De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

"Ik ben zo vernederd, ik werd openlijk aan de schandpaal genageld", Maaike Cafmeyer in "Winteruur" over zaak-De Pauw

VRT NWS

21/12/2021 - 11:57

Actrice Maaike Cafmeyer heeft in "Winteruur" op Canvas voor de eerste keer gereageerd op het proces rond Bart De Pauw. "Ik zat superdiep en wist niet hoe ik daar uit kon geraken", vertelt ze op de zetel bij Wim Helsen. "Ik moest het doen met mezelf en mijn omgeving en de mensen die me graag zien."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd, bijna openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 2. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd, bijna openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 3. Maaike Cafmeyer blikt terug op proces De Pauw: “Ik werd openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een maand na het hele proces rond Bart De Pauw (53), heeft Maaike Cafmeyer (48) voor het eerst gereageerd op de zaak. Aan de hand van een gedicht vertelde ze in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas dat ze heel diep heeft gezeten. “Ik was wanhopig en verdrietig. Ik zat in een put en ik wist niet hoe ik er ooit nog uit zou raken.”
  [naar artikel]
 4. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd. Ik zat echt superdiep” (21/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 5. Maaike Cafmeyer vanaf vanavond te zien in "Chantal": "Blij dat na zaak-De Pauw zoveel vrouwen en mannen naar politie gestapt zijn" (04/09/2022 - VRT NWS)
  Vanavond start op Eén de fictiereeks "Chantal", met in de hoofdrol Maaike Cafmeyer als het gelijknamige personage uit de populaire serie "Eigen kweek". “Natuurlijk is dit nog spannend voor mij", vertelt de actrice in "Touché", waarin ze ook terugblikt op het proces-De Pauw en de naweeën ervan. "Ik ben blij dat na onze getuigenissen zoveel vrouwen en mannen de stap hebben durven te zetten om naar de politie of naar een vertrouwenspersoon te gaan."
  [naar artikel]
 6. ‘Ik zat superdiep. Ik ben zo vernederd’: Maaike Cafmeyer reageert voor het eerst op proces-De Pauw (21/12/2021 - De Morgen)
  Een maand na het proces rond Bart De Pauw (53) heeft Maaike Cafmeyer (48) voor het eerst gereageerd op de zaak. Aan de hand van een gedicht vertelde ze in het programma ‘Winteruur’ op Canvas dat ze heel diep heeft gezeten. ‘Ik was wanhopig en verdrietig.’
  [naar artikel]
 7. “Wat mogen wij niet weten? We moeten ons toch kunnen verdedigen”: De Pauw wil ‘geheime verklaring’ van Maaike Cafmeyer en Liesa Naert inkijken (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik ben blij dat het proces eindelijk kan beginnen", zei Bart De Pauw (52) toen hij gisteren de trappen van het gerechtsgebouw in Mechelen af sjokte. Al is er nog altijd geen datum voor de échte start van het proces. Door hém -De Pauw wil dat de rechtbank eerst beslist of hij de verklaringen van actrices Liesa Naert (39) en Maaike Cafmeyer (47) mag inkijken die in een verzegelde omslag van de VRT zitten. "Wat mogen wij niet weten?"
  [naar artikel]
 8. Een geëmotioneerde Maaike Cafmeyer haalt haar rijbewijs: "Ik kan het bijna niet geloven" (19/04/2018 - VRT NWS)
  Ze heeft letterlijk gebibberd achter het stuur, maar is er ondanks haar panische angst in geslaagd haar rijbewijs te halen: actrice Maaike Cafmeyer (43). Ze ging de uitdaging aan in het Eén-programma "Vandaag over een jaar". "Het is een angst van 30 jaar die ik getrotseerd heb", zei een emotionele Cafmeyer toen de rijexaminator goed nieuws had.
  [naar artikel]
 9. Maaike Cafmeyer had verstuikte nek dankzij optreden Metallica (17/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik was absoluut geen fan van Metallica", zo begon Maaike Cafmeyer haar festivalverhaal bij Kris Wauters in Zot Gedraaid. "Het was de laatste dag
  [naar artikel]
 10. Maaike Cafmeyer over proces-De Pauw: ‘Ik zat in een put en ik wist niet hoe ik er ooit nog uit zou raken’ (21/12/2021 - De Morgen)
  Een maand na het proces rond Bart De Pauw (53) heeft Maaike Cafmeyer (48) voor het eerst gereageerd op de zaak. Aan de hand van een gedicht vertelde ze in het programma ‘Winteruur’ op Canvas dat ze heel diep heeft gezeten. ‘Ik was wanhopig en verdrietig.’
  [naar artikel]
 11. Maaike Cafmeyer geeft emotionele speech op Ensors (24/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maaike Cafmeyer werd zaterdagavond bekroond met de Ensor voor ‘Beste Actrice in een tv-serie’. Voor Maaike Cafmeyer deed haar eerste Ensor zichtbaar deugd, middenin de mediastorm rond de zaak-Bart De Pauw. Ze reageerde emotioneel.
  [naar artikel]
 12. Maaike Cafmeyer begint aan dramaserie: "Mensen zijn van mij geen serieuze rol meer gewend" (12/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maaike Cafmeyer (44) maakte naam voor zichzelf als komedie-actrice, maar waagt zich nu toch nog eens aan een dramaserie genaamd 'De Twaalf', zo...
  [naar artikel]
 13. De 9 vrouwen die tv-maker Bart De Pauw beschuldigen: "Enige dat we willen, is dat hij erkent dat hij ernstig in de fout ging"  (06/01/2021 - VRT NWS)
  "Het enige dat we willen, is dat het aanhoudende grensoverschrijdend gedrag stopt." De 9 vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag, zijn naar buiten getreden. Het gaat onder meer om actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn en Ella-June Henrard. Donderdag start het proces tegen Bart De Pauw
  [naar artikel]
 14. "Zware straf" versus "belangrijke erkenning": dit vinden de advocaten over het vonnis in zaak-De Pauw (25/11/2021 - VRT NWS)
  Dat tv-maker Bart De Pauw vanochtend veroordeeld werd tot een celstraf van 6 maanden met uitstel voor stalking noemt zijn advocaat "erg streng". Maar in het kamp van de vrouwen die bij de zaak vertrokken zijn, is de stemming helemaal anders. Hun advocate Christine Mussche spreekt van "een belangrijke vorm van erkenning".
  [naar artikel]
 15. Negen vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen treden naar buiten, onder wie Maaike Cafmeyer en Lize Feryn (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De negen vrouwen die televisiemaker Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag, treden woensdag in een gezamenlijke mededeling naar buiten na een perslek. "Het enige dat wij willen, is dat het aanhoudende grensoverschrijdende gedrag stopt", stellen ze. Het gaat onder meer om actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn en Ella-June Henrard.
  [naar artikel]
 16. Zwarte Piet uit "Dag Sinterklaas" leest voor uit Jommeke in "Winteruur" (05/12/2017 - VRT NWS)
  Zwarte Piet uit "Dag Sinterklaas" was vanavond op bezoek in "Winteruur", het programma van Wim Helsen op Canvas. Samen maakten ze een doorgedreven analyse van een cruciale scène in het album "De koningin van Onderland" van Jommeke.
  [naar artikel]
 17. Eric Goens na de zaak-De Pauw: "Assisen is afgeschaft maar blijkbaar vervangen door de media" (08/12/2017 - VRT NWS)
  Eric Goens, tv-maker van onder andere "Die huis" en "Bargoens", is boos op hoe verschillende kranten en tijdschriften te werk gaan sinds de VRT de samenwerking met Bart De Pauw stopzette. "Het heeft niks meer met journalistiek te maken, het zijn nazipraktijken", zegt hij in de gratis krant Deze Week.
  [naar artikel]
 18. Maaike Cafmeyer overwint eindelijk haar rijangst en de emotionele ontlading is groot (20/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik wil mijn angst in de ogen kijken en zeggen: f**ck you!", zo zei ze een jaar geleden in 'Vandaag Over Een Jaar'. Maaike is nu de trotse bezitter...
  [naar artikel]
 19. Armstrong lacht gebruik van mechanische doping weg: "Niemand wist in 1999 dat je een motor in een fiets kon steken" (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Lance Armstrong werd al aan de schandpaal genageld voor veelvuldig dopinggebruik en in een interview op de Ierse radio werd de man wiens zeven
  [naar artikel]
 20. Maaike Cafmeyer had creditcard van Lou Reed in handen (17/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Zot Gedraaid vertelde Maaike Cafmeyer een opvallend verhaal aan Kris Wauters: "Lou Reed is vaak in Gent geweest, want zijn vrouw is daar
  [naar artikel]
 21. Maaike Cafmeyer had creditcard van Lou Reed in handen (17/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 'Zot Gedraaid' vertelde Maaike Cafmeyer een opvallend verhaal aan Kris Wauters: "Lou Reed is vaak in Gent geweest, want zijn vrouw is daar
  [naar artikel]
 22. De Pauw: "Ben opgepakt en opgehangen zonder verhoor, dit gaat zomaar niet" (10/11/2017 - VRT NWS)
  "Het zijn geen fijne tijden op dit moment", reageert Bart De Pauw in "De ochtend" op Radio 1. 
  [naar artikel]
 23. Opnames gestart van "Chantal", spin-off van Eén-reeks "Eigen kweek": "Politiereeks met een serieuze (West)hoek af" (15/06/2021 - VRT NWS)
  Vorige week zijn de opnames gestart voor "Chantal", een nieuwe Eén-reeks die de zender aankondigt als "een politiereeks, maar wel één met een (West)hoek af. De reeks draait rond hoofdpersonage Chantal Vantomme, vertolkt door Maaike Cafmeyer. Chantal is de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in kijkcijfersucces "Eigen kweek".
  [naar artikel]
 24. Gaat enveloppe in zaak-Bart De Pauw open? “Cruciaal dat we weten wat Maaike Cafmeyer en Liesa Naert eerst zegden” (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-maker Bart De Pauw (52) weet vanochtend of hij van de rechtbank in Mechelen groen licht krijgt om de verzegelde omslag met de eerste belastende getuigenissen tegen hem in te kijken. Het gaat om de notities van de VRT-preventieadviseur, aan wie actrices Maaike Cafmeyer (47) en Liesa Naert (39) hun verhaal deden. Het kamp-De Pauw wil het volledige dossier kennen, om hem zo goed mogelijk te verdedigen.
  [naar artikel]
 25. Hond Boris van "Winteruur" is niet meer (23/05/2018 - VRT NWS)
  Canvas meldt het overlijden van Boris, de rustige Golden Retriever van Wim Helsen die mee voor de huiselijke sfeer zorgde in het programma "Winteruur". 
  [naar artikel]
 26. Tientallen acteurs en actrices steunen vermoedelijke slachtoffers in zaak-De Pauw met brief: "Willen niet meer zwijgen"  (15/02/2021 - VRT NWS)
  Enkele tientallen acteurs en actrices hebben op sociale media eenzelfde open brief gepubliceerd over de zaak-Bart De Pauw. De briefschrijvers vragen om te stoppen met de "kwetsende en vernederende reacties" aan het adres van de 13 actrices die verklaringen over De Pauw aflegden. Ook de Acteursgilde heeft de brief gedeeld.
  [naar artikel]
 27. Opnames van nieuwe fictiereeks over moordzaak in aantocht in Gent (26/10/2017 - VRT NWS)
  In en rond Gent starten op 6 november de opnames van "De twaalf", een fictiereeks over een ophefmakende moordzaak. Dat meldt Eén. Onder anderen Maaike Cafmeyer en Josse De Pauw spelen mee.
  [naar artikel]
 28. Gaat enveloppe in zaak-Bart De Pauw open? “Cruciaal dat we weten wat Maaike Cafmeyer en Liesa Naert eerste zegden” (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-maker Bart De Pauw (52) weet vanochtend of hij van de rechtbank in Mechelen groen licht krijgt om de verzegelde omslag met de eerste belastende getuigenissen tegen hem in te kijken. Het gaat om de notities van de VRT-preventieadviseur, aan wie actrices Maaike Cafmeyer (47) en Liesa Naert (39) hun verhaal deden. Het kamp-De Pauw wil het volledige dossier kennen, om hem zo goed mogelijk te verdedigen.
  [naar artikel]
 29. Maaike Cafmeyer, Lize Feryn en zeven andere vrouwen treden naar buiten in zaak-De Pauw (06/01/2021 - De Standaard)
  Na een perslek komen de negen vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag vroeger dan gepland naar buiten. Het gaat onder anderen om Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn en Ella-June Henrard.
  [naar artikel]
 30. Maaike Cafmeyer vraagt de adviescommissie van 'Iedereen Beroemd' om raad: "Soms moet ik een man kussen die niet de mijne is" (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maaike Cafmeyer moet in haar job soms kussen met een man die niet haar eigen man is. Hoe ga je daar het best mee om? De adviescommissie van...
  [naar artikel]
 31. Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard parodiëren Bart De Pauw in nieuwe tv-serie: “Acteren is hun wérk. En ze hebben dat perfect weten te scheiden" (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een komische soap: dat moet ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ - vanaf 1 februari op Streamz - worden. Maar één scène van nog geen vijf minuten doet nu al stof opwaaien, want daarin imiteren de Maaike Cafmeyer (47) en Ella-June Henrard (27) niemand minder dan Bart De Pauw (52), de man die ze beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Volgens scenariste Ilse Beyers (49) is de hele situatie puur toeval: “Toen ik de scène bedacht was er nog niemand gecast.”
  [naar artikel]
 32. Jef Vermassen: "Ik zou als raadsman van Bart De Pauw gezegd hebben: zwijg" (12/11/2017 - VRT NWS)
  Advocaat Jef Vermassen heeft in het Radio 1-programma "Touché" bij Friedl' Lesage kort gereageerd op de zaak-de Pauw. "Ik zou als raadsman van Bart De Pauw gezegd hebben: zwijg. Hij had daar niet mee naar buiten moeten komen. Hij heeft dat gedaan en dat kom nu op zijn hoofd terecht."
  [naar artikel]
 33. Vermeende slachtoffers Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard parodiëren Bart De Pauw in nieuwe tv-serie: “Acteren is hun wérk. En ze hebben dat perfect weten te scheiden" (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een komische soap: dat moet ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ - vanaf 1 februari op Streamz - worden. Maar één scène van nog geen vijf minuten doet nu al stof opwaaien, want daarin imiteren de Maaike Cafmeyer (47) en Ella-June Henrard (27) niemand minder dan Bart De Pauw (52), de man die ze beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Volgens scenariste Ilse Beyers (49) is de hele situatie puur toeval: “Toen ik de scène bedacht was er nog niemand gecast.”
  [naar artikel]
 34. Tv-maker Elke Neuville na veroordeling Bart De Pauw voor stalking: "Dit toont dat geen enkele zaak verloren is" (25/11/2021 - VRT NWS)
  De zaak-De Pauw kan een echt symbooldossier worden, waardoor mensen sneller durven getuigen over grensoverscheidend gedrag. Zo reageert tv-maakster Elke Neuville nu het vonnis er is. "Bart De Pauw is iemand die iedereen kent en iedereen graag had. Het is een belangrijke boodschap voor alle vrouwen: dat hij bekend en lief is wil niet zeggen dat het een verloren zaak is."
  [naar artikel]
 35. Maaike Cafmeyer wil eindelijk haar rijbewijs halen na zwaar ongeluk: "Ik ga mijn angst in de ogen kijken en zeggen: F**k you!" (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maaike kampt al twintig jaar met rijangst. De oorsprong van haar fobie ligt in een zwaar auto-ongeval van haar ouders. Nu wil ze de confrontatie...
  [naar artikel]
 36. “Ik voelde me gefaald op elk vlak”: Maaike Cafmeyer openhartig over zaak De Pauw (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na alle heisa rond het proces Bart De Pauw (54) kruipt Maaike Cafmeyer (49) in de hoofdrol van de nieuwe fictiereeks ‘Chantal’. Daarover, en over de moeilijke periode die ze doormaakte tijdens de zaak, vertelt ze openhartig bij ‘Touché’. “Zoveel mannen en vrouwen zijn blij met wat wij hebben gedaan. Ze hebben zo ook zelf de stap durven te zetten om naar de politie of een vertrouwenspersoon te gaan.”
  [naar artikel]
 37. Advocaat: “Vooral het verraad van de vriendschap van Maaike Cafmeyer valt Bart De Pauw heel zwaar” (25/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bart De Pauw heeft het moeilijk met zijn veroordeling, zo heeft zijn advocaat Michael Verhaeghe gezegd op Radio 1 en in VTM Nieuws. Het valt hem zwaar, en dan vooral de rol van Maaike Cafmeyer in de zaak.
  [naar artikel]
 38. Advocaat: “Vooral het verraad van de vriendschap van Maaike Cafmeyer valt Bart De Pauw heel zwaar” (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bart De Pauw heeft het moeilijk met zijn veroordeling, zo heeft zijn advocaat Michael Verhaeghe gezegd op Radio 1 en in VTM Nieuws. Het valt hem zwaar, en dan vooral de rol van Maaike Cafmeyer in de zaak.
  [naar artikel]
 39. Advocaat: “Vooral het verraad van Maaike Cafmeyer valt Bart De Pauw heel zwaar” (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bart De Pauw heeft het moeilijk met zijn veroordeling, zo heeft zijn advocaat Michael Verhaeghe gezegd op Radio 1 en in VTM Nieuws. Het valt hem zwaar, en dan vooral de rol van Maaike Cafmeyer in de zaak.
  [naar artikel]
 40. Negen vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen treden naar buiten (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De negen vrouwen die televisiemaker Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag, treden woensdag in een gezamenlijke mededeling naar buiten na een perslek. "Het enige dat wij willen, is dat het aanhoudende grensoverschrijdende gedrag stopt", stellen ze. Het gaat onder meer om actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn en Ella-June Henrard.
  [naar artikel]
 41. VRT-CEO: "Als De Pauw in plaats van ontkenningsgedrag te vertonen misschien een keer een knieval doet" (10/11/2017 - VRT NWS)
  Paul Lembrechts, de gedelegeerd bestuurder van de VRT, zou het een "bijzonder mooie geste vinden naar de slachtoffers toe mocht Bart De Pauw "echt zijn excuses aanbieden voor wat zich de voorbije jaren heeft voorgedaan". Dat liet Lembrechts optekenen in "Terzake".
  [naar artikel]
 42. Jan Decleir leest de keuze van zijn goede vriend Marc Van Eeghem voor in "Winteruur" (14/12/2017 - VRT NWS)
  In het Canvas-programma "Winteruur" leest acteur Jan Decleir vanavond een fragment voor uit de roman "Het verdriet van België" van Hugo Claus. Maar eigenlijk heeft niet hij, maar zijn goede vriend en collega Marc Van Eeghem dat fragment gekozen. In de video hierboven legt Decleir uit hoe dat in zijn werk is gegaan.   Om 23.12u kunt u op Canvas "Winteruur" volledig bekijken.
  [naar artikel]
 43. Pas als veertiger of vijftiger voor het eerst achter het stuur? Maaike Cafmeyer (43) is niet alleen (20/04/2018 - VRT NWS)
  Hoewel het merendeel van de bestuurders-in-spe die zich aandient bij de rij-examencentra 18 jaar is, zijn er ook veertigers, vijftigers en zestigers die dan pas voor het eerst hun rijbewijs behalen. Actrice Maaike Cafmeyer (43), die gisteren met succes haar rij-examen aflegde voor het Eén-programma "Vandaag over een jaar", is dus geen uitzondering. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Mobiliteit en Goca. Een leeftijdsbeperking op het behalen van een rijbewijs is er trouwens niet.
  [naar artikel]
 44. "Bart De Pauw heeft er zelf om gevraagd dat zijn proces in de media wordt gevoerd" (13/11/2017 - VRT NWS)
  De advocaat Christine Mussche heeft in "De afspraak" herhaald dat haar cliënten de heisa in de zaak-De Pauw niet gewild hebben. Mussche is de voorbije dagen door meer dan tien mensen gecontacteerd. Die zouden te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag van Bart De Pauw. "Mijn cliënten wilden gewoon dat het grensoverschrijdend gedrag zou stoppen, maar ze worden nu in het verweer geduwd na de videoboodschap van Bart De Pauw", aldus Mussche.
  [naar artikel]
 45. Maaike Cafmeyer en Ella-June Henrard krijgen prijs voor inzet tegen grensoverschrijdend gedrag (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het elfde Vlaams Geestelijke Gezondheidscongres hebben de actrices Maaike Cafmeyer (49) en Ella-June Henrard (29) dinsdag de Pi²-prijs ontvangen. Ze worden geëerd voor hun "geweldloze, maar dappere en krachtdadige inzet tegen het onrecht van grensoverschrijdend gedrag", klinkt het.
  [naar artikel]
 46. Dit was de tweede procesdag in zaak-De Pauw: “Jammer dat ze excuses niet aanvaarden. Maar ik versta hun kwaadheid” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een emotionele Bart De Pauw (53) vertelde gisteravond op het einde van het proces dat hij in therapie is. "Om uit te zoeken waarom ik dat contact zoek. Terwijl ik nochtans écht een heel goede vrouw heb." De tv-maker excuseerde zich ook "aan alle mensen voor wie ik storend ben geweest". "Ik besef nu dat mijn aandacht soms vervelend en ongepast was. Ik heb jullie niet goed aangevoeld."
  [naar artikel]
 47. Advocate Christine Mussche over zaak Bart De Pauw: "In het najaar duidelijkheid over onderzoek" (02/08/2018 - VRT NWS)
  Het onderzoek naar de zaak rond televisiefiguur Bart De Pauw zit in zijn eindfase. Tegen het najaar zou er meer duidelijkheid moeten zijn. Dat heeft Christine Mussche, advocate van de vrouwen die zich burgerlijke partij hebben gesteld, gezegd in "De ochtend" op Radio 1. "Welke richting het uitgaat, kan ik nu nog niet zeggen, wel dat het onderzoek grondig en deskundig gevoerd is."
  [naar artikel]
 48. "Comfortzone", "me-time", "leuk" en "super" bij irritantste woorden van 2017 (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Comfortzone", "me-time", "leuk", "super", "dagdagelijks", "eigenlijk", "groentjes", "ik heb zoiets van", "absoluut" en "naar de toekomst toe"...
  [naar artikel]
 49. Psychiater Dirk De Wachter wil meer bedachtzaamheid in zaak-De Pauw (10/11/2017 - VRT NWS)
  Dirk De Wachter begrijpt de commotie die de zaak-De Pauw veroorzaakt, maar zou toch graag zien dat de mensen niet meteen scherp reageren. Hij ergert zich aan de ongenuanceerde reacties, vooral op sociale media. "Wat meer sereniteit en intelligentie doen niemand kwaad", zei de bekende psychiater in "De wereld vandaag" op Radio 1. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy