Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zelf brood bakken is lekkerder én gezonder: met het advies en de recepten van onze topbakker kan het niet mislukken

18/10/2021 - 20:00
"Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je bij vele warme bakkers voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Je eigen brood bakken is een manier om die extra uitgave te drukken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Hij geeft ook drie simpele recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelf brood bakken is lekkerder én gezonder: met het advies en de recepten van onze topbakker kan het niet mislukken (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Je eigen brood bakken is dé ideale manier om je kinderen bezig te houden tijdens de krokusvakantie als de zon het laat afweten. Maar wie het écht goed wil aanpakken, laat die de dure broodbakmachines voor wat ze zijn. Een handgemaakt brood is zoveel lekkerder en gezonder. Met de negen tips van topbakker Toon De Klerck lukt het iedereen. En hij geeft ook drie heerlijke recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]


2. Zelf brood bakken is lekkerder én gezonder: met het advies en de recepten van onze topbakker kan het niet mislukken (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je bij vele warme bakkers voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Je eigen brood bakken is een manier om die extra uitgave te drukken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Hij geeft ook drie simpele recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]


3. Zelf brood bakken? Met het advies en de recepten van onze topbakker kan het niet mislukken (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Sinds de lockdown heeft de Belg de bakmicrobe te pakken. Broodbakmachines vliegen de deur uit. Maar wie het écht goed wil aanpakken, laat die dure... [naar artikel]


4. Brood bij de bakker wordt duurder: met het advies en de recepten van onze topbakker ga je thuis zelf aan de slag (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Deze extra kost kan je opvangen door je eigen brood te bakken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Daarnaast verklapt hij drie simpele recepten. [naar artikel]


5. B-Classic laat muzikale schimmel woekeren: “Mislukken mag, daarom kan het niet mislukken” (13/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Jonge muzikanten piepen graag over de grenzen van genres heen. B-Classic geeft ze in Genk een platform met de Mold Sessions. [naar artikel]


6. Lekkerder én gezonder dan steak met frieten? Steak met krokante zoete aardappel (17/08/2017 - De Morgen)

Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]


7. Biovlees is niet per se gezonder en lekkerder dan vlees van de slager (28/10/2020 - Metro)

Wil je de beste kwaliteit van rundvlees, dan ga je het best naar de zelfstandige slager. Dat blijkt uit een onderzoek van consumentenorganisatie Test Aankoop. Opvallend: biologisch vlees is niet per se lekkerder en gezonder, maar kent dan weer andere voordelen. Om te weten waar de consument het best zijn stuk rundvlees kan kopen, kocht […] Het bericht Biovlees is niet per se gezonder en lekkerder dan vlees van de slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Van tomatensoep tot spaghetti bolognese: 5 verse en kant-en-klare maaltijden met elkaar vergeleken. Welke versie is goedkoper, lekkerder en gezonder? (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe graag we ook koken en verse maaltijden eten: soms is de nood voor kant-en-klaar hoog. Maar zijn die alternatieven dan écht zo ongezond? Culinair journaliste Inge Stiers en diëtiste Sanne Mouha nemen van spaghetti bolognese, vol-au-vent, tomatensoep, chocomousse en pizza beide varianten onder de loep. Welke zijn het lekkerst, gezondst én goedkoopst? “Het enige voordeel van deze voorverpakte maaltijd is dat het klaar is op amper 4 minuten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!