Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Russen zetten kruisraketten in stelling

15/02/2017 - 19:21
"Rusland heeft nieuwe kruisraketten voor de middellange afstand gestationeerd en houdt zich daarmee niet aan de afspraken die gemaakt zijn in het"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Russen zetten kruisraketten in stelling (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft nieuwe kruisraketten voor de middellange afstand gestationeerd en houdt zich daarmee niet aan de afspraken die gemaakt zijn in het [naar artikel]


2. Stelling op Nieuw Zuid in Antwerpen ingestort: eerste beelden tonen schade aan gebouw en verwrongen stelling (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een stelling aan een gebouw op het Nieuw Zuid is vrijdagnamiddag ingestort. [naar artikel]


3. Stelling op Nieuw Zuid ingestort in Antwerpen: eerste beelden tonen schade aan gebouw en verwrongen stelling (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een stelling aan een gebouw op het Nieuw Zuid is vrijdagnamiddag ingestort. [naar artikel]


4. Lag het aan de stelling of was er een constructiefout? “Het kan gebeuren dat zo’n stelling een hele constructie met zich meetrekt” (20/06/2021 - Het Nieuwsblad)

Vijf arbeiders zijn vrijdag overleden toen een basisschool in aanbouw instortte op het Antwerpse Nieuw-Zuid. Het is momenteel nog gissen naar de oorzaak van het drama, was het de stelling of was het een constructiefout? Dat zal onderzoek moeten uitwijzen. Maar kan een stelling dan zo’n grote impact hebben? Burgerlijk ingenieur en preventie-adviseur Roger De Gruyter geeft uitleg. [naar artikel]


5. Felle wind blaast stelling café Transport omver in Gentbrugge: “Stelling was goed verankerd, maar het is hier een tochtgat” (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Door de felle rukwinden is vrijdagnamiddag een stelling ter hoogte van het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de Maurice Verdoncklaan, losgekomen. Er vielen gelukkig geen gewonden. [naar artikel]


6. Russen zetten raketten in stelling en laten straaljagers langs Amerikaans marineschip scheren (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft nieuwe kruisraketten voor de middellange afstand gestationeerd en houdt zich daarmee niet aan de afspraken die gemaakt zijn in het [naar artikel]


7. Oekraïne zet harde Twitter-grappen in tegen Russen: ‘44 kruisraketten neergehaald, nog voor hun eerste koffie’ (09/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE OEKRAÏNE. Russen bestoken Odessa met kruisraketten - Wagner zinspeelt op vertrek uit Oekraïne (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft vanochtend de Oekraïense havenstad Odessa bestookt met kruisraketten vanaf schepen in de Zwarte Zee, het is niet duidelijk of daarbij slachtoffers vielen. President Volodymyr Zelensky wil strengere naleving van Russische sancties na de eerdere luchtaanval op zijn geboorteplaats Kryvy Rih. Ondertussen hint de topman van de Wagnerhuurlingen op een mogelijk vertrek van zijn troepen. Lees alles over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


9. Russen brengen alles in stelling om Kiev aan te vallen, maar Oekraïense generaal wijst op bijzondere troef (15/03/2022 - Het Belang van Limburg)

De Russen staan stilaan echt aan de poorten van Kiev. Een colonne heeft de Oekraïense hoofdstad bijna helemaal omsingeld, er vallen doden bij bombardementen en vanaf 20?uur moet iedereen die er nog is, verplicht binnenblijven van de burgemeester. Toch denken Oekraïense generaals dat ze de stad goed zullen kunnen verdedigen, met dank aan een bijzondere troef. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!