19/12/2021 - 12:36
"In een sfeervol Stedelijk Sportstadion speelde Sporting een schitterende eerste helft maar vergat het de buren uit Hades uit te tellen. Hades bleef zo in de match en in blessuretijd maakte Verbeeck gelijk met een heerlijke vrije trap. Wij blikken terug in vier opmerkelijke feiten"

1. Marten Verbeeck bezorgt Hades gelijkspel in blessuretijd: “Het was alles of niets met die trap” (19/12/2021 - Het Belang van Limburg)

In een sfeervol Stedelijk Sportstadion speelde Sporting een schitterende eerste helft maar vergat het de buren uit Hades uit te tellen. Hades bleef zo in de match en in blessuretijd maakte Verbeeck gelijk met een heerlijke vrije trap. Wij blikken terug in vier opmerkelijke feiten [naar artikel]

2. Marten Verbeeck ontvangt met Hades Eendracht Aalst: “Voor deze matchen doe je het” (08/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Hades haalt woensdagavond (20 uur) de uitgestelde wedstrijd in tegen Eendracht Aalst. Op de negentiende speeldag kon die match niet doorgaan wegens een coronagolf bij de thuisploeg. Nu zijn de coronazorgen ingeruild voor vertrouwen na de 1-3- zege bij City Pirates. [naar artikel]

3. Marten Verbeeck trekt met Hades naar traditieclub Berchem: “Geen twijfels in de groep” (01/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een trip naar nummer elf Berchem wacht Hades zaterdag (20.00u) een nieuwe zespuntenmatch. “Onze late en verdiende gelijkmaker tegen Pepingen-Halle heeft de groep deugd gedaan”, reageert flankspeler Marten Verbeeck. “Vooraf hadden we nooit getekend voor een draw, maar achteraf bleek het een gouden punt. Tijdens de week is er goed getraind en overheerst het gevoel dat we in Berchem drie punten gaan pakken. Er zit geen spatje twijfel in de groep”, besluit de 24-jarige Kuringenaar. Caubergs (pubalgie), Put (spierscheur) en Claes (knie) zijn out. [naar artikel]

4. Marten Verbeeck (Hades) voor trip naar Lille: “Iedereen wil ons vel” (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Hades heeft er een deugddoende kerstvakantie opzitten. Groen-wit genoot met volle teugen van de leidersplaats en de recente 18 op 18. Zaterdagavond (20u) hervat Hades met een lastige trip naar Lille. [naar artikel]

5. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

6. Marten Van Riel bezorgt mixed relay triatlon opnieuw een bronzen medaille (11/08/2018 - Het Belang van Limburg)

België heeft in Glashow opnieuw een medaille veroverd. In de mixed relay triatlon werd het Belgische viertal - Claire Michel, Jelle Geens, Valerie Barthelemy en Marten Van Riel - knap derde. Van Riel vulde zijn individuele bronzen medaille aan met een tweede eremetaal. [naar artikel]

7. Ook AA Gent sleept pas in blessuretijd gelijkspel uit de brand (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent en Anderlecht hebben net als Club Brugge en Standard Luik eerder op de dag 2-2 gelijkgespeeld. De Buffalo’s waren zowat de hele partij de betere ploeg en versierden genoeg kansen om vijf keer te scoren, maar vooral Jérémy Perbet liet het afweten. Een knappe flits van Lukasz Teodorczyk leek een bleek paars-wit lange tijd de volle buit te bezorgen, maar diep in blessuretijd bezorgde Nana Asare met een knappe volley alsnog een puntendeling. [naar artikel]

8. MULTILIVE: Dybala geeft Lukaku en Lazio in blessuretijd mokerslag - Gelijkspel in Leipzig-Dortmund - Straks nog Napoli-AS Roma (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. MULTILIVE: Dybala geeft Lukaku en Lazio in blessuretijd mokerslag - Gelijkspel in Leipzig-Dortmund - Straks nog Napoli-AS Roma en Real-Getafe (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Zuur gelijkspel voor Club: blauw-zwart geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Cercle en blijft steken op 5 op 9 (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een avondwandeling, een verplicht nummertje. Daar had de stadsderby veel van weg voor Club Brugge. Totdat Waldo in de 91ste minuut toesloeg. Twee keer ontsnapte blauw-zwart, de derde keer was het prijs. [naar artikel]