Ook in 2022 blijft veganisme dé foodtrend. Zo kan je steeds vaker van klassiekers als stoofvlees of chocomousse vegan smullen. Goesting neemt de plantaardige proef op de som: blijft grootmoeders keuken overeind in een vegan jasje? [naar artikel]
Ian Thomas is een fervente vegan-aanhanger. Vandaag neemt hij ons mee naar de shop waar hij al zijn inkopen gaat doen om voor zijn huisgenoten te... [naar artikel]
Vetten zijn slecht, koolhydraten des duivels. Eet blauwe bessen. Vermijd rood vlees. Dokter Hendrik Cammu besloot te onderzoeken hoe het echt zit.... [naar artikel]
Belle Fritte heet het nieuwe initiatief dat chef-kok Peter Van- genechten, de sterrenchef van La Belle, lanceert. Niet hij, maar zijn rechterhand Gert Verheyen staat er achter het vuur. Peters zus Ellen houdt, net als in La Belle, de cijfers in de gaten. De veredelde frituur opent in oktober in Geel-Bel. [naar artikel]
In zijn nieuwe single zingt hij dat graag gaat “genieten met zijn tweëen” maar waar geniet de zanger Luc Steeno dan het liefst op restaurant? “Ik drink graag een goed glas wijn bij de maaltijd. Daarom tafel ik het liefst in eigen streek”, vertelt hij. “Drinken en rijden gaan niet samen, drinken en lekker eten gelukkig wel.” Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in o.a. Meise, Brussel en Knokke-Heist. [naar artikel]
Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook Gault&Millau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. “Een totale verrassing”, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. “Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.” [naar artikel]
Talrijke tools om de liefde te vinden, maar slechts weinig voor mensen die er een plantaardige levensstijl op na houden. Na Veganific vervoegt... [naar artikel]
Vandaag vieren we World Vegan Day en meteen ook het startschot van Try Vegan, want de hele maand november staat in het teken van de veganistische keuken. Ben je wel nieuwsgierig maar heb je vandaag even geen zin om zelf in de supermarkt de etiketten af te speuren? Laat je dan verrassen door alles wat de plantenwereld te bieden heeft zonder je luie zetel te verlaten dankzij deze heerlijke vegan takeout adresjes. Van pizza tot frietjes, want op zondag mag dat comfortfood zijn. [naar artikel]
Hasselt is uitgegroeid tot een hotspot voor veganisten. Het beste bewijs? De vijf Belgian Vegan Awards die vorig jaar richting Stad van de Smaak gingen. Ook dit jaar haalden verschillende veganzaken de finale. Stemmen kan nog tot woensdagavond. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.