Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Leider Primoz Roglic moet enkel een sterke Enric Mas bij zich dulden in zware bergrit Vuelta, Egan Bernal zakt door het ijs

22/08/2021 - 18:36
"Damiano Caruso heeft op fenomenale wijze de negende etappe in de Vuelta gewonnen. De 33-jarige Italiaan rondde een solo van maar liefst 70 (!) kilometer af. In de groep der favorieten kregen we heel wat aanvalspogingen te zien, maar Primoz Roglic kwam nooit in de problemen en reed samen met Enric Mas iedereen in het verlies en blijft leider. Bernal verloor heel wat tijd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Leider Primoz Roglic moet enkel een sterke Enric Mas bij zich dulden in zware bergrit Vuelta, Egan Bernal zakt door het ijs (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Damiano Caruso heeft op fenomenale wijze de negende etappe in de Vuelta gewonnen. De 33-jarige Italiaan rondde een solo van maar liefst 70 (!) kilometer af. In de groep der favorieten kregen we heel wat aanvalspogingen te zien, maar Primoz Roglic kwam nooit in de problemen en reed samen met Enric Mas iedereen in het verlies en blijft leider. Bernal verloor heel wat tijd. [naar artikel]


2. Storer wint spectaculaire eerste bergrit in Vuelta, Roglic blijft nipt leider (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Michael Storer heeft de eerste bergrit in de Vuelta gewonnen. De 24-jarige Australiër rekende op de slotklim af met zijn medevluchters. Primoz Roglic bleef nipt leider, Alejandro Valverde en Hugh Carthy gaven op. [naar artikel]


3. Topdag in de Vuelta voor Team Jumbo - Visma: Kuss wint zware bergrit, Roglic? nog steviger aan de leiding (08/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Feest bij Jumbo-Visma. Hun Amerikaanse meesterknecht Sepp Kuss heeft zondag de zware bergrit in de Vuelta met aankomst op Puerto del Acebo gewonnen. Bovendien zit kopman Primoz Roglic nog steviger in het rood, nadat hij samen met eerste achtervolger Valverde de rest van de top-tien een nieuwe tik uitdeelde. [naar artikel]


4. LIVE VUELTA (12u). Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


5. LIVE VUELTA. Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


6. LIVE VUELTA. Tosh Van der Sande mee met vlucht van negen - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


7. LIVE VUELTA. Tosh Van der Sande moet lossen in kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


8. LIVE VUELTA. Peloton nadert steeds dichter op kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


9. LIVE VUELTA. Peloton nadert op kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!