Gazet van Antwerpen

ONS OORDEEL. Man van de Match Samatta had zijn winning goal verdiend

26/11/2021 - 00:01
"Het Europees avontuur zit er met nog één groepsmatch te gaan al op voor Antwerp. In Frankfurt kenden ze een dramatisch einde: Samatta leek de winning goal te maken, maar in de blessuretijd viel alsnog de dodelijke gelijkmaker (2-2). Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Great Old. "

1. ONS OORDEEL. Man van de Match Samatta had zijn winning goal verdiend (26/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het Europees avontuur zit er met nog één groepsmatch te gaan al op voor Antwerp. In Frankfurt kenden ze een dramatisch einde: Samatta leek de winning goal te maken, maar in de blessuretijd viel alsnog de dodelijke gelijkmaker (2-2). Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Great Old. [naar artikel]

2. Martínez samengevat in één video: "winning, winning, winning" (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez gaf vanmiddag zijn allereerste persconferentie als bondscoach van de Rode Duivels. Ook onze videoman was daarbij aanwezig en hem [naar artikel]

3. Schitterend doelpunt van Lapoussin levert Union geen punten op tegen Racing Genk, Samatta zorgt voor de winning goal (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft op bezoek bij Union de zege gepakt. De Limburgers kwamen na een kwartier op voorsprong na een doelpunt van Paintsil, maar zagen Lapoussin op schitterende wijze gelijkmaken. Samatta bezorgde de Limburgers in het absolute slot alsnog de drie punten. [naar artikel]

4. ONS OORDEEL. Domme fout Seck zette de ommekeer in, Samatta beste man bij Antwerp (15/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp FC en een kolkende Bosuil hebben niet kunnen voorkomen dat Club Brugge zijn derde landstitel op rij pakt. De Great Old kwam nochtans op voorsprong en botste daarna op een sterke Mignolet. Na rust scoorde blauw-zwart vrijwel uit het niets drie goals. Daarna kwam de titel niet meer in gevaar voor de West-Vlamingen. Lees hier onze punten voor de thuisploeg [naar artikel]

5. LIVE: Genk hijst zich verdiend op voorsprong: Trossard legt panklaar voor Samatta (27/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Nog één keer alles geven, voor Racing Genk en Zulte Waregem. De beloning van het barrageduel tussen het nummer vijf uit play-off 1 en de winnaar... [naar artikel]

6. LIVE: Genk hijst zich verdiend op voorsprong: Trossard kraakt schot, Samatta profiteert (27/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. GOAL! Samatta zet sterk Genk verdiend op voorsprong in de Ghelamco Arena! (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Ghelamco Arena * Aftrap: 20 uur * Herpakt RC Genk zich na Europese nederlaag? [naar artikel]

8. Verdiend: Antwerp pakt eerste punt in Europa dankzij goals van Samatta en Gerkens (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Het eerste puntje is binnen. Antwerp speelde 2-2 gelijk op Fenerbahçe en houdt zo de hoop op Europese overwintering levend. Er zat misschien nog méér in, maar over twee weken krijgt het de kans om de Turken thuis – in een weliswaar leeg stadion – te kloppen. [naar artikel]

9. Ally Samatta na zege tegen Zulte Waregem: “Ik had een strafschop verdiend” (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Ally Samatta kreeg zaterdagavond zijn eerste startbewijs van het seizoen. De 30-jarige aanvaller bikkelde 90 minuten lang en vond dat hij een strafschop had verdiend na rust. “Ik veerde op en kreeg in de lucht een duidelijke duw. Voor mij is dat altijd strafschop, maar ik verwijt de scheidsrechter niets. Hij is ook maar een mens.” [naar artikel]

10. VIDEO. Had de elleboogstoot van Bolat rood verdiend? Ook Antwerpse gelijkmaker was discutabel, kijk en oordeel zelf (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend wedstrijdbegin in het duel tussen Antwerp en Sint-Truiden. Na iets meer dan vijf minuten wedstrijd plukte thuisdoelman Sinan Bolat een... [naar artikel]