Sander Tobback uit Kampenhout mag zich minstens één jaar lang de beste ijsjesmaker van België noemen. De jonge patissier won in Zandhoven met glans het kampioenschap en mag deze zomer de Belgische driekleur verdedigen in Rimini in Italië. [naar artikel]
09:18 Verlinvest leidt kapitaalronde van Drums Food International. [naar artikel]
Daar is de zon en daar zijn ook weer de hoorntjes met één, twee of zelfs drie bollen schepijs. Maar welke ijsjes zullen we deze zomer vooral eten en welke trends zijn er opgedoken? We vroegen het aan gelato-expert Koen Speltincx die in Borgerhout Borgo Gelato uitbaat en er de meest verrassende combinaties uit zijn hoed tovert. [naar artikel]
09:55 Greenyard neemt het Belgische Crème de la Crème, gespecialiseerd in vegan ijs, over. [naar artikel]
We hebben 2019 ingeruild voor een nieuw decennium, maar hoe moeten we dit nieuwe jaar nu eigenlijk noemen? Twintig twintig of tweeduizend twintig? [naar artikel]
2020. De cijfercombinatie van het nieuwe jaar doet bij sommigen het hart sneller kloppen. Maar hoe spreek je het uit? [naar artikel]
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.