Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Antwerps restaurant Nebo krijgt 15/20 van Gault&Millau: “Met dank aan onze klanten”

13/12/2021 - 22:25
"We hebben geluk dat we in onze eerste zes maanden een mooie basis van vaste klanten hebben uitgebouwd. Dat is de beste reclame die je kan hebben. Ze komen terug en brengen steeds andere mensen mee. Dat is toch mooi”, zegt chef-kok Dimitri De Koninck van Nebo, een hoge nieuwkomer met 15/20."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Mijn restaurant. Dimitri Antonissen: “Enige pitazaak die in GaultMillau-gids staat” (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Van een terrasje kunnen we al genieten, maar het blijft uitkijken naar de volledige heropening van de horeca op 9 juni. Elke dag tipt een journalist of columnist van deze krant zijn of haar favoriete restaurant. Adjunct-hoofdredacteur Dimitri Antonissen kiest voor Finjan in Antwerpen. [naar artikel]


2. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


3. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


4. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


5. Medeoprichter restaurantgids GaultMillau overleden (07/08/2017 - De Redactie)

Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


6. Mede-oprichter restaurantgids GaultMillau overleden (08/08/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


7. GaultMillau stelt in Hasselt Restaurantgids voor Kids voor (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]


8. GaultMillau: leve de jeugd en de Chinezen (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Primeur: pitabar in GaultMillau (11/04/2019 - De Morgen)

Weinig verandering in de hoogste regionen: Peter Goossens van het Hof van Cleve in Kruishoutem wordt met 19,5 op 20 voor het achtste jaar op rij bekroond als beste chef van het land. Bovendien rijft hij als eerste Belgische chef een vijfde koksmuts binnen. Christophe Hardiquest (35) van het Brusselse restaurant Bon-Bon is volgens GaultMillau ‘Chef van het Jaar’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!