LIVE (0-1). Wat een knal! Balanta opent de score met een prachtig doelpunt. Club meteen op voorsprong.

01/12/2021 - 20:58
"• Achtste finale Croky Cup • Cegeka Arena • Club Brugge won in competitie met 2-3 • Genk-coach Van den Brom staat onder druk"

1. LIVE. VAR ontneemt Club de voorsprong, tweede doelpunt Balanta afgekeurd (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

2. LIVE. Balanta brengt Club meteen op voorsprong ondanks duw van Dennis aan Dessoleil! (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel • Aftrap: 14u30 • Club heeft voorsprong van negen punten op eerste achtervolger Gent • Massimo Bruno (Charleroi) scheurde zijn... [naar artikel]

3. LIVE. Balanta brengt Club meteen op voorsprong ondanks duwtje van Dennis aan Dessoleil! (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. Referee department: “Doelpunt van Balanta tegen Sint-Truiden onterecht afgekeurd” (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het doelpunt van Club-middenvelder Eder Balanta in de 66e minuut op bezoek bij STVV afgelopen zaterdag werd onterecht afgekeurd. De VAR had op dat... [naar artikel]

5. LIVE. Mbokani meteen met de gelijkmaker! Club Brugge maar even op voorsprong via De Ketelaere (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

6. Doelpunt in eerste minuut volstaat voor Club Brugge in matige topper tegen Charleroi (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Tegen Waasland-Beveren besliste Club vorige week de match in de 94ste minuut, vandaag al in de eerste. Balanta kogelde Club meteen op voorsprong en bijna twee uur en een storm en veel te veel regen later, bleef die 1-0 op het bord staan. Nee, leuk en hartverwarmend was het niet vanmiddag in het Jan Breydelstadion. Charleroi deed wat het kan maar om dit Club Brugge uit verband te spelen is er toch wel meer nodig. Minstens tot vanavond staat Club alvast weer 12 punten los. [naar artikel]

7. LIVE: Cools verdubbelt meteen de score (2-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Balanta kopt Club al snel op voorsprong tegen Beerschot (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]

9. Last minute-deal: Club Brugge heeft Colombiaanse nummer 6 Balanta te pakken (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen Wanyama, wel Balanta. Vlak voor het sluiten van de transferdeadline slaat Club Brugge nog eens toe. De Colombiaan Eder Balanta (26) tekent een... [naar artikel]

10. LIVE. Balanta of geen Balanta? - Degryse: “Als Club wint, zou dat straffe kost zijn” (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Club mist Vormer (geschorst) en Ricca (gekwetst) • PSG zonder Neymar, Kehrer, Draxler en Gueye • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Dui) • Club telt... [naar artikel]

11. LIVE PORTUGAL-LIECHTENSTEIN. 1-0! Ronaldo opent meteen de score voor Portugal (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez begint vanavond met Portugal aan de kwalificatiecampagne richting het EK in Duitsland in 2024. Hij gunde Ronaldo een basisplek waardoor die een nieuwe record vestigde. De recordinternational zette het Portugese elftal meteen op voorsprong. [naar artikel]

12. Wat een knal! Arsenal-middenvelder opent van buiten de zestien op heerlijke wijze de score in Londense derby tegen Tottenham (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Met Arsenal-Tottenham stond er zaterdagnamiddag een onvervalste topper op het programma in de Premier League. Arsenal is nog steeds de fiere leider in Engeland, Tottenham is samen met Man City de eerste achtervolger. De toeschouwers kregen ook meteen waar voor hun geld in de Londense derby, want Thomas Party schoot de Gunners halfweg de eerste helft op heerlijke wijze op voorsprong. Met een welgemikte knal vanaf een meter of twintig liet de Ghanese middenvelder Hugo Lloris geen kans. [naar artikel]

13. LIVE CLUB-AARHUS. Rits verdubbelt score na opnieuw geweldige start, Thiago treft de lat (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge opent zijn Europese seizoen in de tweede voorronde van de Conference League. Tegenstander op Jan Breydel is AGF, dat vorig seizoen derde werd in de Deense competitie. Na een sterke start kwam blauw-zwart al na tien minuten op voorsprong via Buchanan. Twee minuten na de rust verdubbelde Mats Rits de score. Blijft Club doordrukken in de tweede helft? Volg alles in onze liveblog of kijk naar de wedstrijd op VTM 2 met commentaar van Aster Nzeyimana en Marc Degryse! [naar artikel]

14. POLL. Club mag vieren na vroege voorsprong, maar was dat wel terecht na schijnbare duwfout Dennis? (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een dikke halve minuut. Meer had Club niet nodig om in eigen huis op voorsprong te klimmen tegen Charleroi. Balanta haalde van ver uit en zag zijn... [naar artikel]

15. Gouden Schoen – Knal van Clinton Mata verkozen tot Doelpunt van het Jaar (15/01/2020 - Metro)

Een knal van Club Brugge-flankverdediger Clinton Mata tegen AA Gent is woensdag op het gala van de Gouden Schoen verkozen tot Doelpunt van het Jaar. Met bijna vijftig procent van de stemmen haalde hij het van een schitterende treffer van Didier Lamkel Zé tegen KV Kortrijk. Het geniale hakje à la Luis Suarez van Club […] Het bericht Gouden Schoen – Knal van Clinton Mata verkozen tot Doelpunt van het Jaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. LIVE. Club Brugge op voorsprong: Jutglà opent de score op Jan Breydel (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League, speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • Blauw-zwart mist nog Mata en Boyata, rust voor Sylla • Club verloor vorige speeldag van Standard, KV Mechelen speelde gelijk tegen OHL [naar artikel]

17. LIVE. Penalty voor Club! Mbokani zorgde voor 1-1 nadat Club even op voorsprong stond via De Ketelaere (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. AC Milan meteen op voorsprong! Messias opent de score (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stadio Luigi Ferraris • Geen Origi bij AC Milan [naar artikel]

19. LIVE. Club met 1-0-voorsprong de rust in tegen Anderlecht, Diatta straft dramatisch uitverdedigen Vranjes genadeloos af (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van het Belgische voetbal. Om 13u30 spelen Club Brugge en Anderlecht de topper op Jan Breydel. Blauw-zwart mist Balanta en Krmencik,... [naar artikel]

20. Rode Duivels – Lukaku opent de score tegen San Marino met z’n vijftigste doelpunt (10/10/2019 - Metro)

Romelu Lukaku heeft zijn vijftigste treffer voor de nationale ploeg te pakken. De spits van het Italiaanse Inter opende donderdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino na 28 minuten de score met een lage schuiver in de korte hoek. Voordien had de Belgische topschutter aller tijden al enkele kansen op de 1-0 laten liggen. Even […] Het bericht Rode Duivels – Lukaku opent de score tegen San Marino met z’n vijftigste doelpunt verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Football Talk. Balanta viert debuut in grootste geheim bij Club - Mbayo scoort meteen voor AA Gent (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eder Balanta heeft gisteren in het grootste geheim zijn debuut gevierd voor Club Brugge. Blauw-zwart oefende achter gesloten deuren tegen buur KV... [naar artikel]

22. LIVE. GOAL! Diatta brengt Club op dubbele voorsprong met heerlijke knal (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Am Kehrweg (16u) [naar artikel]

23. Football Talk. Balanta viert debuut in grootste geheim bij Club - Ploegmaat van Nainggolan 7 maanden out - Mbayo scoort meteen voor AA Gent (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

24. Football Talk. Balanta viert debuut in grootste geheim bij Club - Mbayo scoort meteen voor AA Gent - Reznicek (Lokeren) terug naar Tsjechië (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. GOAL! Genk klimt op voorsprong, Trossard opent de score met heerlijke krul (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 6de speeldag play-off 1 • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • Racing Genk wil zespuntenkloof op Club Brugge behouden, de Buffalo’s willen op hun... [naar artikel]