Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’

21/10/2021 - 23:16
"Ze kon haar eerste deelname aan ‘De Slimste Mens’ niet met een overwinning afsluiten, maar de 20-jarige Gloria Monserez won met haar frisse en jong volwassen verschijning wél meteen de harten van zowat één miljoen kijkers. Basketbalspeler Mwema haalde een tweede overwinning op rij binnen, terwijl Gloria overleefde met een ongewilde portie hulp van Wiam en een liedje over ‘de drie wijzen’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’ (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ze kon haar eerste deelname aan ‘De Slimste Mens’ niet met een overwinning afsluiten, maar de 20-jarige Gloria Monserez won met haar frisse en jong volwassen verschijning wél meteen de harten van zowat één miljoen kijkers. Basketbalspeler Mwema haalde een tweede overwinning op rij binnen, terwijl Gloria overleefde met een ongewilde portie hulp van Wiam en een liedje over ‘de drie wijzen’. [naar artikel]


2. Het kruis van Toby en de flater van James: dit was aflevering tien van ‘De slimste mens ter wereld’ (31/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. ‘De Slimste Mens’ aflevering 9: zo kan Julie Colpaert de Slimste Vrouw ter Wereld worden (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat razend hard voor Julie Colpaert. De VTM-journalist moet enkel en alleen woensdagavond de tiende aflevering van ‘De Slimste Mens ter... [naar artikel]


4. Geacteerd en gescript of niet, deze ‘Slimste Mens’-aflevering was veruit de beste van het seizoen (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Negen deelnames, vijf keer rechtstreeks gewonnen, vier keer in de vervelende finale tegenstanders als Frances Lefebure naar huis gespeeld. Niks... [naar artikel]


5. Dit zijn de kandidaten in de eerste aflevering van het nieuwe ‘Slimste Mens’-seizoen (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf maandag 12 oktober gaat Erik Van Looy (58) opnieuw op zoek naar ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De kandidaten voor de eerste aflevering zijn... [naar artikel]


6. Tongen met Robin Pront en de slechtste mop van het seizoen: dit was aflevering 20 van ‘De slimste mens ter wereld’ (16/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Eerste thuisnederlaag van het seizoen voor AA Gent, Malinwa wint dankzij sterke Coucke en flater Kandouss (19/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Defensieve fouten en de gemiste kansen werden afgestraft. AA Gent leed een pijnlijke thuisnederlaag tegen KV Mechelen. Geef Hein toch maar snel die versterking. [naar artikel]


8. ‘Een nieuw seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ zonder Erik Van Looy?’ Play 4 lost eerste video van het nieuwe seizoen (24/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken. [naar artikel]


10. Meer dan 550.000 livekijkers voor laatste "Godvergeten", kijkcijfers blijven aflevering na aflevering stijgen (27/09/2023 - VRT NWS)

De reeks "Godvergeten" over kindermisbruik in de kerk is week na week door meer mensen bekeken, zowel live als uitgesteld. De vierde en laatste aflevering van dinsdagavond lokte live meer dan 550.000 kijkers naar VRT CANVAS. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!