Knappe goal van Dries Mertens helpt Napoli aan gelijkspel op het veld van Juventus

06/01/2022 - 23:43
"De Italiaanse topper tussen Juventus en Napoli is donderdagavond geëindigd op 1-1. Het doelpunt van de bezoekers kwam van de rechtervoet van Dries Mertens."

1. Knappe goal van Dries Mertens helpt Napoli aan gelijkspel op het veld van Juventus (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)

De Italiaanse topper tussen Juventus en Napoli is donderdagavond geëindigd op 1-1. Het doelpunt van de bezoekers kwam van de rechtervoet van Dries Mertens. [naar artikel]

2. Mertens en Napoli blijven op het veld van AC Milan steken op doelpuntenloos gelijkspel, Juventus kan morgen profiteren (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen AC Milan en Napoli heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 0-0 na een wedstrijd waarin vooral de verdedigers de plak zwaaiden.... [naar artikel]

3. Goal van Mertens helpt Napoli aan gelijkspel in topper tegen Juventus (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen Juventus en Napoli leverde geen winnaar op. Dries Mertens opende de score, maar Federico Chiesa legde kort na rust de eindstand vast. ‘t Werd 1-1 na een aangename partij in Turijn. [naar artikel]

4. Napoli ziet leider Juventus opnieuw uitlopen na gelijkspel tegen Torino, VAR speelt opvallende rol (17/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de 24e speeldag in de Italiaanse Serie A heeft Napoli alweer kostbare punten in de titelstrijd vergooid tegen Torino. Na een glansloze partij bleef de brilscore op het bord staan. Dries Mertens startte op de bank en viel twintig minuten voor tijd in, maar ook hij kon de ban niet breken. Leider Juventus is de lachende derde. [naar artikel]

5. Napoli moet vlucht naar Turijn afgelasten, maar volgens Italiaanse voetbalbond gaat topper Juventus-Napoli toch door (04/10/2020 - Het Belang van Limburg)

De topper van zondagavond in de Serie A tussen landskampioen Juventus en bekerwinnaar Napoli, met Dries Mertens, gaat door. Dat bevestigde de Italiaanse profliga zaterdagavond. Bij Napoli werden twee spelers besmet bij het coronavirus. Ook binnen Juventus testten twee personeelsleden positief. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – AC Milan en Napoli van invaller Mertens kunnen crisis niet achter zich laten na gelijkspel (23/11/2019 - Metro)

AC Milan en Napoli hebben zaterdag 1-1 gelijkgespeeld op de dertiende speeldag van de Italiaanse Serie A. Dries Mertens moest op de bank beginnen bij de bezoekers, maar viel wel al na 58 minuten in. Hirving Lozano (24.) opende de score voor Napoli, Giacomo Bonaventura (29.) bracht de Milanezen amper vijf minuten later alweer op […] Het bericht Belgen in het buitenland – AC Milan en Napoli van invaller Mertens kunnen crisis niet achter zich laten na gelijkspel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Inter houdt leidersplaats in Serie A vast na gelijkspel bij belager Napoli en invaller Mertens (12/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Inter heeft zaterdagavond op de 25e speeldag in de Serie A zijn leidersplaats weten behouden na een 1-1 gelijkspel bij belager Napoli. [naar artikel]

8. Mertens helpt met knappe assist Napoli aan zuinige zege, match even gestaakt door plensbui (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na een bizarre partij in kletsnatte omstandigheden heeft Napoli met een zuinige 1-2 gewonnen op het veld van Genoa. De Napolitanen kwamen achter,... [naar artikel]

9. Dries Mertens trapt Napoli met knappe winner in minuut 88 toch nog feestend het eindejaar in (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Prettig eindejaar voor Dries Mertens. Met de winner in minuut 88 bezorgde hij Napoli een ultieme zege tegen Bologna (3-2). Een broodnodige goal,... [naar artikel]

10. Dries Mertens trapt Napoli met knappe winner in minuut 88 toch nog feestend eindejaar in (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)