Liezel Everars rukt op naar negende plaats op wereldranglijst

25/10/2021 - 16:24
"Afgelopen weekend is Liezel Everars gehuldigd voor haar Belgische titel in de dressuur. Liezel woont in Tongeren en is amper 14 jaar oud. Ze werd Belgisch kampioen met de hoogste score van alle deelnemers en dit over alle rubrieken. Ze won alle drie proeven inclusief de finale. Liezel is één van de meest beloftevolle amazones in de dressuur."

1. Liezel Everars rukt op naar negende plaats op wereldranglijst (25/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Afgelopen weekend is Liezel Everars gehuldigd voor haar Belgische titel in de dressuur. Liezel woont in Tongeren en is amper 14 jaar oud. Ze werd Belgisch kampioen met de hoogste score van alle deelnemers en dit over alle rubrieken. Ze won alle drie proeven inclusief de finale. Liezel is één van de meest beloftevolle amazones in de dressuur. [naar artikel]

2. Tongerse Liezel Everars stoot door naar vierde plaats op de wereldranglijst (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De veertienjarige Liezel Everars uit Tongeren is één van de grote winnaars van het Sentower Dressage Festival. Ze behaalde er een ware 'hattrick'. Hiermee stoot zij door naar de vierde plaats op de wereldranglijst. [naar artikel]

3. OVERZICHT PAARDENSPORT. Liezel Everars aan het feest op Dressage Festival in Opglabbeek (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Liezel Everars won drie rubrieken op het ‘Dressage Festival’ in Opglabbeek. De Tongerse amazone heeft thuis een fokkerij van Arabische paarden. “Het wereldje van Arabische volbloedpaarden is heel anders dan dat van de dressuurpaarden,” lacht ze. [naar artikel]

4. Liezel Everars wint twee proeven in Compiégne: “Trots wat wij op wereldniveau in de dressuur al bereikt hebben” (24/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Vorig weekend kon men in Compiégne genieten van de beste dressuurpaarden ter wereld en hun ruiters. De Tongerse ponyruiter Liezel Everars won er twee proeven. In haar derde doorgang werd ze derde. De 14-jarige amazone werd er begeleid door de 23-jarige Suraya Hendrikx uit Heusden-Zolder, die ook als ruiter schitterde op dit dressuurconcours. [naar artikel]

5. Primeur voor België op EK voor pony’s: amazones pakken brons, drie medailles voor Tongerse Liezel Everars (10/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Op het Europees kampioenschap dressuur voor pony’s in Le Mans heeft het Belgische team voor een primeur gezorgd door voor het eerst in de geschiedenis een medaille weg te kapen. De beste Belgische score kwam van de Tongerse Liezel Everars die naast de knappe teamprestatie ook in het individueel klassement (brons) en in de freestyle (zilver) schitterde. [naar artikel]

6. David Goffin behoudt elfde plaats op wereldranglijst (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

David Goffin moet voorlopig wachten op een eerste notering in de top 10 van de ATP-ranking. De Luikenaar blijft na Wimbledon, waar hij net als [naar artikel]

7. Angelique Kerber weer stap dichter bij eerste plaats op wereldranglijst (20/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Angelique Kerber (WTA-2) is vrijdag weer een stap dichter bij de eerste plaats op de wereldranglijst gekomen. De 28-jarige Duitse, zilverenmedaillewinnares op de Spelen in Rio, plaatste zich voor de halve finales van het WTA-toernooi in Cincinnati door de Spaanse Carla Suarez Navarro (WTA-12) in 1 uur en 44 minuten met 4-6, 6-3 en 6-0 te verslaan. [naar artikel]

8. Kerber stap dichter bij eerste plaats op wereldranglijst (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Angelique Kerber (WTA-2) is weer een stap dichter bij de eerste plaats op de wereldranglijst gekomen. De 28-jarige Duitse, [naar artikel]

9. Golfer Thomas Pieters klimt naar 54e plaats op wereldranglijst (22/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Golfer Thomas Pieters, die het voorbije weekend zijn titel op de Czech Masters niet kon verlengen maar toch knap tweede werd, doet een goede zaak in de wereldranglijst. Zo klimt hij van de 61e naar de 54e plaats, zijn beste positie ooit in zijn nog jonge profloopbaan. [naar artikel]