Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Het begon tegen KRC Genk, maar waar eindigt het? Haaland maakte sinds doorbraak meer goals dan hij matchen speelde

13/09/2021 - 12:20
"De statistieken van Erling Braut Haaland zijn ongezien. De nog altijd maar 21-jarige Noor scoorde sinds zijn grote doorbraak in 2019 al 105 doelpunten in 102 wedstrijden. Als Haaland aan dit tempo doorgaat, breekt hij alle records. Ook die van Messi en Ronaldo."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het begon tegen KRC Genk, maar waar eindigt het? Haaland maakte sinds doorbraak meer goals dan hij matchen speelde (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)

De statistieken van Erling Braut Haaland zijn ongezien. De nog altijd maar 21-jarige Noor scoorde sinds zijn grote doorbraak in 2019 al 105 doelpunten in 102 wedstrijden. Als Haaland aan dit tempo doorgaat, breekt hij alle records. Ook die van Messi en Ronaldo. [naar artikel]


2. Thorstvedt debuteert in Europa League en heeft een wereldspits als maatje: “Lukaku of Haaland? Haaland, zonder twijfel” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rapid Wien als vuurdoop in de Europa League van Kristian Thorstvedt (22). De middenvelder van Racing Genk die droomt van het WK in Qatar met Noorwegen, een hart heeft voor Tottenham Hotspur en Erling Braut Haaland tot zijn vriendenkring mag rekenen. “Naast het veld is Haaland een aangename kerel. Maar eens de match begint, verandert hij in een machine.” [naar artikel]


3. LIVE. De Bruyne & Haaland belangrijk: eerst assist van ‘KDB’ na amper 55 seconden, onvermijdelijke Haaland verdubbelt wat later score met lage schuiver (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 7de speeldag Premier League • Aftrap: 13u30 • Molineux Stadium • Wolverhampton heeft 6 op 18, City 14 op 18 [naar artikel]


4. Buitenlandse media smullen van glansprestatie Erling Haaland: “Het leek wel alsof er een tweede Haaland op het veld liep” (15/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook in de buitenlandse pers was er voor aandacht voor de vijf doelpunten van Erling Haaland tegen Leipzig. De Noor stuurde de Duitsers eigenhandig naar huis. Daarbovenop rondde de spits de kaap van dertig Champions League-doelpunten. En dat als jongste ooit. De buitenlandse pers was dan ook lyrisch. Een overzicht. [naar artikel]


5. KIJK. “Vader van Haaland misdraagt zich in Bernabéu”: beelden tonen hoe Alf-Inge Haaland uit VIP-box wordt geëscorteerd in Madrid (10/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De familie Haaland beleefde niet haar meest gelukkige avond van het seizoen in het Estadio Santiago Bernabeu. Man City-topschutter Erling kwam (te) weinig in het stuk voor tegen Real Madrid en zijn papa Alf-Inge maakte het volgens Spaanse media bont op de tribunes. [naar artikel]


6. “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” (09/11/2018 - Metro)

Hoewel de Amerikaanse president Donald Trump, zijn advocaten en adviseurs al twee jaar ontkennen, heeft hij wel degelijk een centrale rol gespeeld in het afkopen van het stilzwijgen van vrouwen met wie hij een buitenechtelijke seksuele relatie zou hebben gehad. Het openbaar ministerie heeft daar bovendien bewijzen van, zo stelt de Wall Street Journal (WSJ) […] Het bericht “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Op zijn zestiende speelde hij met Malinwa in eerste klasse, vandaag stopt Bram Criel met alle reeksen tot en met vierde provinciale op zijn cv: “Ik speelde Bertrand Crasson nog door de benen” (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Het zit erop voor Bram Criel (36). Twintig jaar lang maakte hij furore in – letterlijk – alle reeksen van het Antwerpse voetbal: van KV Mechelen in eerste klasse tot Peulis in 4de provinciale, langs Verbroedering Geel, Dessel Sport, City Pirates, SK Heist en Racing Genk. Zijn laatste club, Wavria, verloor afgelopen weekend in de eindronde van Weelde, en dat was meteen het laatste wapenfeit voor Criel. Even tijd voor een gesprek over Bertrand Crasson, zomerstages met KSK Heist en een carrière in elke reeks van Antwerpen. [naar artikel]


8. LIVE. Daar is ie weer! Haaland doet met zesde goal in drie matchen beter dan Batshuayi voor Dortmund (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 20 • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park [naar artikel]


9. LIVE. Witsel pikt z’n goal mee voor Dortmund, Haaland doet met zesde goal in drie matchen beter dan Batshuayi (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 20 • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park [naar artikel]


10. LIVE. Witsel pikt z’n goaltje mee voor Dortmund, Haaland blijft maar scoren en zit aan 7 goals in 3 matchen (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 20 • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!