Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

BEKIJK: robot Eva helpt binnenkort mee borden afruimen en zegt "Smakelijk eten" in brasserie in Temse

04/10/2021 - 12:38
"Binnen 4 weken kunnen klanten van brasserie Kaai 22 in Temse een nieuwe serveerster aan het werk zien: een robot genaamd Eva. Volgens de zaakvoerders is het de eerste robot die in ons land aan het werk wordt gezet in de horeca. De robot zal meehelpen om borden aan tafel te brengen en vuile borden af te ruimen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. BEKIJK: robot Eva helpt binnenkort mee borden afruimen en zegt "Smakelijk eten" in brasserie in Temse (04/10/2021 - VRT NWS)

Binnen 4 weken kunnen klanten van brasserie Kaai 22 in Temse een nieuwe serveerster aan het werk zien: een robot genaamd Eva. Volgens de zaakvoerders is het de eerste robot die in ons land aan het werk wordt gezet in de horeca. De robot zal meehelpen om borden aan tafel te brengen en vuile borden af te ruimen. [naar artikel]


2. Nieuwe bistro Il Divino doet alles elektronisch: "Ober moet alleen nog opdienen en afruimen" (06/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Bistro Il Divino in Genk opent op 1 juli de deuren met een concept dat helemaal is afgestemd op het post-coronatijdperk: een plaatsje reserveer je van thuis uit, via je smartphone stuur je je bestelling naar de keuken en betalen kan via Payconiq of Paypal. “De ober zal enkel nog opdienen en afruimen.” [naar artikel]


3. Eet je bord niet leeg en help niet met afruimen: een stoomcursus etiquette voor de feestdagen (25/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Oef, dit jaar hoeven we niet per se buiten rond een vuurkorf het kerstdiner binnen te spelen. We kunnen weer gezellig binnen tafelen, maar daar horen wel een hoop geschreven en ongeschreven regeltjes bij. Want hoe groet je de gastvrouw? En is het oké om te helpen met afruimen? Deze tips van etiquette-expert Kevin Strubbe bombarderen je in geen tijd tot favoriete genodigde. [naar artikel]


4. Brasserie krijgt versterking van robot Eva om klanten te bedienen: “Ze zegt zelfs ‘smakelijk’ als ze het eten aan tafel brengt” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brasserie Kaai 22 in Temse krijgt binnen vier weken versterking van dienster Eva. Ze zal geen loon krijgen en toch elke dag zonder morren een hele shift meedraaien. Eva is namelijk een robot, de eerste die in ons land in de horeca wordt ingezet. “Maar ons personeel moet zich geen zorgen maken. Daarvoor vinden we persoonlijk contact net iets te belangrijk”, zegt zaakvoerster Lucie Dieleman. [naar artikel]


5. "Een brasserie op sterrenniveau, wat een mooie woorden" Dit vinden onze lezers van Brasserie Taste (08/11/2017 - De Morgen)

Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]


6. Chef-kok van brasserie in Moerbeke-Waas doet oproep naar klanten: "Breng onze borden terug of we kunnen binnenkort niet openen" (27/04/2021 - VRT NWS)

Brasserie 't Polderhuis in Moerbeke-Waas is 500 van zijn 850 borden kwijt. De brasserie had tijdens de lockdown voor takeaway gezorgd en de gerechten op porseleinen borden geserveerd. Maar de klanten hebben de borden niet teruggebracht. Nu zit chef-kok Filip Meul met de handen in het haar "Als de terrassen openen op 8 mei, heb ik borden tekort om te kunnen openen," zucht hij in Start Je Dag bij Radio2 Oost-Vlaanderen. [naar artikel]


7. Dimitri Vegas en LIke Mike geven 'smakelijk' optreden (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Om middernacht sluiten Dimitri Vegas en Like Mike Tomorrowland af. Daarvoor hadden ze echter nog een verrassing voor de fans op Tomorrowland. Ze [naar artikel]


8. Eneco Tour grote generale repetitie voor WK in Qatar en het parcours oogt smakelijk voor Sagan en Van Avermaet (14/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De twaalfde editie van de Eneco Tour (WT) is vandaag voorgesteld in het Nederlandse 's Hertogenbosch. Alle achttien WorldTour-teams komen er aan [naar artikel]


9. Niet zo smakelijk: kruispunt bedolven onder slachtafval (24/09/2016 - Het Nieuwsblad)

Een niet zo appetijtelijk tafereel gisteravond aan de op- en afrit van de E40 in Affligem: een vrachtwagen van het kadaververwerkende bedrijf Rendac uit Denderleeuw verloor op het kruispunt Mie Katoen een deel van zijn lading slachtafval. Het incident gebeurde iets voor 18 uur. De brandweer van Asse had enkele uren de handen vol met opruimen. Het verkeer verliep er een hele tijd vrij moeizaam. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!