Vic Dresen en Annelies Goossens uit Mechelen hebben een primeur. Als eerste brengen ze een Cold Drip Coffee op de markt die geïnfuseerd werd met kruiden en fruit. Voor de eerste variant werd er gekozen voor sinaasappel en gember. Om in de toekomst nog meer smaken te kunnen ontwikkelen, start het koppel ook een crowdfundingcampagne. [naar artikel]
Brouwer Joeri Cools (43) uit Sleidinge hoopt dat hij met zijn liefdesbier ‘Libidus’ een gat in de markt heeft gevonden. Na de 6.000 hectoliter amberkleurige ‘Pearl’, wil hij ook 3.000 hectoliter van zowel de donkere ‘Onyx’ als de fruitige ‘Kwarts’ op de markt brengen. Een waagstuk waarvoor hij 100.000 euro investeert. [naar artikel]
De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een 24-jarige man een celstraf van 4 jaar met uitstel gegeven voor drugshandel. Hij moet ook 6.000 [naar artikel]
Verse kruiden maken het verschil in de keuken, maar helaas bewaren ze niet lang in supermarktverpakkingen. Met deze trucjes lukt het wel. [naar artikel]
Het was vandaag prachtig weer, en zo'n dag smeekt natuurlijk om afgesloten te worden met een heerlijke barbecue. Dat kan vanaf nu met gekruide [naar artikel]
Peter de Clercq, gewezen wereldkampioen barbecueën, presenteert gekruide briketten. Daarin zitten vuurkruiden waardoor je vlees niet meer hoeft [naar artikel]
Zonder Meer, met een kleine 300 producten de enige verpakkingsvrije winkel van die omvang in West-Vlaanderen, opent eind augustus in Kortrijk. [naar artikel]
Niks mis met een heerlijke basic aardappelsalade, maar soms mag het al eens wat meer zijn en mag die salade ontploffen van smaak. In dat geval zijn verse kruiden je beste vrienden, en hoe talrijker die zijn, hoe liever. Een gezonder honing-mosterdsausje vervangt de mayonnaise en bonen, ei en tomaat zorgen ervoor dat er aan déze aardappelsalade helemaal niks meer basic is. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.