18/01/2022 - 23:04
"Chelsea is niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel op het veld van Brighton & Hove Albion. Romelu Lukaku stond 80 minuten in de spits bij de Blues, maar de Rode Duivel kende een frustrerende avond. Scoren lukte niet, een overtuigende prestatie leveren ook niet. Bij Brighton viel Leandro Trossard snedig in."

1. Frustrerende avond voor Lukaku in Brighton: spits scoort niet, Chelsea blijft steken op gelijkspel (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea is niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel op het veld van Brighton & Hove Albion. Romelu Lukaku stond 80 minuten in de spits bij de Blues, maar de Rode Duivel kende een frustrerende avond. Scoren lukte niet, een overtuigende prestatie leveren ook niet. Bij Brighton viel Leandro Trossard snedig in. [naar artikel]

2. Chelsea-coach Thomas Tuchel aangeslagen na gelijkspel tegen Brighton: “Ik zou dom zijn als ik denk dat we nog voor titel kunnen gaan” (30/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City won woensdagavond met het kleinste verschil op bezoek bij Brentford, terwijl Chelsea op een gelijkspel bleef steken tegen Brighton. Is de titelstrijd zo al gestreden? City heeft al een voorsprong van acht punten, maar volgens coach Pep Guardiola kan alles nog. Chelsea-trainer Tuchel gelooft daar minder in. “Hoe kunnen we nog in de titelrace zitten met zo veel afwezigen door blessures en corona?” [naar artikel]

3. Barça naar kwartfinales Champions League na 3-0-zege tegen Chelsea, frustrerende match voor Courtois en Hazard (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen wonnen de terugmatch tegen Chelsea met 3-0, nadat de... [naar artikel]

4. Frustrerende avond voor Lukaku en co: inefficiënt Inter lijdt tegen Shakhtar nieuw puntenverlies (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• NSK Olimpiyskiy, Kiev (18u55) • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Inter speelde eerder gelijk tegen Gladbach, Shakhtar klopte Real • Scoort Romelu Lukaku in zijn tiende Europese wedstrijd op rij? [naar artikel]

5. Ontroostbare Romelu Lukaku reageert zich af: dug-out moet eraan geloven na frustrerende wedstrijd (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Neen, het is niet het WK van Romelu Lukaku geworden. De spits van de Rode Duivels kwam aan de rust in, kreeg kansen maar kon een gebrek aan ritme niet verbergen. [naar artikel]

6. Frustrerende avond voor Lukaku: grote misser Rode Duivel breekt Inter zuur op, Fiorentina wint met het kleinste verschil (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ai, ai Romelu Lukaku. Bij de Rode Duivels gingen ze er vlotjes in, bij Inter wilde het vanavond maar niet lukken. Vlak na rust liet hij - vrij onbegrijpelijk - de 1-0 liggen voor een open doel. Tot overmaat van ramp werd het enkele minuten later 0-1, meteen ook de eindstand. [naar artikel]

7. MULTILIVE buitenland: Lukaku en Defour kijken elkaar in de ogen - Chelsea legde Brighton eenvoudig over de knie (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Lukaku en Defour staan allebei aan de aftrap in het duel tussen Burnley en Manchester United. Bij de bezoekers zit Fellaini op de bank. Ook... [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Lukaku kopt Chelsea op voorsprong tegen Brighton (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 20ste speeldag • Aftrap: 20u30 • Stamford Bridge • Lukaku in de basis, Trossard ontbreekt [naar artikel]

9. LIVE. Lukaku weer aan het kanon: Rode Duivel kopt Chelsea op voorsprong tegen Brighton (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)