LIVE. Mbokani meteen met de gelijkmaker! Club Brugge maar even op voorsprong via De Ketelaere

16/05/2021 - 19:50
"• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38)"

1. Club Brugge ontsnapt aan nederlaag tegen Eupen na een doelpunt in de 103e (!) minuut (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge kende bijzonder veel moeilijkheden tegen KAS Eupen. Lange tijd leek het erop dat Eupen met 1-2 zou winnen, maar in de allerlaatste minuut maakte De Ketelaere nog de gelijkmaker. Blauw-zwart kwam in de tweede helft op voorsprong na een penaltydoelpunt van Bas Dost, maar Kayembe en Ngoy wisten die Brugse voorsprong uit. [naar artikel]

2. Golden boy Charles De Ketelaere en invaller Hans Vanaken trappen Club Brugge naar zucht van titel (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

De titel is na de 2-1-zege tegen Antwerp echt in zicht voor Club Brugge. Na een moeilijke eerste helft, werd de wedstrijd beslist in vijf dolle minuten na rust. Charles De Ketelaere scoorde op het uur de 1-0, maar Mbokani hing de bordjes meteen daarna weer gelijk. Butez veroorzaakte echter een strafschop, waardoor invaller Hans Vanaken de winning goal vanop de stip maakte. Club Brugge geeft zo genoeg aan een gelijkspel donderdag op Anderlecht om de tweede landstitel op een rij binnen te halen. [naar artikel]

3. LIVE. Spektakel in Genk: De Ketelaere met de gelijkmaker, maar Paintsil maakt er meteen 3-2 van! (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finale Croky Cup • Cegeka Arena • Club Brugge won in competitie met 2-3 • Genk-coach Van den Brom staat onder druk [naar artikel]

4. LIVE. Penalty voor Club! Mbokani zorgde voor 1-1 nadat Club even op voorsprong stond via De Ketelaere (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! De Ketelaere zet Club Brugge meteen op voorsprong (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Luminus Arena • Erik Lambrechts [naar artikel]

6. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Mignolet houdt Biron op slag van rust van gelijkmaker: blauw-zwart met voorsprong de pauze in (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt op Jan Breydel promovendus RWDM, die na een zes op zes mooi meedraait in de Jupiler Pro League. Wat brengt het bezoek aan Ronny Deila en de zijnen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

7. LIVE. Bas Dost zet Club Brugge na een knappe actie van De Ketelaere op voorsprong (30/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Guldensporenstadion • Pakt Club Brugge tweede zege onder Schreuder? [naar artikel]

8. LIVE. Wat kan KRC Genk op openingsspeeldag tegen landskampioen Club Brugge (zonder De Ketelaere)? (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Zondagmiddag gaat KRC Genk op bezoek bij Club Brugge op zoek naar zijn eerste drie punten van het seizoen. De Limburgers moeten het stellen zonder hun gouden spits Paul Onuachu, Club Brugge kan niet rekenen op Charles De Ketelaere. De wedstrijd wordt afgetrapt om 13.30 uur. [naar artikel]

9. LIVE. Club weer op voorsprong! Invaller Vanaken zet penalty om nadat Mbokani opener De Ketelaere uitwiste (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

11. LIVE CLUB BRUGGE-WESTERLO. Thiago breekt de ban na knappe aanval. Club gaat met zuinige voorsprong de rust in (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rik De Mil keert voor het eerst terug naar Jan Breydel. Kan hij meteen stunten tegen z'n ex-club? Club Brugge probeert verder te gaan op z’n elan na de bekeroverwinning tegen AA Gent. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

12. LIVE. Mbokani mist meteen na rust grote kans, De Ketelaere schiet in handen van Butez (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 3de speeldag Champions' play-offs • Aftrap: 18u30 • Club heeft 39 punten, Antwerp heeft er 31 • Bosuilstadion [naar artikel]

13. LIVE. Dat belooft: Mbokani mist meteen na rust grote kans, De Ketelaere schiet in handen van Butez (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. Meteen de gelijkmaker voor Club! De Ketelaere devieert hoekschop binnen (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Eén punt altijd genoeg voor Moeskroen voor barrages tegen Seraing • Club wil weer aanknopen met zege na nederlaag in Anderlecht [naar artikel]

15. LIVE: Cools verdubbelt meteen de score (2-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

16. De Grote Charles De Ketelaere Show: youngster dirigeert Club Brugge naar ruime zege op het veld van Zulte Waregem (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zijn tweede zege van het seizoen geboekt. Tegen Zulte Waregem had het een half uurtje nodig om onder stoom te komen, maar daarna walste de landskampioen over de thuisploeg. Onder impuls van een uitmuntende Charles De Ketelaere won Club Brugge uiteindelijk met 0-4 na goals van Lang, Vormer en Vanaken en De Ketelaere. Dankzij de zege klimt Club Brugge in de stand naar de derde plek. [naar artikel]

17. LIVE: Vormer brengt Club op voorsprong met heerlijke volley (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Skov Olsen laat gelijkmaker liggen vanop de stip, wat kan Club Brugge nog? (21/10/2023 - Sporza)

KV Kortrijk vat de herneming van de competitie aan als rode lantaarn, maar bij tegenstander Club Brugge loopt het ook niet van een leien dakje. Welke club pakt in deze West-Vlaamse derby de broodnodige punten? Volg het hier live. [naar artikel]

19. LIVE. Club op voorsprong na tien minuten! Weinig flitsend Real moet op zoek naar gelijkmaker (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Is dit dé kans voor Club Brugge? Blauw-zwart neemt het op de tweede speeldag van de Champions League op tegen Real Madrid. Een grootmacht, maar wel... [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Anderlecht begint het best, maar Club komt op voorsprong dankzij flits van duo Lang-De Ketelaere! (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Jan Breydel • Kan Anderlecht iets rapen op het veld van Club Brugge? [naar artikel]

21. LIVE. Eerste grote kans voor Club en meteen prijs: Sowah zet Brugge op voorsprong tegen Atlético (04/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge begon met een indrukwekkende zes op zes aan de groepsfase van de Champions League. Om dat perfecte rapport te behouden, moet er vanavond gewonnen worden van Atlético Madrid. Een zéér lastige klus! Volg Club Brugge - Atlético Madrid hier LIVE! [naar artikel]

22. LIVESTREAM - Gift Orban laat gigantische kans op gelijkmaker liggen tegen Club Brugge (16/01/2024 - Sporza)

De eerste opdracht voor Gent en Club Brugge in dit nieuwe jaar is de kwartfinale van de Croky Cup. Een mooie affiche. De ploegen komen terug van een winterstage en moeten meteen de Belgische kou trotseren. Wie kan dat het best? De match is live te volgen via al onze kanalen. [naar artikel]

23. Waar ligt zijn plafond en wat zijn de werkpunten? Recordinternationals van Club Brugge over Charles De Ketelaere (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe stap in de carrière van Charles De Ketelaere (19). Het toptalent van Club Brugge is door bondscoach Roberto Martínez opgeroepen bij de Rode Duivels. Het gaat hard voor ‘King Charles’, maar waar zou zijn plafond liggen? Jan Ceulemans, Lorenzo Staelens en Franky Van der Elst, de drie recordinternationals van Club Brugge, over de toekomst van De Ketelaere. “Zijn werkkracht is mooi, alleen Messi heeft dat niet nodig” [naar artikel]

24. Teleurstellende topper tussen Club Brugge en Standard levert geen winnaar op (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Leider Club Brugge heeft nummer twee Standard niet kunnen kloppen in het eigen Jan Breydelstadion. De Rouches kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Samuel Bastien en verdedigden daarna met man en macht. Vlak na rust scoorde David Okereke wel de gelijkmaker, maar aan echt grote kansen raakte geen van beide teams niet meer. Zo eindigde een teleurstellende topper op 1-1. Club Brugge behoudt drie punten voorsprong op de Luikenaars. [naar artikel]

25. LIVE: Atalanta en Charles De Ketelaere slikken meteen heerlijke goal van Leão in San Siro (25/02/2024 - Sporza)

Charles De Ketelaere en Atalanta Bergamo zijn op bezoek bij AC Milan. Voor de Rode Duivel is het een terugkeer naar de club waar hij nog onder contract ligt. Wat kan De Ketelaere in San Siro? Volg het scoreverloop hier live. [naar artikel]