De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Het Laatste Nieuws ontslaat chef voetbal: ‘Deontologisch en ethisch een lijn overschreden’

De Morgen

20/12/2021 - 19:05

Het Laatste Nieuws zet de samenwerking met zijn chef voetbal Stephan Keygnaert stop, omdat zijn naam uitgebreid opdook in het boek De biecht van Dejan Veljkovic. Volgens de redactie is ‘deontologisch en ethisch een lijn overschreden’.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Het Laatste Nieuws neemt afscheid van chef voetbal: ‘Deontologisch en ethisch een lijn overschreden’ (20/12/2021 - De Morgen)
  Het Laatste Nieuws zet de samenwerking met zijn chef voetbal Stephan Keygnaert stop, omdat zijn naam uitgebreid opdook in het boek De biecht van Dejan Veljkovic. Volgens de redactie is ‘deontologisch en ethisch een lijn overschreden’.
  [naar artikel]
 2. ‘Het Laatste Nieuws’ en chef voetbal Stephan Keygnaert beslissen samenwerking te stoppen (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Het Laatste Nieuws’ en Stephan Keygnaert, chef voetbal, hebben vandaag besloten dat het voor beide partijen beter is om de samenwerking stop te zetten.
  [naar artikel]
 3. Ex-voetbalmakelaar Veljkovic beschuldigt chef voetbal ‘Het Laatste Nieuws’ (15/12/2021 - De Morgen)
  In navolging van de uitzending van Pano dinsdagavond verscheen ook het boek De biecht van Dejan Veljkovic. Daarin beschuldigt de Servische ex-makelaar heel wat mensen uit het Belgische voetbal van fraude en corruptie. Opvallend: een heel hoofdstuk is gewijd aan de chef voetbal van Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 4. Chef-voetbal Het Laatste Nieuws weer aan de slag (01/12/2018 - Metro)
  Na iets meer dan een maand afwezigheid is voetbalcommentator Stephan Keygnaert, ook chef-voetbal bij Het Laatste Nieuws, opnieuw aan de slag bij de krant. In de krant van zaterdag schreef hij het hoofdartikel over het komende voetbalweekend. Op 19 oktober liet de hoofdredactie van Het Laatste Nieuws weten dat Keygnaert tijdelijk afstand zou nemen van de voetbalwereld, om de krant de tijd te geven grondig te bekijken of deontologisch alles correct verlopen is. “De conclusie is duidelijk: er is geen enkele reden om de draad niet opnieuw op te pakken”, laat de persdienst van Medialaan en De Persgroep, uitgever van Het Laatste Nieuws, deze ochtend weten. In de nasleep van het voetbaldossier staken er op sociale media en in enkele publicaties een aantal insinuaties de kop op over de rol van Keygnaert. Daarom besliste Keygnaert, in overleg met zijn hoofdredactie, een stap opzij te zetten zodat ze de aantijgingen samen tegen het licht konden houden. “We hebben de tijd genomen om een en ander grondig te bekijken”, zegt Frank Depoorter, hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws. “We behouden alle vertrouwen in Stephan. Ik wil benadrukken dat deontologie voor ons als krant zeer belangrijk is en dat de regels daarom nog eens scherp zijn gedefinieerd.” bron: Belga Het bericht Chef-voetbal Het Laatste Nieuws weer aan de slag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Het Laatste Niews zet chef voetbal aan de deur (20/12/2021 - De Tijd)
  18:55 In de nasleep van nieuwe onthullingen uit de mond van de voetbalmakelaar en spijtoptant Dejan Veljkovic beëindigt de krant Het Laatste Nieuws de samenwerking met zijn chef voetbal Stephan Keygnaert.
  [naar artikel]
 6. Veljkovic: “Chef voetbal Het Laatste Nieuws kreeg 8.000 euro cash bij transfer” (16/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het kader van operatie Propere Handen gaf Stephan Keyg­naert, de chef voetbal van Het Laatste Nieuws, aan de speurders toe dat hij cadeaus ontving van Dejan Veljkovic. Maar geen geld, zoals Veljkovic zelf beweert in zijn boek.
  [naar artikel]
 7. Het Laatste Nieuws en chef voetbal Stephan Keygnaert beslissen samenwerking te stoppen na aantijgingen Dejan Veljkovic (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Laatste Nieuws en Stephan Keygnaert, chef voetbal, hebben maandag besloten dat het voor beide partijen beter is de samenwerking stop te zetten.
  [naar artikel]
 8. Het Laatste Nieuws en chef voetbal zetten samenwerking stop na onthullingen van Veljkovic (20/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Laatste Nieuws en Stephan Keygnaert, chef voetbal, hebben maandag besloten dat het voor beide partijen beter is de samenwerking stop te zetten.
  [naar artikel]
 9. Het Laatste Nieuws en chef voetbal stoppen samenwerking na aantijgingen van Dejan Veljkovic (20/12/2021 - De Standaard)
  Het Laatste Nieuws en Stephan Keygnaert, chef voetbal, hebben maandag besloten dat het voor beide partijen beter is de samenwerking stop te zetten. Keygnaert werd door spijtoptant Dejan Veljkovic genoemd in de zaak Propere Handen.
  [naar artikel]
 10. ‘Rode lijn is overschreden’: Franstalige partijen vragen ‘ten laatste maandag’ opheldering van Bouchez na debat met Van Grieken (22/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Het Laatste Nieuws zet chef Voetbal op non-actief (19/10/2018 - De Tijd)
  20:06 De hoofdredactie van Het Laatste Nieuws zet sportjournalist Stephan Keygnaert op non-actief. De krant wil geruchten onderzoeken dat de man de journalistieke regels zou geschonden hebben in het voetbal...
  [naar artikel]
 12. Chef voetbal HLN verhoord door speurders (28/06/2019 - VRT NWS)
  Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, werd dinsdag ook opnieuw verhoord door de speurders in het onderzoek naar fraude in het voetbal. Dat meldt de krant De Standaard en dat is aan VRT NWS bevestigd.
  [naar artikel]
 13. Onze chef voetbal vindt dat Kompany orde dient te brengen in de janboel die Anderlecht is: “Wat is het nu?” (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Stephan Keygnaert, chef-voetbal van Het Laatste Nieuws, ziet hoe Anderlecht leeft en voetbalt met de moed van de wanhoop. En stelt dat Vincent...
  [naar artikel]
 14. Onze chef voetbal vindt dat Kompany orde dient te brengen in de janboel die Anderlecht is: “Het is zijn project” (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Stephan Keygnaert, chef-voetbal van Het Laatste Nieuws, ziet hoe Anderlecht leeft en voetbalt met de moed van de wanhoop. En stelt dat Vincent...
  [naar artikel]
 15. Sportjournalist Laatste Nieuws neemt tijdelijk afstand van voetbalwereld (19/10/2018 - Metro)
  Stephan Keygnaert, voetbaljournalist bij Het Laatste Nieuws, neemt tijdelijk afstand van de voetbalwereld. De hoofdredactie van Het Laatste Nieuws gaat ten gronde bekijken of hij de journalistieke deontologie heeft nageleefd. Dat gebeurt naar aanleiding van een aantal insinuaties die in de nasleep van het voetbaldossier de kop opstaken. Dat meldt de persdienst van Medialaan en De Persgroep, uitgever van Het Laatste Nieuws. Dat de betrokken journalist, die chef voetbal is bij de krant, tijdelijk even afstand neemt van de voetbalwereld geeft aan de hoofdredactie de gelegenheid om in alle rust een volledige analyse te maken van het dossier. “Voor ons is het naleven van de journalistieke deontologie zeer belangrijk”, zegt Frank Depoorter, hoofdredacteur Het Laatste Nieuws. “We nemen nu de tijd om grondig te bekijken of deontologisch alles correct verlopen is. Ik wil benadrukken dat er op dit moment geen enkele aanwijzing is om te vermoeden dat er strafrechtelijke inbreuken zouden gepleegd zijn.” bron: Belga Het bericht Sportjournalist Laatste Nieuws neemt tijdelijk afstand van voetbalwereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Het Laatste Nieuws en chef voetbal Stephan Keygnaert zetten samenwerking stop (20/12/2021 - VRT NWS)
  Het Laatste Nieuws en Stephan Keygnaert, chef voetbal, zetten hun samenwerking stop. Dat hebben ze samen beslist, zo meldt DPG Media in een persbericht.
  [naar artikel]
 17. Onze chef voetbal over de laatste strohalm van Club Brugge: “Ze hebben een Federer-slag nodig” (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Matchbal nummer twee voor Club Brugge. Van diep in de hoek achter de baseline, en hopend dat de vrienden uit Manchester City hun job doen in Leipzig. “Club is beland in een schimmig spel van ‘als’ en ‘indien’. Dat is zo zonde na die prima nazomer eind september. Wat rest, is ‘het’ proberen”, zegt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Daarbij kijkt hij naar de defensieve organisatie én Noa Lang - net op tijd richting beste vorm om in la ville lumière te schitteren.
  [naar artikel]
 18. Onze chef voetbal optimistisch over CL-kansen van Club: "Een 2pk'tje gaat niet plots als een Ferrari gaan rijden" (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, is optimistisch over de kansen van Club Brugge in de Champions League. "Atlético heeft dit...
  [naar artikel]
 19. “Hoopgevend, maar wat koop je ermee?”: onze chef voetbal zag Anderlecht ondanks nederlaag ‘referentiematch’ spelen (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook al verdiende het meer, toch ging Anderlecht vanavond kopje onder tegen Club Brugge (0-1). Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag paars-wit z’n beste wedstrijd tot dusver spelen, maar ‘un magicien’ zorgde ervoor dat de landskampioen met de drie punten aan de haal ging.
  [naar artikel]
 20. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert vertelt hoe Club Brugge de afgelopen dagen veel praatte: “In Knokke is alles (weer) rustig” (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  En plots was daar die pandoering tegen Racing Genk in de laatste rechte lijn richting een nieuwe landstitel. Hoe heeft Club Brugge de voorbije dagen de rust proberen de bewaren. Onze chef voetbal schetst de situatie. “Alles zit in het hoofd.”
  [naar artikel]
 21. Onze chef voetbal zag Janssen weer van kapitaal belang zijn: “Vincent, met de V van ‘veni, vidi, vici’” (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Leven werd overleven. Antwerp knokte zich naar de overwinning. Met tien en zonder spits, maar Vincent Janssen had dan al gedaan waar hij zó goed in is. “Zou Van Bommel het bewuste artikel in Het Laatste Nieuws eens fijntjes onder de neus van zijn aanvaller geduwd hebben, in de hoop hem te prikkelen?”, vraagt onze chef voetbal zich af. De 1-0 van Janssen was geweldig. De rest was karaktervol. Op naar Athene. Op naar de Champions League.
  [naar artikel]
 22. “Advantage Martínez”: onze chef voetbal ziet hoe uitstel EK de bondscoach in een zetel zet (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Voetbal, een feest.’
  [naar artikel]
 23. Onze chef voetbal ziet dat AA Gent ‘happy’ is, maar: “Werkt het masterplan ook tegen topteams?” (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Allez Gantoise!’ rolde rond de klok van elven van de tribunes in ‘de Ghelamco’. AA Gent controleerde driekwart van de wedstrijd - met goéd voetbal...
  [naar artikel]
 24. Onze chef voetbal maakt zich klaar voor ‘Sensational Sunday’: “Dit is niet voor hartlijders” (30/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We gaan een zinderend en nagelbijtend plot tegemoet. ‘Du jamais vu’. Antwerp, Union of Racing Genk. Onze chef voetbal vindt dat ze het alle drie verdienen om tot het einde mee te mogen strijden voor de titel. Maar er kan uiteraard maar één dé beste zijn. Wie past zondag het schoentje?
  [naar artikel]
 25. Onze chef voetbal ziet Club missie volbrengen: “De mentaliteit van de coach zit er nadrukkelijk in. Zonder ‘sweat’ geen ‘glory’” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Feest op Jan Breydel. Club Brugge stond er op D-day. Wat moest, werd gedaan: een 1-0-zege tegen Bayer Leverkusen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag hoe Club noodgedwongen in de loopgraven dook. “Balanta kwam mee knokken. En Sandra. En Sobol. Zij volgden het voorbeeld van hun maats. Want dat moet je dit Club wel geven: de mentaliteit van hun coach zit er nadrukkelijk in. Zonder ‘sweat’ geen ‘glory’.”
  [naar artikel]
 26. “Advantage Martínez”: onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe uitstel EK de bondscoach in een zetel zet (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Voetbal, een feest.’
  [naar artikel]
 27. “Hij maakt van dit WK steeds meer zijn speeltuin”: onze chef voetbal ziet hoe Messi in Qatar aan Goddelijke ‘last dance’ bezig is (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  L.I.O.N.E.L. M.E.S.S.I. Veel korter en duidelijker kan een inleiding niet zijn. Wauw. Onze chef voetbal Niels Poissonnier was in Doha bevoorrecht getuige van de grote Messi-show. “Aan Netflix om in navolging van de docureeks over Michael Jordan ook ‘The Last Dance’ van Lionel Messi te verfilmen.”
  [naar artikel]
 28. “Nooit was een Duivel zo een engel”: onze chef voetbal zwaait ‘Hazardinho’ uit (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gracieuzer en begaafder dan Eden Hazard hebben we in België geen voetballer gekend. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zwaait ‘Hazardinho’ uit als Rode Duivel en heeft nog een speciaal verzoek. “Kunnen we nog één keer met z’n allen naar de Heizel om Eden uit te zwaaien? Werkelijk alles zou beter zijn dan hoe het nu is gegaan.”
  [naar artikel]
 29. De dood of de gladiolen, onze chef voetbal: “Dit is de belangrijkste wedstrijd van Club sinds de komst van Verhaeghe en Mannaert, tien jaar geleden” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In voetbal kunnen je drie dingen overkomen, zo ook Club Brugge vanavond: winnen, gelijkspelen of verliezen. Het eerste zou ontzagwekkend zijn, en ook het tweede zou op applaus onthaald worden, zo weet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Maar wat bij verlies? “Dat zou kl*te zijn. Dan hebben Verhaeghe en Mannaert van Club weliswaar de referentie in België gemaakt, maar blijft het internationaal bij wat (heerlijke) one shots.” De 90 minuten vanavond zullen het verschil uitmaken tussen ‘ontzagwekkend’ en ‘kl*te’: “En dan zijn die negentig minuten weldegelijk de belangrijkste van de laatste tien jaar”.
  [naar artikel]
 30. “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxiaans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’ (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nooit blonk het goud van de Schoen harder”, zo schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier na de ongeziene triomftocht van Simon Mignolet (34) op de Gouden Schoen. Niemand die de voorbije 68 edities zó overweldigend won en dus kan er niet genoeg met lof gestrooid worden. “‘Big Si’ is vanaf nu ‘Simon De Grote’”, aldus Poissonnier, die ook zag hoe deze 69ste editie er vooral een voor de keepers werd.
  [naar artikel]
 31. Onze chef voetbal legt uit dat RSC Anderlecht té academisch geworden is: “De club heeft een spaghetti-avond nodig” (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “RSC Anderlecht heeft geen tactisch of technisch probleem, maar een ‘menselijk’ probleem.” Dat is de conclusie van onze chef voetbal over het ‘té voetbalbelerend’ paars-wit. Hij ziet hoe Kompany soms (onbedoeld) arrogant overkomt en zijn spelers de liefde voor Anderlecht niet altijd kan overbrengen. Dat besef is ook de bureaus van ‘voetballaboratorium’ Neerpede binnengedrongen. “Verbeke en Vandenhaute willen van Anderlecht weer een hechte familie maken.”
  [naar artikel]
 32. Sportjournalist ‘Het Laatste Nieuws’ neemt tijdelijk afstand van voetbalwereld (19/10/2018 - De Morgen)
  De krant Het Laatste Nieuws plaatst zijn chef voetbal, Stephan Keygnaert, op non-actief. De journalist kwam de afgelopen dagen in opspraak omwille van zijn goede contacten met voetbalmakelaar Dejan Veljkovic, de hoofdrolspeler in het lopende fraudeschandaal in de voetbalwereld.
  [naar artikel]
 33. Na 33 jaar nog eens een Gouden HANDschoen? Onze chef voetbal blikt vooruit naar wat zich als een zeldzame avond aankondigt (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Simon Mignolet vanavond op het 69ste Gala van de Gouden Schoen toetreedt tot ‘Dé Vijf’, daar is nog weinig twijfel over. “Hij zat nog in de pampers toen Preud’homme in 1989 als laatste doelman met zijn tweede Schoen stond te pronken, in een restaurant op de Grote Markt in Brussel. Van een gala was nog niet eens sprake”, zo schetst onze chef voetbal Niels Poissonnier het contrast met z'n voorganger. Maar wat met de nevencategorieën? Want de Gouden Schoen durft wel vaker te verrassen...
  [naar artikel]
 34. “‘Toby, Toby, Toby, wat doe je nu?” Onze chef voetbal weet dat “Antwerp een blijver is aan de Belgische top” (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een ongeziene apotheose in de Belgische titelstrijd. “De play-offs zijn een geschenk voor een land als België”, stelt onze chef voetbal. Eentje waarin Antwerp uiteindelijk aan het langste eind trok. “De ‘Great Old’ is een blijver aan de Belgische top. Maar: Antwerpen is níet de nieuwe hoofdstad van ons voetbal.”
  [naar artikel]
 35. Onze chef voetbal over CR7: "Wie zichzelf graag ziet, wordt nooit bedrogen" (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert laat een laatste keer zijn licht schijnen over dit EK en meer bepaald over 'de dramatiek van de solist' in
  [naar artikel]
 36. Onze chef voetbal ziet hoe ‘Koning Romelu’ wacht op Kevin of Thibaut: “Op zijn 30ste klaar voor wat het mooiste moment uit zijn carrière moet worden” (16/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee armen werden gespreid, in een zinderend San Siro. Als een koning die zijn volk verblijdde. Romelu Lukaku gaf het laatste zetje richting de Champions Leaguefinale, met een assist. Zo zag onze chef voetbal, die benieuwd is naar Lukaku’s aandeel in de finale. “Want ongeacht de tegenstander - Man City of Real - zal Inter het van omschakelingsmomenten moeten hebben. En dan heb je meer aan de explosiviteit van Lukaku dan aan de afgebotte snelheid van Dzeko.”
  [naar artikel]
 37. Live - Toegelaten hoeveelheid CO2 op drukke trams en bussen regelmatig overschreden (28/12/2021 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus daalt in België, maar de ‘omikrongolf’ is op komst. Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 38. Onze chef voetbal zag Philippe Clement een ‘180’ gooien: “De trofee van ‘Figuur van de dag’, die zal niemand hem nog kunnen afnemen” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een schitterende prestatie tegen PSG in de Champions League won Club Brugge gisteren in extremis met het kleinste verschil tegen een stug Charleroi. Onze chef voetbal zag hoe Philippe Clement deze week andermaal indruk maakte als coach. “Het gaat er niet om of wij het met alle keuzes eens zijn, het gaat erom dat Clement in alles gelijk kreeg.”
  [naar artikel]
 39. “Elk van de resterende ‘captains’ kreeg gesprek, maar krijgt ook ieder zijn selectie?”: onze chef voetbal is benieuwd naar wat ‘Tour de Tedesco’ heeft opgeleverd (17/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Acht werd zes. Door het afzwaaien van Eden en Alderweireld. Domenico Tedesco bezocht afgelopen maand de resterende ‘captains’ van de Rode Duivels. “Van Manchester over Madrid tot Istanbul: elk kreeg zijn gesprek, maar krijgt ieder van hen ook een oproepingsbrief?”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af. Het antwoord weten we deze middag om 12 uur.
  [naar artikel]
 40. ‘Het stoort me dat bijna niemand van de betrokken leidinggevenden lijkt te beseffen dat een rode lijn overschreden is’ (20/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. “Ze lachen hem vierkant uit”: onze chef voetbal stelt vast hoe Marc Coucke steeds minder vrienden telt in het voetbal, omzeggens geen meer (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het Engels heet het: ‘In the blink of an eye.’
  [naar artikel]
 42. OPROEP. Stond u ooit in ‘Het Laatste Nieuws’ en had dat verrassende gevolgen? (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Iedereen zou ooit eens in ‘Het Laatste Nieuws’ moeten staan.” Dat waren de gevleugelde woorden van onze opiniemaker Luc Van der Kelen tijdens zijn afscheidsspeech. Stond u ooit in ‘Het Laatste Nieuws’ en had dat verrassende gevolgen? Laat het ons weten op [email protected] en vergeet uw naam en gsm-nummer niet te vermelden. Bedankt!
  [naar artikel]
 43. Hoe de vriendin van Karl Vannieuwkerke goed verdient aan ‘Vive le vélo’-merchandise: ‘Deontologisch geen probleem’ (06/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Onze chef voetbal legt ‘het favoritisme’ van de bondscoach uit: “Martínez wil altijd terug naar Ibiza” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van Roberto Martínez bestaat de perceptie dat hij een coach is met ‘favorietjes’. Zo waren er in het recente verleden de invalbeurten van Nacer Chadli en Dries Mertens op het EK tegen Italië. Vreemd in de ogen van velen. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert verklaart waarom Martínez zo vaak teruggrijpt naar zijn ‘oude garde’. “Als Martínez van punt A op een veilige manier naar punt B kan rijden, zal hij niet gauw de pas aangelegde weg van punt C naar punt B nemen.”
  [naar artikel]
 45. Onze chef voetbal stelt vast hoe Eden Hazard de verkeerde speler op de verkeerde plaats op het verkeerde moment is (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard speelde in de afgelopen dertig dagen welgeteld 34 minuten. Een halfuurtje voetbal – meer niet. Onze chef voetbal gelooft niet dat Hazard deze winter vertrekt bij Real Madrid. Het heeft er alle schijn van dat Hazard nog zes maanden Galáctico is. Daarna? ‘Que Sera Sera’.
  [naar artikel]
 46. Google ontslaat auteur van controversiële gendernota (08/08/2017 - De Tijd)
  08:14 Google heeft een softwareontwikkelaar ontslaan omdat die 'een rode lijn heeft overschreden door het promoten van gevaarlijke stereotypen binnen de werkomgeving'.
  [naar artikel]
 47. Herbeleef hier Facebooklive met Gilles De Bilde en onze Chef Voetbal over Rode Duivels (24/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een Facebooklive vanavond vanuit het Russische pershotel in Dedovsk keken Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste...
  [naar artikel]
 48. Onze chef voetbal ziet hoe het een belangrijke avond wordt, maar niét D-day is voor het Belgisch voetbal: “Topclubs, doe jullie job” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Noem vandaag niet ‘D-day’ voor het Belgische voetbal. Een belangrijke avond is het echter wel. Onze chef voetbal ziet hoe Anderlecht en AA Gent snakken naar een Europees succesje en hoe Antwerp de hel moet ontketenen. “Onze topclubs beseffen dat ze zélf moeten instaan voor de weg naar boven.”
  [naar artikel]
 49. Onze chef voetbal legt de lat voor Club nóg hoger: “Verliezen tegen Leipzig is uit den boze” (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tevreden met een gelijkspel op Leipzig? Volgens onze chef voetbal Stephan Keygnaert moét Club Brugge hoger mikken. “We kunnen met z’n allen straks opnieuw blij zijn met ‘Club heeft zijn best gedaan’. Maar eens houdt dit verhaal op.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy