Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Schotland (her)ontdekt Jack Hendry, de nieuwe aanwinst van Club: “Hij is klaar voor die stap hogerop”

09/09/2021 - 10:22
"Na zijn mislukte passage bij Celtic kwam hij in de Schotse vergeetput terecht, geen fijne plek. Maar Jack Hendry (26) is terug, bigger and stronger. “Nú is hij klaar voor die stap hogerop”, zegt ex-bondscoach Alex McLeish."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Schotland (her)ontdekt Jack Hendry, de nieuwe aanwinst van Club: “Hij is klaar voor die stap hogerop” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na zijn mislukte passage bij Celtic kwam hij in de Schotse vergeetput terecht, geen fijne plek. Maar Jack Hendry (26) is terug, bigger and stronger. “Nú is hij klaar voor die stap hogerop”, zegt ex-bondscoach Alex McLeish. [naar artikel]


2. IJskonijn Stephen Hendry keert terug naar de snookertafel: “Niets kon me afhelpen van de hoofdpijn die Hendry me bezorgde” (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Emotieloos.” [naar artikel]


3. IJskonijn Stephen Hendry keert terug naar snookertafel: “Niets kon me afhelpen van de hoofdpijn die Hendry me bezorgde” (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Emotieloos.” [naar artikel]


4. IJskonijn Stephen Hendry keert op zijn 51ste terug naar snookertafel: “Niets kon me afhelpen van de hoofdpijn die Hendry me bezorgde” (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een legende keert terug - acht jaar na zijn pensioen. Stephen Hendry (51), één van de markantste figuren uit de snookerwereld, zal op uitnodiging... [naar artikel]


5. LIVE. Jack Hendry (KV Oostende) in de basis bij Schotland, dat EK opent tegen Tsjechië (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u • Groep D • Ref: Daniel Siebert • Glasgow [naar artikel]


6. LIVE. Aftrap gegeven! Wat doet Schotland, mét KVO-speler Hendry in de basis, tegen Tsjechië? (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u • Groep D • Ref: Daniel Siebert • Glasgow [naar artikel]


7. OVERZICHT INTERLANDS. Haaland bedankt Antonio Nusa voor assist, Jack Hendry antiheld bij Schotland tegen Spanje (12/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor onze Rode Duivels is het nog een dag wachten, maar vanavond werden er al flink wat EK-kwalificatiematchen en oefeninterlands gespeeld. In groep A won Noorwegen met 0-4 van Cyprus, onder meer dankzij een assist van Club Brugge-diamant Antonio Nusa. En Spanje won met 2-0 van Schotland met een rol als antiheld voor een ex-speler van Club. [naar artikel]


8. Premier Schotland: "Onafhankelijkheid van Schotland geeft ons de beste toekomst" (24/04/2019 - VRT NWS)

"Onafhankelijkheid van Schotland geeft ons de beste toekomst", dat heeft de eerste minister van Schotland Nicola Sturgeon gezegd in een toespraak over de impact van de brexit op Schotland. De premier wil een referendum over onafhankelijkheid binnen deze legislatuur. De vraag naar een nieuw rerefendum werd verwacht. Maar de Britse premier Theresa May had eerder al laten weten dat het absoluut niet het moment is om nog verder aan te dringen op een nieuwe stemming. [naar artikel]


9. Noodweer in Schotland: rij wagens van kilometers lang vast in de sneeuw in Schotland (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Storm Gerrit veroorzaakt zware overlast in Schotland en het noorden van Engeland. In de Schotse Hooglanden kwamen talrijke automobilisten vast te zitten in een sneeuwstorm. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!