."

1. Manchester City gaat met Kevin De Bruyne als invaller meteen ten onder tegen Tottenham na heerlijk doelpunt Son (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Regerend landskampioen Manchester City is het seizoen gestart in mineur. Op het veld van Tottenham ging City met 1-0 ten onder. Kevin De Bruyne viel pas elf minuten voor tijd in en kon het tij niet meer keren. Heung-Min Son zorgde met een heerlijke treffer voor het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

2. Te goed om invaller te zijn? Arsenal verplettert West Ham met 0-6, Trossard scoort heerlijk doelpunt (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De schoonheid van zijn doelpunten verhoudt zich niet recht evenredig tot het aantal basisplaatsen. Leandro Trossard scoorde als ‘valse 9’ een fantastische goal tegen West Ham (0-6). Een die echter geen garanties geeft op meer speeltijd. Declan Rice was bij Arsenal de absolute uitblinker tegen zijn ex-club. [naar artikel]

3. LIVE. Heerlijk doelpunt Sterling zorgt voor 0-5 - assist De Bruyne voor eerste doelpunt (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

4. BEKIJK: Heerlijk doelpunt in winkelhaak levert Liverpool ruime zege op tegen Tottenham (05/05/2024 - Sporza)

Liverpool heeft enkele moeilijke weken doorgespoeld met een glansprestatie tegen Tottenham. Vooral het 4e doelpunt van Harvey Elliott was om van te smullen. [naar artikel]

5. FT buitenland: Sergio Agüero: "Verlaat Manchester City in 2020" - Heerlijk doelpunt in Paraguayaanse competitie (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

6. Kwartfinale Champions League: Tottenham wint met het kleinste verschil van Manchester City, De Bruyne enkel invaller (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft in haar nieuwe stadion met het kleinste verschil gewonnen van Manchester City: 1-0. Kevin De Bruyne begon op de bank en zag ploegmaat Aguëro voor de rust een strafschop missen, Tottenham zag steraanvaller Harry Kane uitvallen met een enkelblessure. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot de Koreaan Son zijn duivels ontbond. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld stonden bij de thuisploeg de volle negentig minuten op het veld, De Bruyne mocht twee minuten voor tijd invallen. [naar artikel]

7. Defensieve blunder breekt Manchester City zuur op: invaller Kevin De Bruyne gaat ten onder bij Tottenham (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft niet kunnen profiteren van het verlies van leider Arsenal. Integendeel. De Citizens verloren zelf, met 1-0 op het veld van Tottenham na een doelpunt van Harry Kane. Met wat dank aan defensief geblunder bij City, waar Kevin De Bruyne op het uur inviel. De kloof met Arsenal blijft zo 5 punten, terwijl de Spurs oprukken naar plek vijf. [naar artikel]

8. Multilive CL: Manchester United op rozen na vroeg doelpunt, PSV dooft Bengaals vuurwerk met doelpunt (08/11/2023 - Sporza)

16 Europese topploegen beginnen vanavond aan de terugronde in de groepsfase van de Champions League. Lukt het Dries Mertens en Galatasaray om het kwalificatiefeestje van Bayern uit te stellen en slaagt Manchester United erin om het hoofd koel te houden in Kopenhagen? Wie trekt aan het langste eind in het duel der Belgen tussen Arsenal en Sevilla en lukt het youngster Johan Bakayoko om opnieuw te schitteren voor PSV? Volg de actie vanavond hier op de voet. [naar artikel]

9. Belgen in het buitenland – Doelpunt Mahrez volstaat voor zege Manchester City tegen Tottenham (29/10/2018 - Metro)

Manchester City heeft maandag met 0-1 gewonnen van Tottenham in de topper van de tiende speeldag in de Premier League. Riyad Mahrez lukte al na zes minuten de enige treffer van de partij. De Citizens staan zo opnieuw aan de leiding. De grasmat op Wembley lag er 24 uur na de NFL-wedstrijd tussen de Philadelphia […] Het bericht Belgen in het buitenland – Doelpunt Mahrez volstaat voor zege Manchester City tegen Tottenham verscheen eerst op Metro. [naar artikel]