Net 30 is de jonge chef die Sir Kwinten in Lennik op de gastronomische kaart zet met zijn keuken om duimen en vingers – en zelfs borden – van af te likken. Glenn Verhasselt weet wat hij wil in zijn keuken. ‘De essentie van smaken’ is zijn culinaire mantra. “Vroeger zou ik toch nog iets bij op een bord gelegd hebben, nu weet ik dat minder soms meer is.” [naar artikel]
Mannen en stijl. Wie beter dan Vlaanderens king of style, Jani (41), om daarover te praten? En omdat voormalige Mol Gilles Van Bouwel (32) een boek... [naar artikel]
Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: “Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden.” [naar artikel]
“Dit seizoen is een feest als chef, er zijn nu zoveel producten op hun best: wild, coquilles, paddenstoelen. Ik zou wel drie menu’s kunnen samenstellen.” Het is meteen duidelijk: niet chef Tim Vervynckt, maar pure seizoensproducten stelen de show in restaurant Woestyne. [naar artikel]
Vanuit zijn open keuken heeft Alexander Reniers een goed zicht op de gasten die ’s middags een snelle lunch meepikken of ‘s avonds uitgebreid komen genieten bij Osteria Moretti in Hasselt. Maar hij weet ook :“als je in een open keuken staat, kan je niet foefelen, de klanten zien alles wat je doet.” [naar artikel]
De 9-jarige Dolores uit Tienen en de 14-jarige Maud uit Oud-Heverlee staan vrijdagavond te stralen op het podium van The Voice Kids. Dolores is dit jaar zelfs de jongste van alle kandidaten die meedoet. [naar artikel]
Spanje heeft vrijdagavond in groep A van de kwalificaties voor het EK voetbal van volgende zomer in Duitsland zijn tegenstander Georgië helemaal in de vernieling gespeeld. Na affluiten gaf het scorebord 1-7 aan in de Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi. [naar artikel]
Een goede service verdient een dikke fooi, maar meer dan een miljoen euro voor een diner van 120 euro is misschien net iets te veel van het goede. Een Schot die met twee vrienden ging dineren in het Indische restaurant Inverurie's Rajpoot deed het toch, zij het per abuis. De klant kon zijn ogen niet geloven toen er 1.006.082,04 pond (ruim 1,2 miljoen euro) van zijn rekening was verdwenen. [naar artikel]
Het ging een ontspannen dagje worden voor de familie Fox. Rebecca wilde met haar man en drie kinderen naar een 'all you can eat'-restaurant in de [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.