Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Thierry Theys van Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau: “Ik stond aan de grond genageld”

13/12/2021 - 20:52
"Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens restaurantgids Gault&Millau. Theys zelf blijft er bescheiden bij: “Ik stond aan de grond genageld. Natuurlijk steekt dat een hart onder de riem. Zonder mijn vrouw en ons team was dat nooit gelukt”, zeg hij genereus."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Thierry Theys van Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau: “Ik stond aan de grond genageld” (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens restaurantgids Gault&Millau. Theys zelf blijft er bescheiden bij: “Ik stond aan de grond genageld. Natuurlijk steekt dat een hart onder de riem. Zonder mijn vrouw en ons team was dat nooit gelukt”, zeg hij genereus. [naar artikel]


2. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


3. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


4. De Keuken van mijn grootmoeder. Tweesterrenchef Thierry Theys (Nuance): “Mijn oma Barbara kruidde haar gerechten af met naastenliefde” (28/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Amper 26 was Thierry Theys — bouwjaar 1984 — toen hij op njam! de pannen van het dak stond te koken en zijn restaurant Nuance in Duffel ook al twee Michelinsterren op zak had. Zijn grote voorbeeld? Grootmoeder Barbara, bij wie Thierry elke schoolvakantie doorbracht. Zijn lievelingsgerecht uit haar potten? Stoverij van varkenswangetjes. [naar artikel]


5. Antwerpen scoort in Gault&Millau: Hertog Jan is hoogste nieuwkomer, Thierry Theys van Nuance chef van het jaar (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Met 32.000 gedrukte restaurantgidsen breekt Gault&Millau zijn eigen record met 5.000. Hij schotelt ons een rijke editie voor Antwerpen voor met de Chef van het Jaar (Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel), de Brasserie van het Jaar (Ciro’s in Antwerpen), de Gastheer van het jaar (Jonas Kellens van Dim Dining in Antwerpen), de Sterkste Binnenkomer (Hertog Jan in Antwerpen) en een stijger die zich nieuw aan de Top mag noemen (Dôme in Antwerpen). [naar artikel]


6. Chef van het Jaar Thierry Theys (Nuance): ‘Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet' (18/12/2021 - De Tijd)

04:00 Voor de gids Gault&Millau is Thierry Theys van Nuance in Duffel de Chef van het Jaar. Zelf is Theys minder van de grote titels en woorden. ‘Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet’ [naar artikel]


7. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


8. Medeoprichter restaurantgids GaultMillau overleden (07/08/2017 - De Redactie)

Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


9. Mede-oprichter restaurantgids GaultMillau overleden (08/08/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


10. GaultMillau stelt in Hasselt Restaurantgids voor Kids voor (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!