Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Lien* (40) kreeg iets in haar drankje: “Mijn man heeft me letterlijk gevraagd of ik verkracht was, maar ik kon niet antwoorden”

13/11/2021 - 21:03
"De voorbije weken rolde een golf van verhalen over aanrandingen, misbruik en verkrachtingen in het nachtleven over ons land. Steeds centraal: mannen die iets in de drank van vrouwen doen om zich daarna aan hen te vergrijpen. Het overkwam Lien (een schuilnaam) nu twee jaar geleden. “Sinds ik verhuisd ben, zijn hier nog geen twintig mensen over de vloer gekomen. Ik ben nog steeds bang.” Maar nu zwijgt ze niet meer."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lien* (40) kreeg iets in haar drankje: “Mijn man heeft me letterlijk gevraagd of ik verkracht was, maar ik kon niet antwoorden” (13/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De voorbije weken rolde een golf van verhalen over aanrandingen, misbruik en verkrachtingen in het nachtleven over ons land. Steeds centraal: mannen die iets in de drank van vrouwen doen om zich daarna aan hen te vergrijpen. Het overkwam Lien (een schuilnaam) nu twee jaar geleden. “Sinds ik verhuisd ben, zijn hier nog geen twintig mensen over de vloer gekomen. Ik ben nog steeds bang.” Maar nu zwijgt ze niet meer. [naar artikel]


2. Lien (40) kreeg iets in haar drankje: “Mijn man vroeg of ik verkracht was, maar ik kon niet antwoorden” (13/11/2021 - Het Belang van Limburg)

De voorbije weken rolde een golf van verhalen over aanrandingen, misbruik en verkrachtingen in het nachtleven over ons land. Steeds centraal: mannen die iets in de drank van vrouwen doen om zich daarna aan hen te vergrijpen. Het overkwam Lien (een schuilnaam) nu twee jaar geleden. “Sinds ik verhuisd ben, zijn hier nog geen twintig mensen over de vloer gekomen. Ik ben nog steeds bang.” Maar nu zwijgt ze niet meer. [naar artikel]


3. “Teststrips op polsbandjes om wat van je drankje op te druppelen, dat is onze droom”: prof werkt aan testkits om drugs in je drankje op te sporen (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Natúúrlijk verlies je bij het uitgaan je glas geen seconde uit het oog. Alleen haalt dat niet bijster veel uit als er al iets in je drankje gedaan werd vóór het jou overhandigd werd. Moet je dan echt op internet anti-daterape-testjes bestellen en werken die wel behoorlijk? Prof. Jan Tytgat (KUL) en zijn team testten ze én werken er zelf een uit. “Moeilijk onderzoek, we willen geen valse veiligheid bieden.” [naar artikel]


4. Toeriste in Italiaanse Sorrento krijgt drankje aangeboden door barmannen, daarna wordt ze verkracht door 10 hotelmedewerkers (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Toen een Britse toeriste in de Italiaanse badplaats Sorrento vakantie vierde, boden twee barmannen haar een drankje aan. Maar dat bevatte... [naar artikel]


5. Koeman voor El Clásico opnieuw gevraagd naar toekomst: “Moet ik hier iedere week op antwoorden?” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona-coach Ronald Koeman leeft met vertrouwen toe naar de clash met Real Madrid van morgenmiddag. Dat heeft de Nederlander in aanloop naar El Clásico gezegd op een persconferentie, waar hij (alweer) vragen kreeg over zijn eigen toekomst. [naar artikel]


6. ‘Toen hij naar de tweet van zijn vrouw werd gevraagd, had Thiago Silva moeten antwoorden: ‘Laat die vrouw kakelen’’ (26/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. ‘Ik was gevraagd voor ‘De tafel van Gert’. Ik stuurde mijn kat. Ik was gevraagd als ‘tafelspringer’, maar dat ben ik toch niet?’ (21/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Hoe hoofdverdachte 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede” (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

22 juli 1984. In de tuin van het landhuis ‘Halfweg’ in de Ledestraat in Moerbeke-Waas wordt het lichaam van de 32-jarige Inge Wovra gevonden. Ze is gruwelijk toegetakeld met een riek. Boven in haar bed ligt één van haar minnaars, meer dood dan levend. Beneden hing al een tijdje een andere minnaar rond die aangifte doet van wat hij aantreft. Hij wordt meteen de hoofdverdachte, waardoor sporen verloren gaan. Nadat blijkt dat hij niét de dader is, raakt de zaak in het slop, tot ze één vingerafdruk vinden. Een reconstructie. [naar artikel]


9. VIDEO. De liefde letterlijk tegemoet wandelen op het WK atletiek: snelwandelaarster wordt bij aankomst ten huwelijk gevraagd door vriend (die ook deelnam) (24/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Iedereen die na 35 kilometer snelwandelen over de finish loopt, zal wel blij zijn. Maar voor de Hongaarse Hana Burzalova wachtte er haar een speciale verrassing aan de aankomst van haar wedstrijd op het WK atletiek. Haar vriend, die ook had deelgenomen aan het WK snelwandelen, vroeg haar aan de aankomstlijn ten huwelijk. Of hoe je de liefde letterlijk tegemoet wandelt. [naar artikel]


10. Verkracht met blikje Red Bull en gedwongen eigen braaksel op te eten: twaalf jaar cel gevraagd voor gruwelijke feiten (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een 38-jarige Duitser staat in Antwerpen terecht, omdat hij zijn vriendin op gruwelijke wijze verkracht en gefolterd zou hebben. De vrouw trok haar... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!