Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord”

11/01/2022 - 07:05
"Het moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Eerst het luchtige aperitief, inclusief entree. Later het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Eerst het luchtige aperitief, inclusief entree. Later het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!” [naar artikel]


2. REACTIES. Vanaken: “Ik maakte een typische ‘Vanaken-goal’”, De Ketelaere: “We stonden ons mannetje, ik ben trots” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Onverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere. [naar artikel]


3. Referee Department komt met evaluatie over goal Vanaken en handsbal Ngadeu: “Er is geen duidelijk beeld voor Vanaken, dus kon de VAR niet ingrijpen” (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het Professional Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft verduidelijkt dat de videoref in de topper tussen Club... [naar artikel]


4. Marc Degryse vond keuze Clement om Vanaken op bank te zetten onbegrijpelijk: “Dit krijgt je ook niet aan Vanaken uitgelegd” (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Onze analist Marc Degryse zag Club tegen Antwerp weer een flinke stap dichter bij de titel komen. Blauw-zwart kan donderdag kampioen spelen, maar dat moet voortaan wel met Hans Vanaken in de basis. “Toen Clement Vanaken donderdag op de bank zette, dacht ik ‘Oke, hij wil hem sparen voor de belangrijke match van zondag’, maar twee keer na mekaar?” [naar artikel]


5. HIGHLIGHTS. 113 seconden! Achterstand na balverlies van Saelemaekers en Vanaken, waarna Vanaken en Lukaku toeslaan (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dramatische start van de Rode Duivels in Tallinn. Nauwelijks twee minuten waren er gespeeld in de Le Coq Arena of Thibaut Courtois kon al vissen. Aan de basis een risicovolle breedtepass van Saelemaekers op rechts naar Vanaken, die de bal wat te veel afwachtte waardoor Mattias Käit ertussen zat. De Est kon oprukken en vervolgens voorbij een wijkende Alderweireld perfect uithalen met een effectzwanger schot in de verste hoek. Courtois kansloos. Sneu voor zowel Saelemaekers als Vanaken, die net vanavond nog eens hun kans in de basis kregen. [naar artikel]


6. Vanaken over zijn “typische Vanaken-goal”, Mignolet ziet Club Brugge stappen zetten (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Uiteraard niets dan fiere reacties bij Club Brugge na de knappe 1-1 tegen Messi, Neymar, Mbappé en co. Al knaagde er toch een ding: “Misschien maakten we zelfs nog aanspraak op meer.” [naar artikel]


7. COLUMN. Club Brugge biedt Hans Vanaken levenslang. Voor wie weg wil, is dat de zwaarste straf. Vanaken is een gedetineerde (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Hans Vanaken [naar artikel]


8. Heeft Club Brugge met De Ketelaere de opvolger van Vanaken al in huis: "De vergelijking gaat echt wel op" (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

De gelijkenissen zijn treffend. De kwaliteiten, zijn karakter en zijn gestel - in alles lijkt Charles De Ketelaere op Hans Vanaken. De weg is nog... [naar artikel]


9. Het eerste interview met Charles De Ketelaere: "Niet erg om vergeleken te worden met Vanaken" (08/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat goed is, komt snel. Charles De Ketelaere (18) - in z'n eerste groot interview - over zijn doorbraak bij Club: "Ik was al blij dat ik na de... [naar artikel]


10. LIVE. Geen Vanaken en Deli in de basis bij Club, wel onder anderen Ricca, Schrijvers en De Ketelaere (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydelstadion • Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Aftrap: 18u [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!