Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘Chef van het jaar’. De negentiende editie van de restaurantgids werd maandag virtueel voorgesteld. Bekijk een overzicht van de beste restaurants op de kaart onderaan het artikel. [naar artikel]
Met 32.000 gedrukte restaurantgidsen breekt Gault&Millau zijn eigen record met 5.000. Hij schotelt ons een rijke editie voor Antwerpen voor met de Chef van het Jaar (Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel), de Brasserie van het Jaar (Ciro’s in Antwerpen), de Gastheer van het jaar (Jonas Kellens van Dim Dining in Antwerpen), de Sterkste Binnenkomer (Hertog Jan in Antwerpen) en een stijger die zich nieuw aan de Top mag noemen (Dôme in Antwerpen). [naar artikel]
Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]
Thierry Theys van restaurant Nuance uit Duffel is verkozen tot Chef van het Jaar 2022. Dat werd bekendgemaakt op de voorstelling van de negentiende editie van de Gault&Millau-gids. Maar is hij terecht de beste chef van 2022? Onze journalist ging kijken. [naar artikel]
Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens restaurantgids Gault&Millau. Theys zelf blijft er bescheiden bij: “Ik stond aan de grond genageld. Natuurlijk steekt dat een hart onder de riem. Zonder mijn vrouw en ons team was dat nooit gelukt”, zeg hij genereus. [naar artikel]
Het wonderkind van de Belgische gastronomie is voorgoed een man geworden. Met al twee sterren in de koksvest is Thierry Theys van Nuance in Duffel door Gault&Millau - met een 18 op 20 - tot Chef van het Jaar bekroond. Zijn definitieve bevestiging aan de top van de Belgische gastronomie, terwijl hij nog altijd maar 37 is. En zijn zaak destijds opstartte uit liefde voor zijn vrouw. [naar artikel]
04:00 Voor de gids Gault&Millau is Thierry Theys van Nuance in Duffel de Chef van het Jaar. Zelf is Theys minder van de grote titels en woorden. ‘Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet’ [naar artikel]
De dames van Filly's gaan op bezoek bij Thierry Theys. Die neemt hun menu onder de loep en komt al snel met een hoop suggesties. [naar artikel]
Amper 26 was Thierry Theys — bouwjaar 1984 — toen hij op njam! de pannen van het dak stond te koken en zijn restaurant Nuance in Duffel ook al twee Michelinsterren op zak had. Zijn grote voorbeeld? Grootmoeder Barbara, bij wie Thierry elke schoolvakantie doorbracht. Zijn lievelingsgerecht uit haar potten? Stoverij van varkenswangetjes. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.