Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Dries Mertens wint met Napoli op het veld van Salernitana en blijft aan de leiding in Serie A

31/10/2021 - 22:26
"Op de elfde speeldag in de Serie A is Napoli, met Dries Mertens in de basis, met 0-1 gaan winnen bij Salernitana, dankzij een doelpunt van Zielinski (61.). Mertens was toen net naar de kant gehaald voor Petagna (60e)."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dries Mertens wint met Napoli op het veld van Salernitana en blijft aan de leiding in Serie A (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Op de elfde speeldag in de Serie A is Napoli, met Dries Mertens in de basis, met 0-1 gaan winnen bij Salernitana, dankzij een doelpunt van Zielinski (61.). Mertens was toen net naar de kant gehaald voor Petagna (60e). [naar artikel]


2. Napoli blijft koploper in de Serie A na zege bij Salernitana, bleke Mertens na uur gewisseld (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Napoli blijft de te kloppen ploeg in de Serie A. Dries Mertens en co gingen bij Salernitana met het kleinste verschil winnen. Beide teams beëindigden de wedstrijd met tien man. [naar artikel]


3. Voorlopig nog geen derde Scudetto: Napoli moet titelfeest nog even uitstellen na gelijkspel tegen Salernitana (30/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zich voorlopig nog niet voor de derde keer in de clubgeschiedenis tot Italiaans landskampioen kunnen kronen. Na een 1-1 gelijkspel tegen Salernitana zal het nog even geduld moeten uitoefenen om de eerste Scudetto in liefst 33 jaar in de prijzenkast te mogen plaatsen. [naar artikel]


4. Dries Mertens valt in en trapt op de paal, maar Napoli blijft aan de leiding in Serie A (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Serie A heeft Napels zondag de punten gedeeld met Verona (1-1). Dries Mertens mocht slechts enkele minuten meespelen. Napels komt daarmee wel voorlopig aan de leiding in de Italiaanse voetbalcompetitie. [naar artikel]


5. LIVE (18u). Geeft het nakende vaderschap Dries Mertens vleugels? Rode Duivels start tegen Salernitana (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u [naar artikel]


6. LIVE. Geeft het nakende vaderschap Dries Mertens vleugels? Rode Duivels start tegen Salernitana (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u [naar artikel]


7. LIVE. Bleke Mertens naar de kant tegen Salernitana, beide ploegen met z'n tienen voort na twee rode kaarten (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u [naar artikel]


8. Belgen in het buitenland – Napoli en Mertens vergeten de leiding te nemen in Italië na draw tegen Fiorentina (10/12/2017 - Metro)

Napoli is zondag op de zestiende speeldag van de Serie A niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen Fiorentina. Mertens en co verzuimen zo leider Inter voorbij te steken in het klassement. De Napolitanen schrokken na elf minuten, toen Giovanni Simeone de bezoekers uit Florence op voorsprong leek te zetten. De zoon van Atlético […] [naar artikel]


9. MULTILIVE: Kompany en De Bruyne starten zo dadelijk tegen Cardiff - Mertens trapte Napoli naar de leiding met penalty en heerlijke goal (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook aan Europese affiches in de grote competities geen gebrek. Om 14u30 ontvangt Chelsea Newcastle United al in het kader van de FA Cup. Om 17u... [naar artikel]


10. MULTILIVE: Kompany en De Bruyne in de basis tegen Cardiff - Mertens trapte Napoli naar de leiding met penalty en heerlijke goal (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook aan Europese affiches in de grote competities geen gebrek. Om 14u30 ontvangt Chelsea Newcastle United al in het kader van de FA Cup. Om 17u... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!