28/09/2021 - 23:38
"Twee wedstrijden, twee stunts. Club Brugge voert “de groep des doods” aan na een 1-2-zege in Leipzig die de Belgische kampioen vleugels geeft. Hans Vanaken - met zijn vierde goal in vier Champions League-wedstrijden - en Mats Rits - een eerste Europese goal in 25 wedstrijden - legden de wedstrijd in de plooi in een zinderende eerste helft."

1. Wat een stunt! IJzersterk Club Brugge wint oververdiend op het veld van RB Leipzig en pakt 4 op 6 (28/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Twee wedstrijden, twee stunts. Club Brugge voert “de groep des doods” aan na een 1-2-zege in Leipzig die de Belgische kampioen vleugels geeft. Hans Vanaken - met zijn vierde goal in vier Champions League-wedstrijden - en Mats Rits - een eerste Europese goal in 25 wedstrijden - legden de wedstrijd in de plooi in een zinderende eerste helft. [naar artikel]

2. LIVE LEIPZIG-MAN CITY (21u). Kan Leipzig voor een stunt zorgen tegen Haaland en Doku? (04/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jérémy Doku en Erling Haaland gaan met Manchester City op bezoek bij Leipzig. Laten de ‘Citizens’ zich verrassen in Duitsland? [naar artikel]

3. Geen nieuwe stunt: Yellow Tigers stuiten op ijzersterk Japans blok (04/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De Yellow Tigers incasseerden een terechte 1-3-nederlaag in hun eerste match van de tweede ronde. Een knappe eerste set liet even het beste verhopen, maar wat Japan daarna liet zien was van een zeer hoog niveau. Woensdag is winnen van Argentinië een must om de hoop op een plaats in de kwartfinale levend te houden. [naar artikel]

4. Vormer, Vanaken en Mignolet noemen titel voor Club Brugge "oververdiend” (17/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge vierde vandaag zijn zestiende titel in de Belgische hoogste klasse tijdens een heuse virtuele kampioenenshow. Sterkhouders Ruud Vormer,... [naar artikel]

5. LIVE CLUB BRUGGE-STVV. 1-0! Lang zet blauw-zwart oververdiend op voorsprong (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel • Aftrap: 20u • Achtste finales Croky Cup • Yaremchuk en Boyata zijn geblesseerd [naar artikel]

6. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. 1-0! Somers kopt groen-zwart oververdiend op voorsprong (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Cercle leidt voorlopig oververdiend met 1-0. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Groen-zwart leidt oververdiend met 2-0 tegen een erg matig KV Kortrijk (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Nieuwe stunt in de maak? Club Brugge verdedigt na rust 1-2-voorsprong tegen Leipzig (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Red Bull Arena • 2de speeldag groepsfase CL • Clement houdt vast aan basiself • Kijk LIVE naar RB Leipzig-Club op VTM2 [naar artikel]

9. Nieuwe stunt: Club Brugge wint in Leipzig na erg sterke eerste helft (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

1-2 in Leipzig! Een nieuwe knalprestatie voor Club Brugge in de Champions League. In een ijzersterke eerste helft wisten Hans Vanaken en Mats Rits een vroege opdoffer uit. Na rust was het vooral overleven, maar blauw-zwart trok de overwinning verdiend over de streep. 4 op 6, overwinteren op het kampioenenbal hoeft nu echt geen utopie meer te zijn. [naar artikel]

10. Club Brugge stunt en degradeert Leipzig tot kneusje van groep A (1-2) (29/09/2021 - De Morgen)

Doen ze het of doen ze het niet, die 1-1 tegen het sterrenensemble van Paris St-Germain bevestigen? Maken ze met andere woorden een kans op die derde plek? Na de niet eens fel bevochten 1-2 bij concurrent Red Bull Leipzig is het antwoord volmondig: ja. [naar artikel]