03/10/2021 - 13:56
"• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Lotto Park • Kouamé is geschorst bij RSCA, Izquierdo en Providence out bij Club Brugge"

1. LIVE. Héérlijke wedstrijd! Verschaeren laat gelijkmaker liggen nadat Van Crombrugge met huizenhoge blunder aan de basis lag van de 0-1 (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Lotto Park • Kouamé is geschorst bij RSCA, Izquierdo en Providence out bij Club Brugge [naar artikel]

2. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Paars-wit zoekt gelijkmaker: Hazard mist huizenhoge kans, Dolberg knalt over (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van de Jupiler Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht. Blauw-zwart heeft een kleine voorsprong te pakken, kunnen de bezoekers het tij nog keren? Volg de topper van het weekend op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. Vier cruciale vragen voor Mazzu, Verschaeren en Van Crombrugge op Anderlecht-stage: “Er is meer loopwerk dan vorig jaar” (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is op stage in het Nederlandse Horst. Paars-wit werkt er hard, want de competitie begint al over twee weken. Wij voelden naast trainer Felice Mazzu ook sleutelspelers Hendrik Van Crombrugge en Yari Verschaeren aan de tand. [naar artikel]

4. Van Crombrugge ligt niet wakker van kritiek: “De meningen van buitenaf interesseren mij niet” - Afwachten of Verschaeren fit raakt (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Aftrap: 21u • Silkeborg-Anderlecht • Anderlecht moet winnen in Denemarken [naar artikel]

5. Terecht of niet? Gelijkmaker Cercle afgekeurd na vermeende fout op Van Crombrugge (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Lotto Park haalde opgelucht adem, diep in de tweede helft van Anderlecht. Scheidsrechter Nicolas Laforge keurde iets minder dan twintig minuten... [naar artikel]

6. LIVE: Genk verdiend op voorsprong aan de rust, Van Crombrugge voorkomt de gelijkmaker na Genks balverlies (01/11/2023 - Sporza)

KRC Genk zakt op deze heilige dag af naar Wezet. De rode lantaarn uit Eerste Nationale schakelde Lommel uit op de weg naar de 1/16e finales en hoopt op een nieuwe stunt van formaat. Lukt het de jongens van Wouter Vranken om de logische kwalificatie voor de volgende ronde mee naar huis te nemen? Volg het vanaf 16:00u live op deze pagina. [naar artikel]

7. LIVE: Genk verdiend op voorsprong via Sor, Van Crombrugge voorkomt de gelijkmaker (01/11/2023 - Sporza)

8. LIVE. Verschaeren op draagberrie afgevoerd, Saelemaekers mist gelijkmaker (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Sclessin • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

9. Dolle Europese avond in Anderlecht: ultieme gelijkmaker Verschaeren wordt nog gevolgd door penaltymisser Refaelov (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Veel gekker kan het niet worden. Anderlecht leek na 90 minuten af te stevenen op een pijnlijke Europese thuisnederlaag tegen Vitesse, maar Verschaeren knalde de 3-3 nog tegen de netten. In het absolute slot miste Refaelov een penalty. [naar artikel]

10. Dolle Europese avond in Anderlecht: ultieme gelijkmaker Verschaeren wordt nog gevolgd door penaltymisser Refaelov tegen Vitesse (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Veel gekker kan het niet worden. Anderlecht leek na 90 minuten af te stevenen op een pijnlijke Europese thuisnederlaag tegen Vitesse, maar Yari Verschaeren knalde de ultieme 3-3 tegen de netten. In het absolute slot miste Lior Refaelov nog een penalty. Er zat dus meer in voor RSCA, dat zijn kansen op de groepsfase van de Conference League wel gaaf houdt. Eerder gingen AA Gent (tegen Raków Czestochowa) en Antwerp (tegen Omonia Nicosia) onderuit. Geen te beste avond dus voor het Belgische voetbal. [naar artikel]