28/11/2021 - 20:53
"Op de 15e speeldag in de Franse Ligue 1 is Lyon, met Jason Denayer in de basis, zondag zuinig gaan winnen op het veld van Montpellier. Lucas Paqueta scoorde het enige doelpunt van de partij in de 17e minuut. De club van Denayer staat op de zevende plaats, met 22 punten uit 14 wedstrijden."

1. Football Talk. Doku scoort als invaller tegen Lorient - Moeskroen wint vierde keer op rij - Denayer wint met Lyon zuinig van Montpellier (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Op de 15e speeldag in de Franse Ligue 1 is Lyon, met Jason Denayer in de basis, zondag zuinig gaan winnen op het veld van Montpellier. Lucas Paqueta scoorde het enige doelpunt van de partij in de 17e minuut. De club van Denayer staat op de zevende plaats, met 22 punten uit 14 wedstrijden. [naar artikel]

2. Football Talk. Doku scoort als invaller tegen Lorient - Moeskroen wint vierde keer op rij (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

In de Franse Ligue 1 ontving AS Monaco zondag RC Straatsburg. Bij de bezoekers stond Matz Sels tussen de palen, Eliot Matazo zat op de bank bij Monaco. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ben Yedder scoorde vanop de stip (45.+1), maar Ajorque maakte vlak na de rust de gelijkmaker (47.). Straatsburg en Monaco staan respectievelijk zevende en achtste, met allebei 20 punten uit 15 wedstrijden. [naar artikel]

3. Football Talk. Doku scoort als invaller tegen Lorient - Vermaelen onderuit in Japanse topper (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. Football Talk. Robinho is alweer weg bij Santos - De Smet, Faes en Foket gaan met Reims thuis de boot in tegen Lorient (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Reims heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Ligue 1 met 1-3 verloren van Lorient. De Belgische verdedigers bij de thuisploeg -Thibault De Smet, Wout Faes en Thomas Foket- speelden de hele wedstrijd. [naar artikel]

5. Football Talk. STVV fans zijn razend en willen tabula rasa - De Smet, Faes en Foket gaan met Reims thuis de boot in tegen Lorient (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen fans van STVV op het Kiel, natuurlijk. Maar toch lieten ze zich horen. Op Stayen hing de Brigada Hesbania -dat is de harde kern- vlak na de match en nog voor de thuiskomst van de spelersbus een spandoek op met een opschrift dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet. “Pinto, Meekers, Tateishi, Muscat out! 6/27, Shame on You” Bij de supporters zit het trouwens al langer diep. Zij willen eigenlijk tabula rasa omdat ze zich niet meer herkennen in de club en nog nauwelijks banden hebben met het team dat ze al langer een vreemdelingenlegioen noemen zonder enige verankering in de regio. (FKS) [naar artikel]

6. Nantes en invaller Limbombe zegevieren tegen Montpellier in inhaalmatch (08/01/2019 - Het Belang van Limburg)

In een inhaalwedstrijd van de 18e speeldag in de Franse Ligue 1 heeft Nantes met 2-0 gewonnen van Montpellier. Rode Duivel Anthony Limbombe mocht in de 56e minuut invallen bij de thuisploeg. De 0-0 stond toen nog op het bord. [naar artikel]

7. Football Talk. Arsenal en Sambi Lokonga winnen van Aston Villa, invaller Praet viert met Torino - Nog altijd geen overwinning voor Moeskroen (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal heeft de opener van de negende speeldag in de Premier League naar zijn hand gezet. De Gunners, met Rode Duivel Albert Sambi Lokonga 73 minuten tussen de lijnen, versloegen Aston Villa met 3-1. [naar artikel]

8. Football Talk. Moeskroen wordt weer Moeskroen Péruwelz - Platini: “FIFA-baas Infantino is ongeloofwaardig” (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Royal Excel Moeskroen zal vanaf volgend seizoen Royal Excel Moeskroen Péruwelz heten. Dat deelde de Henegouwse club mee. De naamswijziging komt er... [naar artikel]

9. Football Talk. Club in Brugse Metten tegen Portugese topper - Moeskroen wordt weer Moeskroen Péruwelz (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na een jaar afwezigheid zijn de Brugse Metten terug. Op vrijdag 19 juli komt Sporting Lissabon naar Jan Breydel. Bij de Portugese topclub speelt... [naar artikel]

10. Lorient, rode lantaarn van Ligue 1, zet trainer aan de deur (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Franse eersteklasser Lorient heeft zijn trainer Sylvain Ripoll ontslagen. De Bretoenen verloren gisteren met 1-0 van Dijon, de achtste [naar artikel]