Sporza

Kane: "Belangrijk dat we een paar doelpunten maken tegen Gent"

23/02/2017 - 07:20
"AA Gent verdedigt vanavond in Wembley een 1-0-voorsprong tegen Tottenham. Bijna 8.000 Belgen zullen erbij zijn in het mythische stadion. Stunt AA Gent een tweede keer?"

1. Kane: "Belangrijk dat we een paar doelpunten maken tegen Gent" (23/02/2017 - Sporza)

AA Gent verdedigt vanavond in Wembley een 1-0-voorsprong tegen Tottenham. Bijna 8.000 Belgen zullen erbij zijn in het mythische stadion. Stunt AA Gent een tweede keer? [naar artikel]

2. LIVE MAN CITY-REAL. 2-0 dankzij doelpunten van Bernardo Silva, Real kan na rust geen vuist maken tegen dominant City (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie vergezelt Inter in de finale van de Champions League? Real Madrid of Manchester City? De Citizens waren heer en meester in de eerste helft, Bernardo Silva bezorgde de thuisploeg eigenhandig een dubbele voorsprong. Real slaagt er voorlopig niet in om een vuist te maken tegen een dominant Man City. Volg de wedstrijd live op deze pagina of kijk naar de uitzending op VTM2! [naar artikel]

3. Higuain: "Noem me maar dik, ik blijf gewoon doelpunten maken" (23/08/2016 - Sporza)

Gonzalo Higuain heeft gereageerd op de commentaren op zijn fitheid. Higuain deed dat in stijl, na een beslissend doelpunt in de eerste competitiematch. [naar artikel]

4. Maak kennis met 'niet zo toffe Teo': "Ik ben hier om doelpunten te maken. Punt!" (24/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Lukasz Teodorczyk is naar België gekomen om doelpunten te maken en niet om zich populair te maken buiten de lijnen, zoveel is duidelijk. Met een [naar artikel]

5. Engelse globetrotter moet doelpunten maken voor Lokeren (16/01/2017 - Sporza)

Lokeren heeft met Gary Martin een doublure gevonden voor Tom De Sutter. "Dit is zonder meer de grootste sportieve uitdaging in mijn carrière", zegt de 26-jarige Martin. [naar artikel]

6. Klaas-Jan Huntelaar gaat opnieuw doelpunten maken bij Ajax (01/06/2017 - Sporza)

Klaas-Jan Huntelaar keert na zeven jaar bij Schalke 04 terug naar Nederland. De spits speelt volgend seizoen voor Ajax. Daar speelde hij al van 2006 tot 2008. [naar artikel]

7. Hein Vanhaezebrouck: "We hadden meer doelpunten moeten maken" (27/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck blijft na het gelijkspel tegen het bescheiden Altach geloven in de kwalificatie voor de play-offs van de [naar artikel]

8. Huilende Neymar met pareltje in het Parc des Princes, ook Pastore en Kurzawa maken fabelachtige doelpunten (20/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Neymar kon vanavond zijn emoties niet de baas tijdens de minuut stilte voor de slachtoffers van de terroristische aanslag in Barcelona. Net voor [naar artikel]

9. Belgen in het Buitenland – Rode Duivels Benteke en Meunier maken knappe doelpunten (30/01/2018 - Metro)

Christian Benteke heeft Crystal Palace dinsdag op speeldag 25 van de Premier League aan een gelijkspel tegen West Ham geholpen. Thomas Meunier opende de score voor Paris Saint-Germain tegen Rennes in de Franse Ligabeker. PSG haalde het uiteindelijk met 2-3 en plaatste zich voor de finale. Charly Musonda debuteerde bij Celtic. Na 24 minuten lukte […] [naar artikel]

10. Verdedigers maken de doelpunten voor Dortmund, Hazard pikt opnieuw assist mee en zit al aan twaalf stuks (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund heeft de lastige verplaatsing naar de Volkswagen Arena tot een goed einde gebracht. Vleugelverdedigers Guerreiro en Hakimi pikten een... [naar artikel]