De Rode Kruis afdeling van Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort had onlangs reden om een feestje te bouwen: Herkenaar Jos Vossen (68) gaf namelijk voor de 150ste keer bloed. “Geen geringe prestatie als je bedenkt dat je maximaal vier keer per jaar bloed mag geven en dat het vroeger beperkt was tot 2 à 3 keer per jaar”, zegt de hoofdverantwoordelijke van de afdeling Lucien Jans. [naar artikel]
Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]
Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]
Ja, hij speelde - net als Diaby - een slechte match tegen KV Oostende. Neen, Jelle Vossen (27) staat bij Club Brugge niet ter discussie. En [naar artikel]
Twee wandelaars hebben in een afgelegen bos in Beernem een jager betrapt op illegale vossenjacht. Hij zette levende dieren in een lokkooi en liet ze in erbarmelijke omstandigheden achter. “Ze zaten onder het bloed, zonder eten en drinken”, klinkt het. [naar artikel]
Een mysterieus bezoekje heeft de Amerikaanse MMA’er Dan Ige de nodige kopzorgen bezorgd. De 27-jarige Ige, geboren op Hawaii, gaf zijn bloed recent... [naar artikel]
Het WK BMX in Papendal draaide bij de mannen én de vrouwen uit op een herhaling van de Olympische Spelen. Zowel de Britse Bethany Shriever als de Nederlander Niek Kimmann hengelden drie weken Tokio ook de gouden WK-medaille binnen. De Membrugse Valerie Vossen raakte ondanks een val in de reeksen tot in de halve finale. [naar artikel]
“Hoe mag uw vlees gebakken zijn?” Het is een vraag die iedereen al eens heeft moeten beantwoorden op restaurant. Nogal wat mensen hebben hun biefstuk graag sappig en dus nog rood vanbinnen. Maar wanneer er bij het doorsnijden een rode vloeistof uit het vlees komt, is dat geen bloed. [naar artikel]
Hou jij er van als je vlees saignant of bleu gebakken wordt en de binnenzijde dus nog bloederig is? Volgens een professor aan de Universiteit van [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.