Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

De Romeo’s lanceren frituursnack: “De grootste worst die je kan vinden”

13/02/2017 - 15:10
"De Romeo’s hebben maandag hun eigen frituursnack voorgesteld. De Romeo’s Frikandel XXL is een stuk vlees van maar liefst 35 centimeter."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De Romeo’s lanceren frituursnack: “De grootste worst die je kan vinden” (13/02/2017 - Het Belang van Limburg)

De Romeo’s hebben maandag hun eigen frituursnack voorgesteld. De Romeo’s Frikandel XXL is een stuk vlees van maar liefst 35 centimeter. [naar artikel]


2. VIDEO. NRJ-dj’s Kim en Michaël lanceren nieuwe frituursnack in stamfrituur Bart De Wever (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is de ‘Week van de Friet’ en dat zal NRJ-dj Michaël Joossens geweten hebben. Hij kreeg van zijn ochtendcollega Kim Muylaert de opdracht om... [naar artikel]


3. Bitterballen à volonté: dit festival is de place to be voor de betere frituursnack (21/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gaat zo'n frietje er altijd in? En dan liefst in combinatie met vijf van die knapperige gevulde balletjes? Omcirkel dan alvast 15 juli in je [naar artikel]


4. Deze legendarische frituursnack wordt vernieuwd (17/11/2017 - Het Belang van Limburg)

U gaat naar de frituur en neemt… een saté? Frikandel? Bitterballen? Kipcorn? Of sitostick? Als u dat laatste wel eens achter uw kiezen steekt, heeft producent Mora mogelijk goed nieuws voor u. naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de frituursnack krijgt de lekkernij een update. [naar artikel]


5. VIDEO. Man bedwingt als eerste de reusachtige frituursnack “Cruiseschip van Balen” (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Amper enkele dagen geleden gelanceerd en het is al gebeurd: het “cruiseschip van Balen” is bedwongen. Antwerpenaar Cain Ransbottyn at als eerste de reusachtige megasnack van frituur De Broodjeshoek in Balen helemaal op. [naar artikel]


6. Studenten ontwikkelen nieuwe frituursnack op basis van knolgewas: “Het smaakt naar appel en peer” (27/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Een groep van vijf studenten agro- en biotechnologie aan de VIVES-campus in Roeselare hebben met Snach-On een frituursnack ontwikkeld op basis van yacón. Dat is een knolgewas met een aantal unieke eigenschappen. Een van de ontwikkelaars is Ian Van de Mooter uit Rumst. [naar artikel]


7. Nieuwe frituursnack Het Deurns Granaatje vliegt de deur uit: “Een knalpromotie” (30/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het district Deurne is de voorbije dagen meerdere keren opgeschrikt door granaataanslagen en geweerschoten. De buurt is bezorgd en dat is in frituur De Lyn’Jo op de Lakborslei niet anders. “Maar met al die miserie vonden we dat een vleugje humor wel kon”, zegt zaakvoerster Linsey Van Tongerloo. En dat resulteerde in een nieuwe snack, een knalpromotie: Het Deurns Granaatje. [naar artikel]


8. Nieuwe frituursnack ‘Het Deurns Granaatje’ is een succes: “Onze klanten kunnen ermee lachen” (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na de verschillende granaataanslagen van vorige week verkoopt frituur Lyn’Jo op de Lakborslei nu ook ‘Het Deurns Granaatje’. “Met onze nieuwe snack... [naar artikel]


9. Jochen laat frikandel speciaal op zijn arm tatoeëren en wint zo jaar lang gratis de frituursnack: “Past goed bij mijn hamburger met meelwormen” (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Onder het motto ‘zot zijn doet geen zeer’ heeft Jochen Verbeecke een frikandel speciaal op zijn bovenarm laten tatoeëren. U leest het goed. De Oostendse kok ging in op een uitdaging van Frituur ’t Hoeksje in Bredene en krijgt nu een jaar lang gratis frikandel speciaal. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!