Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Familie van Cleo Smith (4) reageert voor het eerst sinds ze werd teruggevonden: “Zo blij dat we ons kleine meisje weer in de armen kunnen sluiten"

05/11/2021 - 12:09
"De familie van Cleo Smith, het 4-jarige Australische meisje dat midden oktober verdween, heeft voor het eerst gereageerd nadat Cleo gezond en wel werd teruggevonden. “We zijn zo dankbaar dat we ons kleine meisje weer in onze armen kunnen sluiten.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Familie van Cleo Smith (4) reageert voor het eerst sinds ze werd teruggevonden: “Zo blij dat we ons kleine meisje weer in de armen kunnen sluiten" (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

De familie van Cleo Smith, het 4-jarige Australische meisje dat midden oktober verdween, heeft voor het eerst gereageerd nadat Cleo gezond en wel werd teruggevonden. “We zijn zo dankbaar dat we ons kleine meisje weer in onze armen kunnen sluiten.” [naar artikel]


2. De slag om het platteland drijft een wig in de Vlaamse regering: ‘Er moeten meer opties zijn dan sluiten, sluiten, sluiten’ (07/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Familie van Sissi (39), die dood teruggevonden werd in plastic folie, reageert: “We voelden al dat er iets ergs gebeurd was” (15/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De familie van Sissi Forré (39) uit het Oost-Vlaamse Lievegem kon haar al enkele weken niet meer bereiken. Thuis was ze niet en ook haar gsm stond uit. Afgelopen zondag deed haar buurman een gruwelijke ontdekking achteraan zijn tuin: Sissi werd er levenloos teruggevonden, met geweld omgebracht en schijnbaar gewikkeld in plastic. “Dit hadden we voelen aankomen”, zegt de familie. [naar artikel]


4. Familie van Sissi (39), die dood teruggevonden werd in plastic folie, reageert: "We hadden dit zien aankomen” (15/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Ze lag gewikkeld in een plastic folie, in een tuin een paar honderd meter van haar huis in Lievegem. Ze stierf, volgens het parket, “een gewelddadige dood”. Wij spraken met haar familie én met haar man Albert (57). Zegt de familie: “We voelden al dat er iets ergs was gebeurd.” Albert, na het politieverhoor: “Er vielen weleens klappen bij een ruzie. Toch zou ik haar nooit iets kunnen aandoen.” Wat is er écht gebeurd met Sissi (39)? [naar artikel]


5. Familie van Sissi (39), die dood teruggevonden werd in tuin, reageert: "We hadden dit zien aankomen” (15/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Ze lag in een tuin een paar honderd meter van haar huis in Lievegem. Het parket houdt alle pistes open, al zegt het wel dat er “aanwijzingen zijn voor een gewelddadig overlijden”. Wij spraken met haar familie én met haar man Albert (57). Zegt de familie: “We voelden al dat er iets ergs was gebeurd.” Albert, na het politieverhoor: “Er vielen weleens klappen bij een ruzie. Toch zou ik haar nooit iets kunnen aandoen.” Wat is er écht gebeurd met Sissi (39)? [naar artikel]


6. “Ze zat verwikkeld in een zeer toxische relatie”: familie reageert op overlijden van vrouw die teruggevonden werd in plastic zak (15/01/2024 - Het Belang van Limburg)

De vrouw die zondagavond dood werd aangetroffen in het Oost-Vlaamse Waarschoot, zat volgens haar familie al een hele tijd verwikkeld in een toxische relatie. De 39-jarige Sissi Forré, afkomstig uit Gent, werd gewikkeld in een plastic zak aangetroffen, maar de doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Haar ex-man werd verhoord, maar nadien vrijgelaten. [naar artikel]


7. Vermist meisje Cleo (4) na twee weken teruggevonden: “Onze familie is weer compleet” (03/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Cleo Smith, het vierjarige Australische meisje dat ruim twee weken geleden spoorloos verdween, is “levend en wel” teruggevonden. De Australische politie vond haar alleen in een huis in Carnarvon, in dezelfde kleine gemeente waar haar familie woont en zo’n 70 kilometer van de camping waar ze verdween. Een 36-jarige man die “geen connectie heeft met de familie” is kort nadien opgepakt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!