Een vispannetje, dat is voor mij pure nostalgie, echt de jaren 90. Op de koksschool was het een van de klassiekers die we absoluut moesten kunnen [naar artikel]
Drie gerechten waar Jeroen altijd zwaar nostalgisch van wordt. Het gegratineerde vispannetje is een klassieker uit het begin van zijn kookcarrière waar hij tot vandaag nog altijd met groot plezier op terugkijkt. [naar artikel]
Dit Spaanse vispannetje met kabeljauw en chorizo is het hele jaar door lekker. De zachte smaak van de kabeljauw gaat trouwens perfect samen met patatas bravas, gefrituurde aardappelblokjes in tomatensaus. [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]
300 g kabeljauwfilet, diepgevroren 300 g koolvisfilet, diepgevroren 600 ml groentebouillon 1 ui 250 g champignons 1 preistengel 20 g boter + extra... [naar artikel]
Dertien grote cosmeticamerken bannen plastic microbolletjes. Die zitten soms met miljoenen in reinigingsgel of tandpasta en belanden via de waterafvoer massaal in vis en zeedieren, en dus in ons voedsel. Vraag is hoe betrouwbaar de belofte van de merken is. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.