Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Transfer Talk. Genk klopt Marseille in strijd om Ugbo - OHL haalt Alexis De Sart bij Antwerp - Topschutter Mikautadze terug bij Seraing?

22/08/2021 - 11:55
"De kogel is door de kerk. Ike Ugbo wordt een speler van Racing Genk. De 22-jarige Nigeriaanse spits komt over van Chelsea. Hij wordt dinsdag in Genk verwacht voor zijn medische testen. Genk had al een mondeling akkoord met Ugbo en Chelsea, maar Marseille probeerde hem nog af te snoepen, tevergeefs. Ugbo kwam vorig seizoen op uitleenbasis uit bij Cercle Brugge. (KDZ)"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Transfer Talk. Genk klopt Marseille in strijd om Ugbo - OHL haalt Alexis De Sart bij Antwerp - Topschutter Mikautadze terug bij Seraing? (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

De kogel is door de kerk. Ike Ugbo wordt een speler van Racing Genk. De 22-jarige Nigeriaanse spits komt over van Chelsea. Hij wordt dinsdag in Genk verwacht voor zijn medische testen. Genk had al een mondeling akkoord met Ugbo en Chelsea, maar Marseille probeerde hem nog af te snoepen, tevergeefs. Ugbo kwam vorig seizoen op uitleenbasis uit bij Cercle Brugge. (KDZ) [naar artikel]


2. Transfer Talk. OH Leuven haalt Alexis De Sart bij Antwerp - Topschutter Mikautadze terug bij Seraing? (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

OHL huurt centrale middenvelder Alexis De Sart (24) van Antwerp, met aankoopoptie. Bij Antwerp dreigde de jongste van de De Sart-broers na de komst van Nainggolan op een zijspoor te belanden. Bij OHL vindt hij Marc Brys terug, zijn ex-coach bij Sint-Truiden. Alexis De Sart, die speelminuten kreeg in de eerste twee competitiematchen van Antwerp, is blessurevrij en conditioneel in orde, en dus onmiddellijk inzetbaar. (HML) [naar artikel]


3. Leider Seraing geeft Club NXT pak voor de broek in 1B, topschutter Mikautadze scoort hattrick en zit nu al aan 12 goals in 6 matchen (02/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag in 1B heeft leider Seraing vrijdag vlot met 6-1 gewonnen van de beloften van Club Brugge. Bij de rust stonden de Luikenaars 3-0 voor, dankzij doelpunten van Abdelhafid Al Badaoui (3e), Benjamin Boulenger (20e) en Georges Mikautadze (38e). Nog twee keer Mikautadze (48e en 52e) en Antoine Bernier (56e) verdubbelden de voorsprong. Vijf minuten voor tijd redde Thibo Baeten de Brugse eer. [naar artikel]


4. 1B-topschutter Mikautadze maakt furore met 12 goals in 6 matchen: “83% van zijn pogingen belanden in het kader” (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Seraing is leider in 1B. Vrijdag troefden de Metallo’s van Emilio Ferrera Brugge NXT af met 6-1. Georges Mikautadze nam drie van de zes treffers... [naar artikel]


5. LIVE. Bijna de voorsprong voor Seraing! Topschutter Mikautadze schiet hard, maar Jackers gaat goed plat (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 • Barrages om behoud/promotie • Stade du Pairay • Volgende week terugmatch [naar artikel]


6. LIVE. GOAL! Topschutter Mikautadze zet Seraing in toegevoegde tijd op 1-1 tegen Waasland-Beveren (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 • Barrages om behoud/promotie • Stade du Pairay • Volgende week terugmatch [naar artikel]


7. Football Talk. Topschutter Mikautadze terug bij Seraing? - ‘Alle boeren zijn homo’s’: Anderlecht niet blij met lied fans (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het ziet ernaar uit dat Georges Mikautadze door FC Metz opnieuw zal worden uitgeleend aan Seraing. De 20-jarige Georgiër, vorig seizoen in 1B uitblinker bij de Metallo’s met 22 doelpunten en 2 assists, had een paar maanden geleden goede hoop om in de Franse Ligue 1 te kunnen doorbreken, maar dat blijkt niet meteen het geval te zijn. Het bleef bij een invalbeurt van 1 minuut in de openingswedstrijd tegen Lille. Voor Seraing, waar alles in aanvallend opzicht voorlopig draait rond Marius (2 doelpunten, 2 assists) en Maziz (3 doelpunten, 2 assists), opent de terugkeer van Mikautadze perspectieven. (AR) [naar artikel]


8. Regisseur Maziz krijgt rust bij Seraing tegen KRC Genk, toch basisstek voor topschutter Mikautadze? (08/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Voor Seraing is de match op de slotspeeldag tegen KRC Genk van ondergeschikt belang aan de barrages tegen RWDM. De Metallo’s laten een aantal spelers rusten, maar topschutter Georges Mikautadze wordt wel degelijk in de ploeg verwacht. [naar artikel]


9. LIVE TRANSFERS. Murillo officieel naar Marseille - Mikautadze, ex-spits van Seraing, nieuwe aanvaller Ajax (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De transferperiode gaat zijn laatste dagen in. Welke topclubs laten de miljoenen rollen? Welke Rode Duivels maken nog een transfer? En hoe ziet de toekomst van Eden Hazard eruit? In onderstaande liveblog zit u goed voor alle transfernieuws uit binnen- en buitenland. [naar artikel]


10. Transfer Talk. Chevalier trekt verrassend naar Moeskroen - Georges Mikautadze keert terug naar Seraing - Sabitzer van Leipzig naar Bayern (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het einde van de zomermercato nadert, maar er zit nog wel wat aan te komen. De nakende megatransfer van Kylian Mbappé (Real Madrid) houdt voetbalminnend Europa in zijn greep. En ook in België hangt er nog wel wat in de lucht. Op deze pagina zit u goed voor al het transfernieuws uit binnen- en buitenland! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!