Om gek van te worden: Andry Carroll ziet twee wereldgoals afgekeurd worden in twee minuten

12/01/2022 - 14:14
"Een afgekeurd doelpunt is altijd even slikken voor de maker, maar in het geval van Andry Carroll was het om gek van de worden. De voormalige Engelse international scoorde voor Reading binnen het tijdsbestek van twee minuten twee wereldgoals tegen Fulham, maar die werden beiden afgekeurd wegens buitenspel. Niet dat het iets fundamenteels aan het resultaat had veranderd, want Fulham won met 0-7. "

1. VIDEO. Club Brugge ziet twee doelpunten worden afgekeurd: bal over de lijn en buitenspel, maar waar is die VAR-lijn? (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League niet voorbij KV Mechelen geraakt. Blauw-zwart zag twee doelpunten afgekeurd worden en ook Malinwa kwam niet tot scoren, waardoor de wedstrijd eindigde zoals ze begonnen was: 0-0. [naar artikel]

2. Antwerp ziet twee doelpunten afgekeurd worden door VAR wegens buitenspel (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dieumerci Mbokani was goed bij schot in het Lotto Park. De Congolese spits liet de netten maar liefst vier keer trillen, maar tot twee keer toe werd een doelpunt afgekeurd na tussenkomst van de VAR. Vooral bij de tweede afgekeurde goal was het bijzonder nipt. [naar artikel]

3. Wat een invalbeurt! Tielemans loodst Anderlecht met twee wereldgoals in twee minuten voorbij Oostende (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wat een voetballer is die Youri Tielemans toch! De jonge middenvelder kwam in Oostende in het veld bij 1-1, maar met twee prachtgoals in amper [naar artikel]

4. LIVE. Suarez ziet openingsgoal afgekeurd worden door buitenspel (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• LaLiga • Speeldag 34 • Atlético leider • Real en Barça op twee punten [naar artikel]

5. LIVE. Suarez ziet voor de tweede keer een doelpunt afgekeurd worden (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. Mbaye Diagne scoort twee keer tegen Tottenham… en ziet ze allebei afgekeurd worden voor buitenspel (07/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Mbaye Diagne, vorig seizoen nog de enfant terrible van Club Brugge, beleefde zondag niet zijn meest gelukkige match. De Senegalees, die sinds deze winter uitgeleend wordt aan West Brom, trof twee keer raak tegen Tottenham Hotspur maar zag allebei de goals terecht afgekeurd worden voor buitenspel. Daardoor ging zijn ploeg met 2-0 onderuit en blijft West Brom op een degradatieplek staan. [naar artikel]

7. VIDEO. Een wereldsave met het hoofd en twee wereldgoals: Premier League-clubs zetten de VS in vuur en vlam (30/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Verschillende Premier League-ploegen bereiden zich in de VS voor op het nieuwe seizoen met een toernooi, de Summer Series. Aston Villa en Brentford speelden zondag 3-3 gelijk en daarbij vielen niet één maar twee wereldgoals. [naar artikel]

8. Onze huisref legt uit waarom één goal van Mbokani onterecht werd afgekeurd: “VAR mocht beslissing op het veld niet overrulen” (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zelf twee goals door de VAR afgekeurd zien na voorafgaand buitenspel, om dan 28 seconden ná de 5 minuten blessuretijd nog de gelijkmaker te incasseren: de 2-2 eindstand viel Antwerp zaterdagavond bijzonder zwaar op de maag. Zeker omdat het zover niet had hoeven/mogen komen, blijkt na navraag bij onze huisref, Tim Pots. Met name het doelpunt waarbij Miyoshi buitenspel zou staan, had niet afgekeurd mogen worden. [naar artikel]

9. Anderlecht ziet twee doelpunten afgekeurd en pakt zo slechts een punt in felbevochten Clasico tegen Standard (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Het leek de avond van Islam Slimani te worden. De Algerijn wiste de vroege voorsprong van Standard uit en bracht paars-wit zelfs op voorsprong. Na rust werden twee Brusselse goals, waaronder eentje van Slimani, terecht afgekeurd en toen sloeg Standard toe. Een voorzet van Zinckernagel verdween via Sardella in doel. Beide teams drongen nog aan maar moesten zich finaal tevredenstellen met een punt, waar ze niet echt mee opschieten. [naar artikel]

10. Tielemans nekt Oostende met 2 wereldgoals in 2 minuten (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

11. De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut en ziet doelpunt afgekeurd worden, coach Pioli: “Positieve indruk” (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere vierde net zoals Divock Origi zijn debuut in de Serie A. CDK gaf zijn visitekaartje af bij zijn invalbeurt en zag in het slot zelfs een doelpunt afgekeurd worden. AC Milan haalde het met 4-2 van Udinese. [naar artikel]

12. Inter rekent eenvoudig af met revelatie Sassuolo, Lukaku valt in en ziet goal afgekeurd worden (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Revelatie Sassuolo heeft Inter geen punten kunnen afsnoepen. De bezoekers wonnen al bij al eenvoudig met 0-3 en wippen over Sassuolo naar de tweede plek in de Serie A. Romelu Lukaku viel een kwartiertje voor tijd in en zag nog een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. [naar artikel]

13. ANALYSE. “STVV maakte twee geldige doelpunten” (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)

De lamp brandde op speeldag 10 in Lokeren. De discussies laaiden daar hoog op over twee cruciale fasen met Botaka in de hoofdrol. De Congolees zag een doelpunt goed- en afgekeurd worden. “Hij had twee goals verdiend”, zegt Serge Gumienny, “want in de tweede fase werd hij ten onrechte teruggevlagd.” [naar artikel]

14. VIDEO. Club Brugge gefrustreerd na twee afgekeurde doelpunten in Mechelen: “Waar was die VAR-lijn?” (10/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge zag zondag twee doelpunten afgekeurd worden in Mechelen. De Brugse frustratie was groot: niemand die begreep waarom de VAR niet ingreep toen een doelpunt van Thiago - vanuit ogenschijnlijk buitenspel - afgekeurd werd. “Het was gewoon een geldig doelpunt”, aldus Mignolet. [naar artikel]

15. Pizzakoerier laat pizza's twee minuten koud worden om doden te herdenken (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een pizzakoerier uit het Nederlandse Groningen is de nieuwe held van Facebook. Hij stapte twee minuten van zijn fiets om een moment van stilte in [naar artikel]

16. Sterke Charles De Ketelaere ziet doelpunt afgekeurd worden tijdens officieel debuut bij AC Milan, ook Divock Origi maakt eerste minuten (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Charles De Ketelaere heeft zijn eerste officiële speelminuten bij AC Milan verzameld. Het 21-jarige talent mocht viel tegen Udinese sterk in tijdens de laatste twintig minuten en scoorde zelfs, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. De Ketelaeres rechtstreekse concurrent Brahim Diaz liet zich eerder in de match opvallen met een goal en een assist: Milan won uiteindelijk met 4-2. Ook Divock Origi maakte zijn debuut bij de Rossoneri, Alexis Saelemaekers viel samen met De Ketelaere in. [naar artikel]

17. VIDEO. Slapeloze nacht op komst: Juventus-spits Moise Kean ziet twee goals afgekeurd worden en negeert trainer na wissel (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft op de valreep de drie punten thuis gehouden tegen Hellas Verona. Andrea Cambiaso scoorde in de 97ste minuut de winnende 1-0. [naar artikel]

18. Twee parlementsleden in Madagaskar overleden aan coronavirus (13/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

In Madagaskar zijn twee parlementsleden overleden aan Covid-19. Dat heeft president Andry Rajoelina gemeld. Nog eens elf leden van het huis van... [naar artikel]

19. Barça wint op veld van Juve na lucky goal en strafschop, Morata ziet drie doelpunten afgekeurd worden (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zonder Cristiano Ronaldo heeft Juventus niet kunnen winnen van Barcelona. De Oude Dame moest in eigen huis het onderspit delven na een lucky goal van Ousmane Dembélé en een strafschopdoelpunt van Lionel Messi. Alvaro Morata was de schlemiel van de avond: de Spaanse spits scoorde drie keer, maar zag z'n goals afgekeurd worden wegens buitenspel. [naar artikel]

20. De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut in Serie A en ziet doelpunt afgekeurd worden, AC Milan opent seizoen met zege tegen Udinese (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Real ontsnapt drie keer: op acht (!) minuten tijd mist Valladolid penalty én ziet het twee goals afgekeurd (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag La Liga • Aftrap: 20u45 • Jose Zorrilla • Real zit in de hoek waar de klappen vallen, morgen nieuwe coach? [naar artikel]

22. Agent betrokken bij de dood van Breonna Taylor aangenomen door sheriff in Carroll County (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De voormalige politieagent Myles Cosgrove, die met zijn twee collega’s Breonna Taylor fataal neerschoot in haar woning in Louisville, heeft een nieuwe baan bij de politie van Carroll County, ten noordoosten van de stad Kentucky. [naar artikel]

23. LIVE. Napoli ziet doelpunt afgekeurd worden, nog steeds 0-0 bij Sassuolo (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)