Leg wat in mijn schoentje ... Maar eerst moet je het zelf nog bakken. Jimmy, Enza, Thibaut en Stephanie bedachten voor Billie hun versie van het klassieke sintsnoepgoed. Met speculaas en chocolade, uiteraard. [naar artikel]
Vandaag werd de nieuwe uitgave van Gault&Millau met de beste Belgische restaurants voorgesteld. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit [naar artikel]
Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]
De Leuvense bierbrouwer AB Inbev haalt zijn Stellaglazen van 33 centiliter met ribbeltjes op de rand uit het assortiment. Het bedrijf wil zijn bier zien drinken uit een kelkglas. Maar dat vinden veel klanten maar niks, zo blijkt uit deze rondvraag in enkele Leuvense cafés. [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/cjWdvwhrbyO1QeC_aJ41xHLtBfU/diocontent/113143167/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
Temse had deze winter ongetwijfeld het lekkerst geurende strooizout van het land, dankzij het gebruik van zout van Ganda Ham. Het laatste voorraadje ging vrijdag de weg op, maar het project wordt hierna niet voortgezet. [naar artikel]
Eet. Leef. Reis. Zo simpel kan het zijn, volgens Donal Skehan. De Ierse chef houdt van snelle gerechten met lekker veel vers die doen dromen van ver. Geef hem eens ongelijk. Smakelijke reis! [naar artikel]
Hoera, wildseizoen! De hele maand oktober delen we makkelijke wildrecepten, met dit keer everzwijnsteak op ons bord. Een stukje wild dat prachtig... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.