Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Kogel is door de kerk: Wintergloed in Brugge gaat door, mits naleven van strenge maatregelen en controles: “We zijn niet blind voor slechte coronacijfers in Brugge”

25/11/2021 - 12:26
"Wintergloed in Brugge gaat door, dat zijn burgemeester Dirk De fauw (CD&V) en gouverneur Carl Decaluwé donderdagochtend overeengekomen. Wél zijn er enkele strikte voorwaarden voorzien. Op vier strategische locaties langs het parcours worden CST-controles uitgevoerd én alles is afhankelijk van eventuele verstrengingen op federaal niveau. “We zijn niet blind voor de slechte coronacijfers in Brugge", reageert burgemeester Dirk De fauw."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kogel is door de kerk: Wintergloed in Brugge gaat door, mits naleven van strenge maatregelen en controles: “We zijn niet blind voor slechte coronacijfers in Brugge” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wintergloed in Brugge gaat door, dat zijn burgemeester Dirk De fauw (CD&V) en gouverneur Carl Decaluwé donderdagochtend overeengekomen. Wél zijn er enkele strikte voorwaarden voorzien. Op vier strategische locaties langs het parcours worden CST-controles uitgevoerd én alles is afhankelijk van eventuele verstrengingen op federaal niveau. “We zijn niet blind voor de slechte coronacijfers in Brugge", reageert burgemeester Dirk De fauw. [naar artikel]


2. Gouverneur Decaluwé dreigt met afgelasting Brugse stadswandeling: “Wintergloed mét coronapas of geen Wintergloed” (23/11/2021 - VRT NWS)

Komende vrijdag start Wintergloed in Brugge, als West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé daar geen stokje voor steekt. “Als Wintergloed geen controle op het Covid Safe Ticket organiseert, mag het niet doorgaan”, stelt hij. Burgemeester van Brugge Dirk De fauw (CD&V) noemt die controles niet nodig en onmogelijk. [naar artikel]


3. Drie artsen verwezen naar hof van assisen voor niet naleven voorwaarden euthanasie Drie artsen verwezen naar hof van assisen voor niet naleven voorwaarden euthanasie (22/11/2018 - Metro)

Drie artsen uit Oost-Vlaanderen moeten zich voor het Gentse hof van assisen verantwoorden voor het niet naleven van de voorwaarden voor euthanasie bij een 38-jarige vrouw in Sint-Niklaas in 2010. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling beslist. De artsen worden beschuldigd van vergiftiging. De 38-jarige Tine Nys kreeg op 27 april 2010 euthanasie op […] Het bericht Drie artsen verwezen naar hof van assisen voor niet naleven voorwaarden euthanasie Drie artsen verwezen naar hof van assisen voor niet naleven voorwaarden euthanasie verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


4. Corona: ministerieel besluit met nieuwe maatregelen gepubliceerd, Wintergloed gaat vanavond en volgend weekend niet door (29/11/2020 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


5. Corona: ministerieel besluit met nieuwe maatregelen gepubliceerd, Wintergloed gaat vanavond niet door (29/11/2020 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


6. Corona: ministerieel besluit met nieuwe maatregelen gepubliceerd, Wintergloed gaat vanavond niet doo (29/11/2020 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


7. Burgemeester en gouverneur sluiten akkoord na dagenlang gekibbel rond Wintergloed: “Met deze maatregelen moet iedereen veilig kunnen genieten” (25/11/2021 - Het Nieuwsblad)

Brugs burgemeester Dirk De fauw en gouverneur Carl Decaluwé hebben een compromis bereikt over Wintergloed, zo hebben ze bekendgemaakt in een gemeenschappelijk persbericht. De lichtwandeling mag doorgaan, maar dan onder enkele strikte voorwaarden. Zo zal op vier locaties op het Covid Safe Ticket gecontroleerd worden. [naar artikel]


8. Artsen mogen controles verwachten op naleven van essentiële ingreep-maatregel (17/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De inspectiediensten van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) en de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gaan... [naar artikel]


9. Artsen en ziekenhuizen gaan controles krijgen op naleven van essentiële ingreep-maatregel: “We hebben meldingen ontvangen” (17/04/2020 - Het Nieuwsblad)

De inspectiediensten van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) en de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gaan controleren of artsen de maatregel respecteren om enkel essentiële consultaties en ingrepen uit te voeren, omdat die soms niet zou worden nageleefd. “Wij hebben meldingen gekregen van hoofdartsen dat ze onder druk worden gezet om andere ingrepen op te starten”, verklaart Jo De Cock, administrateur-generaal van het RIZIV. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!