08/01/2022 - 22:55
"Real Madrid heeft weer aangeknoopt met een overwinning. Los Blancos wonnen met 4-1 van Valencia. Benzema en Vinicius - allebei goed voor twee goals - waren de Koninklijke doelpuntenmakers van dienst. Courtois stopte een strafschop, maar werd in de herneming toch nog geklopt."

1. Real Madrid boekt simpele zege tegen Valencia: uitblinker Benzema bereikt nieuwe mijlpaal, Courtois kent pech (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft weer aangeknoopt met een overwinning. Los Blancos wonnen met 4-1 van Valencia. Benzema en Vinicius - allebei goed voor twee goals - waren de Koninklijke doelpuntenmakers van dienst. Courtois stopte een strafschop, maar werd in de herneming toch nog geklopt. [naar artikel]

2. Real Madrid boekt simpele zege tegen Valencia: Benzema bereikt nieuwe mijlpaal, sterke Courtois kent pech (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft weer aangeknoopt met een overwinning. Los Blancos wonnen met 4-1 van Valencia. Benzema en Vinicius - allebei goed voor twee goals - waren de Koninklijke doelpuntenmakers van dienst. Een sterk keepende Courtois stopte een strafschop, maar werd in de herneming toch nog geklopt. [naar artikel]

3. Uitblinker Sam Van Rossom met Valencia naar finale EuroCup basketbal (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Sam Van Rossom (15 punten, 2 rebound, 3 assists ) leidde met een sterke prestatie Valencia in de halve finale van de EuroCup in het Russische Kazan naar een 73-79 overwinning. Dinsdag had de Spaanse ploeg ook de heenmatch (77-73) gewonnen zodat een stek in de finale een feit is. [naar artikel]

4. KOERS KORT. Deceuninck-Quick.Step trekt met Jakobsen naar Valencia - Dumoulin debuteert in Valencia voor Jumbo-Visma (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Deceuninck-Quick.Step heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de 71ste editie van de Ronde van Valencia (2.Pro), die woensdag van start gaat. Met... [naar artikel]

5. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Vini Jr. geeft Valencia-fans lik op stik: 2-2 gelijk! Erop en erover voor Real? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Competitieleider Real Madrid neemt het op tegen Valencia.Na de eerste helft leek Real met een 2-0 achterstand te gaan rusten, maar Vini Jr. maakte vlak voor rust 2-1. Hugo Duro en Club-huurling Yaremchuk brachten Valencia eerst nog op voorsprong. Hoe loopt het vervolg van de match? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

6. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Vini Jr. geeft Valencia-fans lik op stik: 2-2 gelijk! Diakhaby afgevoerd met brancard (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Ons rapport: Courtois uitblinker, vijf Rode Duivels gebuisd (03/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar onze Rode Duivels mogen dankzij een 1-2-overwinning in Griekenland volgend jaar naar het WK. Als ploeg [naar artikel]

8. Real Madrid en Courtois winnen zonder overschot van Celta de Vigo, Benzema opnieuw uitblinker (20/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid is zaterdag met 1-3 gaan winnen bij Celta de Vigo. Karim Benzema was de uitblinker bij de Koninklijke. De Fransman scoorde twee keer (20. en 30.) en gaf in de slotfase nog een assist aan Asensio (90+3.), die de eindstand vastlegde. Thibaut Courtois werd één keer geklopt: Mina scoorde in de 40e minuut de enige goal voor de thuisploeg. Zoals bekend ontbrak de geblesseerde Eden Hazard bij Real. [naar artikel]

9. Uitblinker Courtois pakt uit met hakje en twee fantastische reddingen tegen Tsjechië (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels hielden vandaag de nul tegen Tsjechië, met dank aan Thibaut Courtois. Onze nationale doelman pakte uit met twee fantastische parades. Voor rust had hij een knap hakje in huis. Bekijk hieronder de beelden. [naar artikel]

10. Uitblinker Courtois pakt uit met hakje en twee fantastische reddingen tegen Tsjechië: “Het zou niet meer mogen mislopen” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels hielden vandaag de nul tegen Tsjechië, met dank aan Thibaut Courtois. Onze nationale doelman pakte uit met twee fantastische parades. Voor rust had hij een knap hakje in huis. “Het was een belangrijke match vandaag.” [naar artikel]